Sport Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

2019. november 3., vasárnap
 
 Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

Szép vásárhelyi bokszteljesítmény született  a makói emléktornán. A Boxing Gym Vásárhely két fiatalja is remekelt, de visszatért a szorítóba az egyesület egyik edzője is.

 

 

 

 

 

 

 

A makói Erdei János születésének 100. évfordulója tiszteletére szombaton emléktornát rendeztek a róla elnevezett városi sportcsarnokban. Csongrád és Bács-Kiskun megyéből érkező bokszolók versenyét Erdei Zsolt nyitotta meg. A Boxing Gym Vásárhelyt négy öklözővel képviselte a tornán.

 

Rónyai Roland csütörtökön hátsérülést szenvedett, így nem tudott ringbe szállni. Balog Márkó egy bajai fiúval került össze, akit egyhangú pontozással győzött le, Balog Patriknak kecskeméti ellenfél jutott, ő is egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Kecskeméti Imola, a klub edzője, 7 év után a szorítóba is visszatért.

Kemény mérkőzésen a pontozók ellenfelét látták jobbnak, de szomorkodásra nincs ok, mert Kecskeméti Imola az országos bajnokságon is elindul, melyre ez az alkalom nagyszerű tréning volt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A küzdelmes döntetlen pontot ért

A küzdelmes döntetlen pontot ért

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt rájuk. Így is történt, de a lányok harcossága és bátorsága pontot eredményezett.
Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Huszonnégy előadó - köztük két  vásárhelyi kislány - jutott tovább a Fölszállott a páva új gyerekévadának első adásából.
Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

A vásárhelyi emberek miként nyújtottak segítséget a határ túloldalán élőknek.
Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Idén 8. alkalommal rendezik meg a Fehértavi Darvadozást. Ebből az alkalomból családi rpogramokkal fűszerezve, a Fehér-tó mellett ünnepélyesen átadják  a Szalakóta Látogatóközpontot
 

És ezt már olvasta?

A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Az ezerarcú Mártély
Az ezerarcú Mártély Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.