GazdaságKét autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

2019. szeptember 26., csütörtök
 
Két autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

A Vásárhelyi Polgárőrség is kapott autót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. 18 remek állapotban lévő autót 4 megye között osztották el.

 

 

 

 

 


A 18 gépkocsit szeptember 25-én Szegeden adták át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek.

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az átadó ünnepségen azt mondta: Örülünk, hogy ilyen segítséget tudunk nyújtani a polgárőrségnek, akik ezt ki is érdemelték.

Mint mondta, számítanak a polgárőrök munkájára. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse.

 

A 18 autó egyike, egy Opel Astra H Hódmezővásárhelyre került, a helyi polgárőrök tevékenységét tesz könnyebbé. A Vásárhelyhez közeli Mindszent polgárőrei is kaptak egy autót.

 

Információink szerint, a vásárhelyi polgárőrök vasárnap, a Kútvölgyi Kukorica Fesztiválon újabb gépkocsit kapnak, ezúttal a Vásárhelyi Polgármesteri Hivataltól. A Renault Cliot a rendezvényen Szula Ferenc, a hódmezővásárhelyi polgárőrség vezetője veszi át Márki-Zay Péter polgármestertől.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Idén az Országos Könyvtári Napok eseményeit szeptember 30-tól október 6-ig rendezik a Németh László Városi Könyvtárban. Részletes program.
Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Befejezéséhez közeledik a népkerti kosárlabdapálya. Az új pálya magas teherbírású elemekből készült. Négy óvoda műfüves focipályáját is elkezdték építeni.
Az ezerarcú Mártély

Az ezerarcú Mártély

Varga András téli mártélyi fotóit nézegetve, felsejlik a fotós jövőbeni újabb kiállítása, amelynek „anyagából” most a Vásárhelyi Hírek olvasói be/rápillantást nyerhetnek.
Hogyan táplálkozzunk télen, hogy elkerüljük a betegségeket?

Hogyan táplálkozzunk télen, hogy elkerüljük a betegségeket?

Megfázás, torokgyulladás, járványok, vírusok, hasmenés, emésztőszervi problémák... Tél szinte nem múlik el anélkül, hogy ezek legalább egyike át ne vonuljon a családon.
 

És ezt már olvasta?

A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére?
A helyszín már megvan de lesz-e pénz a megépítésére? A rendkívüli közgyűlésen döntés született az új könyvtár helyszínéről. A kormány irányába történő kommunikációs technikán lehetne javítani.
 
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez
Aki hozzájárult a vásárhelyi azonosságtudat erősítéséhez A magyar kultúra napján Múzeumőr címmel nyílt meg a Tornyai János Múzeumban a közgyűjtemény első vezetőjének emléket állító kiállítás. Képekkel.
 
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői
Bíróság előtt a vásárhelyi kettős gyilkosság elkövetői Hódmezővásárhely lakóit 2018-ban mélyen megrázta az idős szülőket meggyilkoló nő és élettárásának brutalitása és kegyetlensége. Videó a helyszínről és az elfogásról.
 
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt
Kitüntették Dömötör Mihály fotóművészt Szeged Város Önkormányzatának vezetése a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiemelkedő fotóművészeti tevékenységét kitüntetéssel ismerte el.
 
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét
Nem hagyhatjuk veszni Hegyi Endre óriási gyűjteményét Az értékén túl, az óriási eszmei értéke abban van, hogy a régi fotókon keresztül látjuk, megismerjük eleink életét, gyökereinket, erősítve ezzel identitásunkat. Interjú.
 
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum
Kiállítással emlékezik Kiss Lajosra a Tornyai-múzeum A Kiss Lajos néprajzkutató munkásságát bemutató tárlatot a megnyitó előtti napon sajtóbejáráson ismerhették meg a médiumok munkatársai. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 3. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."