GazdaságXXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

2018. november 10., szombat
 
XXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

Szempillantás alatt letöltődő weboldalakat, akadozásmentes netes élő adásokat, élménydúsabb televíziózást kínál a Telekom a hódmezővásárhelyiek számára

 

 

 

Intenzív hálózatfejlesztésének eredményeként a szolgáltató a Csongrád megyei város gyakorlatilag teljes egészén 500Mbit/s sávszélességre képes hálózatot biztosít, emellett egyedülálló csatornakiosztásának köszönhetően a hódmezővásárhelyi lakosok a Vásárhelyi Televízió műsorát is követhetik.

 

A Telekom már országszerte összesen több mint 3,4 millió elérést biztosít, Hódmezővásárhelyen pedig jelenleg 17 800 háztartásban vagy telephelyen elérhető az 500Mbit/s letöltési sebességű hálózata. A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a weboldalak egy pillanat alatt megjelennek a kijelzőkön, az óriásfájlok sokkal hamarabb letöltődnek az eszközünkre, az élő adásokat pedig akadozásmentesen nézhetjük a neten. Ráadásul a televíziózás is élménydúsabb: a HD kép- és hangminőség által még részletgazdagabb a tévézés, aminek egyaránt örülhetnek azok, akik egy látványos mozifilmet szeretnének végig izgulni, akik egy természetfilmből gyarapítanák ismereteiket, akik kedvenc csapatuk meccsét szurkolnák végig, vagy akik gyermekeikkel merülnének el a mesék varázslatos világában.Mindezt a Telekom IPTV magasabb szinten hozza el nappalinkba: a széles csatornakínálatot biztosító csomagok tartalmazzák az Archív Tv szolgáltatást is, amelynek segítségével még három napig visszanézhetjük elmulasztott kedvenceinket egyes műsorok esetében. Azoknak az ügyfeleknek pedig, akik TVGo-t használnak, már útközben sem kell lemaradniuk kedvenc tévéműsoraikról, mert akár a mobiljukon, tabletjükön is követhetik a kiválasztott csatornáikat. A filmrajongóknak pedig a Moziklub 6000 filmje, sorozata, meséje kínálja a szórakozás magasabb élményét.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Nemzetközi versennyel indítja megalakulását a hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club, amely a már...
2021 őszétől száguldhat a tram-train

2021 őszétől száguldhat a tram-train

Lázár János országgyűlési képviselő, frissen kinevezett tram-train kormánybiztos szerint még...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.