GazdaságXXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

2018. november 10., szombat
 
XXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

Szempillantás alatt letöltődő weboldalakat, akadozásmentes netes élő adásokat, élménydúsabb televíziózást kínál a Telekom a hódmezővásárhelyiek számára

 

 

 

Intenzív hálózatfejlesztésének eredményeként a szolgáltató a Csongrád megyei város gyakorlatilag teljes egészén 500Mbit/s sávszélességre képes hálózatot biztosít, emellett egyedülálló csatornakiosztásának köszönhetően a hódmezővásárhelyi lakosok a Vásárhelyi Televízió műsorát is követhetik.

 

A Telekom már országszerte összesen több mint 3,4 millió elérést biztosít, Hódmezővásárhelyen pedig jelenleg 17 800 háztartásban vagy telephelyen elérhető az 500Mbit/s letöltési sebességű hálózata. A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a weboldalak egy pillanat alatt megjelennek a kijelzőkön, az óriásfájlok sokkal hamarabb letöltődnek az eszközünkre, az élő adásokat pedig akadozásmentesen nézhetjük a neten. Ráadásul a televíziózás is élménydúsabb: a HD kép- és hangminőség által még részletgazdagabb a tévézés, aminek egyaránt örülhetnek azok, akik egy látványos mozifilmet szeretnének végig izgulni, akik egy természetfilmből gyarapítanák ismereteiket, akik kedvenc csapatuk meccsét szurkolnák végig, vagy akik gyermekeikkel merülnének el a mesék varázslatos világában.Mindezt a Telekom IPTV magasabb szinten hozza el nappalinkba: a széles csatornakínálatot biztosító csomagok tartalmazzák az Archív Tv szolgáltatást is, amelynek segítségével még három napig visszanézhetjük elmulasztott kedvenceinket egyes műsorok esetében. Azoknak az ügyfeleknek pedig, akik TVGo-t használnak, már útközben sem kell lemaradniuk kedvenc tévéműsoraikról, mert akár a mobiljukon, tabletjükön is követhetik a kiválasztott csatornáikat. A filmrajongóknak pedig a Moziklub 6000 filmje, sorozata, meséje kínálja a szórakozás magasabb élményét.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Nemzetközi versennyel indítja megalakulását a hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club, amely a már...
2021 őszétől száguldhat a tram-train

2021 őszétől száguldhat a tram-train

Lázár János országgyűlési képviselő, frissen kinevezett tram-train kormánybiztos szerint még...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.