GazdaságXXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

2018. november 10., szombat
 
XXI. századi hálózat a Telekom kínálatában Hódmezővásárhelyen

Szempillantás alatt letöltődő weboldalakat, akadozásmentes netes élő adásokat, élménydúsabb televíziózást kínál a Telekom a hódmezővásárhelyiek számára

 

 

 

Intenzív hálózatfejlesztésének eredményeként a szolgáltató a Csongrád megyei város gyakorlatilag teljes egészén 500Mbit/s sávszélességre képes hálózatot biztosít, emellett egyedülálló csatornakiosztásának köszönhetően a hódmezővásárhelyi lakosok a Vásárhelyi Televízió műsorát is követhetik.

 

A Telekom már országszerte összesen több mint 3,4 millió elérést biztosít, Hódmezővásárhelyen pedig jelenleg 17 800 háztartásban vagy telephelyen elérhető az 500Mbit/s letöltési sebességű hálózata. A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a weboldalak egy pillanat alatt megjelennek a kijelzőkön, az óriásfájlok sokkal hamarabb letöltődnek az eszközünkre, az élő adásokat pedig akadozásmentesen nézhetjük a neten. Ráadásul a televíziózás is élménydúsabb: a HD kép- és hangminőség által még részletgazdagabb a tévézés, aminek egyaránt örülhetnek azok, akik egy látványos mozifilmet szeretnének végig izgulni, akik egy természetfilmből gyarapítanák ismereteiket, akik kedvenc csapatuk meccsét szurkolnák végig, vagy akik gyermekeikkel merülnének el a mesék varázslatos világában.Mindezt a Telekom IPTV magasabb szinten hozza el nappalinkba: a széles csatornakínálatot biztosító csomagok tartalmazzák az Archív Tv szolgáltatást is, amelynek segítségével még három napig visszanézhetjük elmulasztott kedvenceinket egyes műsorok esetében. Azoknak az ügyfeleknek pedig, akik TVGo-t használnak, már útközben sem kell lemaradniuk kedvenc tévéműsoraikról, mert akár a mobiljukon, tabletjükön is követhetik a kiválasztott csatornáikat. A filmrajongóknak pedig a Moziklub 6000 filmje, sorozata, meséje kínálja a szórakozás magasabb élményét.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Új egyesület Vásárhelyen a tánc jegyében

Nemzetközi versennyel indítja megalakulását a hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club, amely a már...
2021 őszétől száguldhat a tram-train

2021 őszétől száguldhat a tram-train

Lázár János országgyűlési képviselő, frissen kinevezett tram-train kormánybiztos szerint még...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.