SportWolf Eszter ismét a dobogó legtetején

2017. november 6., hétfő
 
Wolf Eszter ismét a dobogó legtetején

A Magyar Kupa sorozat soron következő állomása Esztergom volt, ahova a vásárhelyi Csomrkányi Vívó SE is benevezte versenyzőit. A kétnapos versenyen a teljesen kezdő gyerekek is megismerkedhettek a versenyzés rejtelmeivel. A Csomorkányos fiatalok tisztességesen helytálltak, győzelmeket aratva.

 

 

 

 


Az idősebb korosztály versenyére vasárnap került sor.

Magyary Ágnes vezetőedző beszámolója szerint a fiúk kevésbé, de a lányok igazán kitettek magukért. Wolf Eszter rajt – cél győzelmet aratva, veretlenül ismét a dobogó legtetejére állhatott. Egy fárasztó, kemény pannonhalmi edzőtáborból érkezett a versenyre néhány fiú társával együtt. A fiúknak nem sikerült felülkerekedni az edzőtábor fáradalmain,

Eszter viszont nyerni jött és ez sikerült is neki. Magyary Ágnes szerint nagyon összeszedetten, magabiztosan vívott egész nap. Pozitív meglepetést hozott Papp Jázmin 5. helyezése, hiszen Jázmin tehetséges és még három évvel fiatalabb ennél a korosztálynál. Akarása, az ellenféltől való félelem legyőzése, példamutató volt. Előző nap szintén érmet szerzett ott 6. helyezett lett.

A harmadik benevezett versenyzőnk Molnár Réka, aki a nevezési korosztálynál szintén fiatalabb egy évvel. Bizonytalanul kezdte a csoport kör vívását, végül összeszedett két vereséget. A második körben javítani tudott, de a 8-ba jutásért azonos ágra került klubtársával, Wolf Eszterrel. Ez a szerencsétlen klubtárs asszó Rékának a búcsút jelentette, 16. lett.

 

Eredmények:

 

Bambi ffi tőr:

18. h. Czifra Bence

22. h. Bálint Ákos

24. h. Kerecsen Gelse

26. h. Benák Adrián

28. h. Nagy-Sztancsik Ádám                                                                      

 

Újonc ffi tőr:

15. h. Papp Medárd

24. h. Juhos Benedek

26. Gémes Ádám

28. h. Kindlik Dániel

32. h. Sós Levente

 

Bambi leány tőr:                                                                                        

  6. h. Papp Jázmin      

20. h. Kékesi Dóra     

 

Újonc női tőr:            

  1. h. Wolf Eszter

  5. h. Papp Jázmin

16. h. Molnár Réka

 

 

Olvassa el ezt is!

Hadra fogható a szemeteslapát

Hadra fogható a szemeteslapát

Utcai harcok zajlanak Vásárhelyen. A város gondozott közterületeibe belerondító, gonosz,...
Hatperces parasztvakítás

Hatperces parasztvakítás

Már a NIF válasza előtt elhangzott a városvezetés részéről, hogy nem lesz itt megálló, nem lesz helyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Városi Népdaléneklési Verseny 2018
Városi Népdaléneklési Verseny 2018 Nagy hagyománya van Vásárhelyen a Népdaléneklési Versenynek. A BFMK-ban április  20-án sok hónapos felkészülés eredményét hallhattuk. Eredményekkel!
 
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek Csongrád megye valamennyi egészségügyi intézményében feloldották a látogatási tilalmat. A megyében is jelentősen csökkent a betegek száma.
 
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben Az udvaron magához vette a falhoz támasztott ásót és annak élével az ágyban fekvő idős férfit legalább tizenkét alkalommal fejen, illetve felsőtesten ütötte.
 
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben Vonat helyett két és félhónapig buszozás Szeged- Hódmezővásárhely, illetve Mártély, Mindszent, Szegvár, Szentes irányában.
 
90 éves Dezső Sándor Imréné
90 éves Dezső Sándor Imréné Gyermekként 6 testvérével a batidai  tanyavilágban  éltek.
 
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrta vitapartnerét egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A súlyos sérüléseket okozó elkövetőt elfogták.

 

 
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója Tanyai tanítóként, majd tanfelügyelőként, illetve városi művelődési osztály vezetőjeként, emlékirata a pártállami korszak mindennapjaiba enged bepillantást. Képekkel.