SportVásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

2019. május 28., kedd
 
Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Ismét győzött Kovács Fanni a Junior Ökölvívó Európa-bajnokságon. Már biztosan éremmel tér haza Vásárhelyre.

 

 

 

 

 

 

A Boxing Gym Vásárhely kiválósága – Kovács Fanni - keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Boksz EB-n.

Hétvégén kezdődött a romániai Galatiban a Junior Ökölvívó EB, amelyen pár magyar leány között a Boxing Gym Vásárhely kiválósága, Kovács Fanni junior női 46 kg-os súlycsoportban képviseli Magyarországot

Fanni első mérkőzésén már remekelt, a román Maria Alce Baralia-val szemben fölényes győzelmet aratott, ellenfelére kétszer is rászámoltak.

 

Két nap pihenő után, kedden délután kettőkor már a legjobb 8 között, az elődöntőbe jutásért szállt ringbe. Kemény ellenfelet kapott az ír Marie Quilligan személyében. Fanni kiválóan bokszolva, fegyelmezetten, sok szép, tiszta találattal hozta a mérkőzést és pontozásos győzelmet aratott.

 

A döntőbe jutásért egy angol lánnyal, - érdekesség, hogy eddig csupa „Mária” keresztnevű - versenyzővel hozta őt össze a sors az EB-n, Shelby-Marie Lee-vel bokszol.

 

Mindez azt jelenti, a Boxing Gym Vásárhelynek Fanni két győzelmével megvan története első két EB győzelme is, de azt is biztos, hogy Kovács Fanni biztosan valamilyen éremmel tér haza majd Vásárhelyre, melynek már csak színe kérdéses.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó...

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91....
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák

Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi...

A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.