SportVásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

2019. május 29., szerda
 
Vásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron, a Bregyó Közi Atlétikai Centrumban a Diákolimpia Országos Döntőit.

 

 

 

 

 

 

A diákolimpikonok gyönyörű környezetben, inspiráló atmoszférájú stadionban állhattak rajthoz, ahol évről évre a Gyulai Memorial Nemzetközi versenyen világklasszis atléták koptatják a rekortánt.

A Székesfehérváron zajló döntőre az egész országból érkeztek a résztvevők. Összesen húsz megyei, és a budapesti csapat fiataljai versengtek az egyéni és csapatelsőségekért.

 

A hódmezővásárhelyi atlétikai sportokat választó diákok és a HÓDIÁK SE atlétái számára sem ismeretlenek a körülmények, hiszen - a teljesség igénye nélkül - például a hódiákos Szűcs Noémi, Vörös Márk, Kovács Leila, Krucsai Zanett is dobogós helyezéseket értek el a Diákolimpia döntőin.

 

A 2016/2017. tanévi Diákolimpia Atlétika országos döntőjén a csapatversenyekben a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola fiúcsapata bizonyult a legjobbnak. 

Idén pedig a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákjai értek el országos sikereket.

 

Papp Jázmin, az iskola tanulója és a HÓDIÁK SE versenyzője az Országos Atlétika Diákolimpia döntőjében a III. korcsoportban magasugrásban és többpróbában ezüstérmes lett.
Edzője Héjja Antal, testnevelő tanára Borbás Marianna.

 

A 4x100 méteres váltó a 24-ik helyen ért célba. A Liszt Ferenc iskola csapatának tagjai: Makai Lili, Kecskeméti Dorottya, Kővári Zsófi és Papp Jázmin.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Kovács Fanni keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Ökölvívó...
Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó...

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91....
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.