SportVásárhely sport hírnevét öregbítik

2018. november 28., szerda
 
Vásárhely sport hírnevét öregbítik

Olaszországban, Bibionéban, Lignano Sabbiadoroban rendezték november 9. és 11-e között az 16. FitKid Európa-bajnokságot, Nyílt Nagydíj 2018 versenyt.

 

 

 

 

 

A hódmezővásárhely Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta az egyik legsikeresebb egyesület, nagyszerű felkészülés eredményeként 18 érmes helyezéssel tértek haza. Kiemelkedő eredményt ért el Szkalonai Fanni, aki négyszeres Európa-bajnok.

 

A Hód Fitness SE sportolóinak és edzőinek sikerét oklevéllel és egy kis vendéglátással köszönte meg az egész város nevében Márki-Zay Péter polgármester.

 

Az EB-n elért részletes eredmények ITT olvashatók!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Történelmi tények mellett a mindennapok történései

Történelmi tények mellett a mindennapok...

A hódmezővásárhelyi Emlékpontban Pálinkó György, történelemtanár mutatta be Az I....
Lendületben a HLKC

Lendületben a HLKC

A csapat az előző forduló botlása után közönségszórakoztató játékkal, helyenként...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.