Kultúra, oktatásÚjabb díjat söpörtek be a Klímanócskák

2019. február 17., vasárnap
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2019-ben is megszervezte a környezetvédelem területén tevékenykedő tagvállalatai és partnereik számára a hagyományos, immár 19. Országos Környezetvédelmi Találkozót. 

 

 

 

 

 

 

 

Február 16-án, Budapesten a Dűrer Rendezvényházban nagyszámú részvétel mellett műsorral összekötött vacsoraesten a Szövetség lehetőséget nyújt a hazai környezetvédelem, környezetipar fejlődésében jelentős szerepet vállaló döntéshozók, vállalkozások, személyek kötetlen találkozására és itt kerül sor a KSZGYSZ által alapított Környezet Védelméért Díj ünnepélyes átadására is. Idén az egyik díjazott, magánszemély kategóriában Bozókiné Szabó Ildikó, a hódmezővásárhelyi Szabadság téri Óvoda szakmai vezetője lett.

 

A már eddig is egy sor hazai és nemzetközi elismerésben részesített, az óvodai hétköznapokban, már a kisgyermek korban kialakítandó környezetvédelem fontosságát koncepciózusan kidolgozott Klímanócskák programja nyerte el a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége tetszését.

A találkozó fővédnöke Dr. Áder János köztársasági elnök volt, az esten a szakmai tárcák több képviselője is jelen volt, Bozókiné Szabó Ildikónak, az országos klimareferens hálózat oktatási szemléletformálási Tagozatvezetőjének is a díjat az Innováció és Technológiai Minisztérium államtitkára adta át.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen

Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen

A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János...
Császár Angéla Hódmezővásárhelyen

Császár Angéla Hódmezővásárhelyen

Legutóbb 2017 őszén járt Hódmezővásárhelyen Fenyvesi Félix Lajos könyvbemutatójának...

 

És ezt már olvasta?

Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény
Honvédkórházként is működik hamarosan a vásárhelyi intézmény Függetlenül az évek óta fennálló adósságállománytól, a honvédelmi tárca és a kórház  tavalyi megállapodása értelmében jelentős fejlesztések elé néz az intézmény.
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.
 
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben folytatódik a Hello Modern Agrárium programsorozat.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Őszi hálóing paletta
Őszi hálóing paletta

Szuper megoldás például egy hosszú ujjú pamut verzió, a kényelem és az esztétikum kedvéért tág V nyakkivágással.

 
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa Évek óta a magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére. A pótlásra szeptember második felétől már mindenképpen szükség van.