KözéletÚj vezetője van a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak

2018. március 14., szerda
 
Új vezetője van a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak

Alig egy hét alatt lefolytatták a kinevezéséhez szükséges valamennyi eljárást. Elődjét, dr. Égető Gábort tavaly januárban nevezték ki. 

 

 

 

 

 

 

A Miniszterelnökség közleménye szerint március 23-tól Dr. Végh Ibolya vezeti a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalt.

2018. március 23-i hatállyal Dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár Dr. Végh Ibolyát, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város korábbi aljegyzőjét kinevezi a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjének.

 

Egy hete az országos és a helyi sajtó is nagy terjedelemben írt arról, hogy az új vásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter megválik dr. Végh Ibolya aljegyzőtől, aki március 7-én egy interjúban be is jelentette, hogy máris van állásajánlata. A Miniszterelnökség március 14-én kiadott közleménye alapján alig egy hét alatt lefolytatták a kinevezéséhez szükséges valamennyi eljárást.   

Dr. Végh Ibolya 1991 óta dolgozik a közigazgatásban. 1996 és 2002-től Szegvár jegyzője. 2002-től Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában a Közgazdasági Iroda vezetője, 2003-tól az irodavezetői feladatokkal párhuzamosan Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város aljegyzője.

A közlemény kitér arra, hogy Dr. Végh Ibolya közigazgatásban szerzett több évtizedes szakmai és vezetői tapasztalata garanciát jelent a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hatékony és eredményes működésére, valamint a gyors, egyszerű és ügyfélbarát ügyintézésre minden a hivatalhoz forduló ügyfél számára. 

 

A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal eddigi vezetője, a makói járási hivatal korábbi vezetője, dr. Égető Gábor 2017. január elsejétől állt a hivatal élén.

Dr. Juhász Tünde, kormánymegbízott a tavaly januári kinevezésekor dr. Égető Gáborral kapcsolatban kiemelte többek között a közigazgatásban szerzett 20 éves tapasztalatát, amely pozíció betöltésére alkalmassá teszi.

 
 
VH-OS
 

Olvassa el ezt is!

Tovább gyűrűzik a vásárhelyi polgármester laptopjának ügye

Tovább gyűrűzik a vásárhelyi polgármester...

A Nemzetbiztonsági Bizottság elé kerül Márki-Zay Péter kémprogrammal fertőzött laptopjának...
Nemzeti ünnepünk elé - A 48-as Olvasókör

Nemzeti ünnepünk elé - A 48-as Olvasókör

Hódmezővásárhelyen a 48-as hagyományok legszívósabb őrzői a paraszti olvasóegyletek voltak. Általuk...
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.