SportTizenegy érmes helyezés Szentesen

2019. január 23., szerda
 
Tizenegy érmes helyezés Szentesen

A Szentesi Delfin Egészségmegőrző Sport Club és a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége január 19-én a Dr. Rébeli Szabó József Városi Sportuszoda rendezte meg a IV. Évindító Nemzetközi Szenior Úszóversenyt, amely egyben az 1500 méteres gyorsúszásban országos bajnokság is volt.

 

 

 

 

 

 

 

Az ország minden részéből, valamint Romániából is érkeztek versenyzők.

A versenyeket 10 egyéni- és egy váltó számban, illetve 15 korcsoportban rendezték, az 1500 méteres gyorsúszás legjobb magyar résztvevője minden korosztályban magyar bajnoki címet is szerzett.

A több mint 200 versenyző között ott volt a NICS-HSÚVC fős csapata. Tizenkét versenyszámban álltak rajthoz a klub úszói, ezek közül pedig tizenegyben érmes eredménnyel zártak.

 

Aranyérmet szerzett:

Bogár Tibor – 50 méter mell

Nagy Enikő – 50 méter gyors, 50 méter hát, 50 méter pillangó

 

Ezüstérmet szerzett:

Tóth László – 1500 méter gyors, 50 méter hát, 50 méter pillangó

Zenke József – 50 méter gyors, 50 méter mell

 

Bronzérmet szerzett:

Faragó Attila – 50 méter pillangó

Zenke József  – 50 méter pillangó

 

Faragó Attila – 50 méter gyors 7. helyen végzett

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - HSÚVC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Látogatási tilalom Vásárhelyen is

Látogatási tilalom Vásárhelyen is

Az SZTE Általános Orvostudományi Kar valamennyi fekvőbeteg ellátó osztályán, valamint a...
Zsetonnal is támogathatók az állatvédőket

Zsetonnal is támogathatók az állatvédőket

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is megmérkőzik a helyi Tesco áruházban, az Ön...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.