KözéletSzeretem Vásárhelyt

2018. augusztus 17., péntek
 
Szeretem Vásárhelyt

Augusztus 17-én délelőtt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették a Szeretem Vásárhelyt Egyesület megalakulását.

 

 

 

 

 


Egyúttal a szándékaikkal egyetértő vásárhelyieket, időseket, fiatalok arra bíztatják, legyenek tagjai az egyesületnek.

 

Walterné Böngyik Terézia a Vásárhelyi Híreknek kifejtette, „az elmúlt időszak vitái szinte „lehúzzák” a várost, mi éppen ennek ellenkezőjére törekszünk, a politikai viszonyok teljes kizárásával, egy közösségi kultúra megteremtésére.”

„Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretné megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánják frissíteni a vásárhelyi életérzést. A civil kezdeményezés deklaráltan ideológiáktól, vallástól, politikától mentes.

 

„Példát szeretnénk mutatni a gyerekeinknek, számítunk a fiatalokra, akiknek meg kell mutatni, hogy érdemes Vásárhelyen élni és boldogulni.” – mondta Walterné Böngyik Terézia.

 

Az egyesület rendszeresen tart majd közösségi napokat, az első nagy összejövetelét szeptember 22-re tervezik, a Téglagyári Tavakhoz.

Az egyesületről facebook oldalukon lehet tájékozódni, illetve az alapító tagok egy rövid videófelvételen életérzéseiket is megosztják: https://www.facebook.com/szeretemvasarhelyt2018/  

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Augusztus 20-a Vásárhelyen

Augusztus 20-a Vásárhelyen

Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes...
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a...

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A...

 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.