BulvárRoncsmentesítés Vásárhelyen

2019. október 18., péntek
 
Roncsmentesítés Vásárhelyen

Október 13-án Vásárhelyen elkezdték a közterületeken hagyott használaton kívüli járművek elszállítását.

 

 

 

 

 

 


Az elmúlt időszakban a helyi sajtóban több fotó is megjelent, amelyen roncsautók, leállított rendszám nélküli járművek csúfítják a környezetet, a legjobb esetben is parkolóhelyet elfoglalva. A lakossági panaszok szerint, ilyen található több is a Kertvárosban, a Hódtóban.

 

Most egy, a Németh László utcai parkolóban hosszú évek óta veszteglő Wartburggal indult el Vásárhely közterületein az önkormányzati roncsmentesítés.

A tulajdonosát nem sikerült megtalálni, mert valótlan adatokat tartalmazó adás-vételi papírral cserélt egykor gazdát.

A Polgármesteri Hivatal szerint az elszállítás után szinte azonnal érkezett az önkormányzathoz olyan lakossági üzenet, amelyben elégedettségnek adtak hangot. Hódmezővásárhelyen ezentúl a roncs, üzemképtelen, nem használt autók sorsa ugyanez lesz. Amennyiben a jármű tulajdonosa azonosítható, akkor felszólítást kap.

 

Amennyiben saját maga nem viszi el közterületről a járművét, az önkormányzat zárt telephelyre viszi, ott 6 hónapig őrzik, ezt követően meghirdeti eladásra. A tulajdonos még ekkor is jelentkezhet, de a közben keletkezett költségeket levonják. Az elszállított autókkal kapcsolatban majd a lakosságszolgálati irodánál lehet érdeklődni a 62/530-133 számon

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Mártélyi színkavalkád

Mártélyi színkavalkád

Varga Andrást túlzás nélkül a Mártélyi Holtág nagykövetének lehetne nevezni. Csak hogy ő nem szavakkal, hanem álomszép fotókkal képviseli a számára legkedvesebb helyet. 13 gyönyörű kép.
Brutálisan összeverték a szomszédot

Brutálisan összeverték a szomszédot

A vásárhelyi kerti parti életveszélyt okozó verekedéssel végződött. Az áldozat a szomszéd, akit a 3 gyanúsított többször összevert. Előzetesbe kerülnek.
Megérdemelt győzelem

Megérdemelt győzelem

Óriási fölénnyel, 372 ponttal győzött az Eurovíziós Dalfesztivál 26-os döntőjében Bakuban a Svédország képviseletében a 28 éves, marokkói berber származású előadó, Loreen. Videóval!
A migránsok előtt hermetikusan zárt a magyar-szerb határ

A migránsok előtt hermetikusan zárt a magyar-szerb határ

A rendőrség mellett a katonák - köztük a vásárhelyiek - is kiveszik részüket a  174 kilométeres magyar-szerb határ védelmében. Húsvét hétfőn szemléztek.
 

És ezt már olvasta?

Ivartalanítás állami pénzből
Ivartalanítás állami pénzből Az agrártárca támogatása keretében összesen húsz szervezet közel háromezer eb ivartalanításának a finanszírozását kezdi meg hamarosan.
 
Elárul a tested
Elárul a tested Míg a szavak a gondolatainkat, addig a testnyelvvel az érzéseinket fejezzük ki. Számtalan gyakorlati tudnivalóval fűszerezett előadással fejeződött be a Lélekbérlet.
 
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer

November 10-én rendezte meg a Promenád TSE Hódmezővásárhelyen a XIV. Fekete Sas Kupa klubközi táncversenyt. Eredmények.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Baleset a mártélyi úton
Baleset a mártélyi úton Két személyt szállítottak kórházba, amikor - valószínű a sebesség helytelen megválasztása miatt - fának csapódott egy autó Hódmezővásárhely külterületén.
 
Átadták a felújított Rárósi utat
Átadták a felújított Rárósi utat Hagyomány lett, hogy a megépült, vagy felújított utakat lelkes csapat közös kerékpározással is felavatja. November 9-én a polgármester átadta a felújított Rárósi utat.
 
Megint egy győzelem, megint egy vereség
Megint egy győzelem, megint egy vereség Cegléden lépett pályára pénteken U20-as, valamint felnőttcsapatunk. Kettősség jellemezte a két találkozót.