SportÖt vásárhelyi érem a Spirit Open versenyen

2019. április 10., szerda
 

Küzdelmes hétvégén vannak túl a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub versenyzői. A vásárhelyi sportolók a Spirit Taekwon-do Klub által, április 6-án rendezett, nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen, a VIII. Spirit Openen léptek küzdőtérre Budapesten.

 

 

 

 

 

 

A Budapesti Elektromos Művek Sportcsarnokában rendezett versenyre 10 ország, 450 sportolója, a Gyerek, Serdülő, Ifjúsági, Felnőtt és Veterán korosztályokba 1050 nevezést adott le.

 

A hódmezővásárhelyi fiatalok kiválóan szerepeltek küzdelemben, ugyanis Veszelovszki Péter és Kovács Áron két ezüstérmet szerzett, Terhes Bence és Aradi Levente pedig két bronzéremnek örülhetett.

Az egyesület vezetőedzője, Zsarkó Dániel Péter, sikeresen tért vissza hosszú térdsérüléséből, ugyanis felnőtt férfi 78 kg-os küzdelemben sikerült a dobogó legfelső fokára állnia.

A verseny díszvendégei William Jacob Bos és Harmat László 9. Danos nagymesterek voltak, valamint Máté Zoltán 7. Danos mester. 

 

Felkészítő mesterek: Lőkös Zoltán, Fátyol József, Cserényi Tibor, Stricz Richárd.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben a Hód-Fitness

Lendületben a Hód-Fitness

A FitKid egyesületek 9. alkalommal mérkőztek meg április 6-án az Országos Grand Prix verseny keretében. A...
Jövő ősszel már közlekedik a tram-train

Jövő ősszel már közlekedik a tram-train

A MÁV START Zrt. tájékoztatása szerint a hybrid tram-train járművekre az előzetes típusengedély anyagait...
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.