SportOrszágos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

2018. október 27., szombat
 
Országos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

A mosolygós lány kemény ökle és ügyessége a szorítóban bajnoki címet ért. A Junior Válogatott vezetője jelezte, januártól számít rá a magyar válogatottban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Fanni, a Boxing Gym Vásárhely bokszolója a korábbi bajnokot, az EB ezüstérmesét győzte le a serdülő OB-n.

 

Idén is hagyományosan Kaposvár adott otthont a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokságnak. Ezen a hétvégén a kaposvári Városi Sportcsarnokban a fiúk és a lányok felváltva léptek szorítóba, csaknem 200 versenyző került kötelek közé.

Nagyszerű vásárhelyi sportsikernek örülhetünk, melyet ismét a város egyik legfiatalabb egyesülete, a Boxing Gym Vásárhely szállított.

 

Szombaton reggel Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban kezdődött meg a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokság, ahol a Boxing Gym Vásárhely színeiben Kovács Fanni 46 kg-os súlycsoportban képviselte Hódmezővásárhelyt.

Mestere, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, valamint édesanyja kísérte el a versenyre.

Fanni a korábbi bajnokkal, az EB ezüstérmes Jónás Kornéliával csapott össze és egyhangú pontozással hódította el az országos bajnoki címet!

 

Edzője örömmel számolt be arról is, a mérkőzést megtekintette a junior válogatott vezetője is, aki már jelezte, januártól számít rá a válogatottban, ebben a korcsoportban.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a most 14 éves Kovács Fanni, nemcsak az iskolapadban teljesít kiválóan, de a fiatal tehetség sportsikereit felsorolni is nehéz. Fanni 8 éve taekwondozik, 2 éve kick-boxozik,  és az ökölvívást is a versenyszerűen űzött sportjai között tudhatja.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A honismeret szeretete kézzel készült alkotásokban

A honismeret szeretete kézzel készült...

Október 26-án délután a Németh László Városi Könyvtárban rendezték meg az...
Az ablakon keresztül mászott be

Az ablakon keresztül mászott be

Egy 49 éves férfi egy hódmezővásárhelyi ingatlanból vitt el szerszámgépeket és egyéb...

 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.