SportOrszágos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

2018. október 27., szombat
 
Országos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

A mosolygós lány kemény ökle és ügyessége a szorítóban bajnoki címet ért. A Junior Válogatott vezetője jelezte, januártól számít rá a magyar válogatottban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Fanni, a Boxing Gym Vásárhely bokszolója a korábbi bajnokot, az EB ezüstérmesét győzte le a serdülő OB-n.

 

Idén is hagyományosan Kaposvár adott otthont a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokságnak. Ezen a hétvégén a kaposvári Városi Sportcsarnokban a fiúk és a lányok felváltva léptek szorítóba, csaknem 200 versenyző került kötelek közé.

Nagyszerű vásárhelyi sportsikernek örülhetünk, melyet ismét a város egyik legfiatalabb egyesülete, a Boxing Gym Vásárhely szállított.

 

Szombaton reggel Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban kezdődött meg a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokság, ahol a Boxing Gym Vásárhely színeiben Kovács Fanni 46 kg-os súlycsoportban képviselte Hódmezővásárhelyt.

Mestere, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, valamint édesanyja kísérte el a versenyre.

Fanni a korábbi bajnokkal, az EB ezüstérmes Jónás Kornéliával csapott össze és egyhangú pontozással hódította el az országos bajnoki címet!

 

Edzője örömmel számolt be arról is, a mérkőzést megtekintette a junior válogatott vezetője is, aki már jelezte, januártól számít rá a válogatottban, ebben a korcsoportban.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a most 14 éves Kovács Fanni, nemcsak az iskolapadban teljesít kiválóan, de a fiatal tehetség sportsikereit felsorolni is nehéz. Fanni 8 éve taekwondozik, 2 éve kick-boxozik,  és az ökölvívást is a versenyszerűen űzött sportjai között tudhatja.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A honismeret szeretete kézzel készült alkotásokban

A honismeret szeretete kézzel készült...

Október 26-án délután a Németh László Városi Könyvtárban rendezték meg az...
Az ablakon keresztül mászott be

Az ablakon keresztül mászott be

Egy 49 éves férfi egy hódmezővásárhelyi ingatlanból vitt el szerszámgépeket és egyéb...

 

És ezt már olvasta?

Háromszorosára nőtt az influenzások száma
Háromszorosára nőtt az influenzások száma Újabb tucatnyi kórházban vezettek be látogatási tilalmat. Valószínű hamarosan a vásárhelyi kórház is sorra kerül. Most a 15-34 évesek közül kerül ki a legtöbb beteg.
 
Folytatódnak a kifizetések
Folytatódnak a kifizetések A MÁK szerint több mint 661 milliárd forint agrártámogatást utaltak el tavaly. Folytatódik az egységes területalapú támogatás, illetve a zöldítés támogatás kifizetésével.
 
Ökumenikus imahét
Ökumenikus imahét Vasárnaptól nyolc napon át közösen imádkoznak. A vásárhelyi keresztyén felekezetek idén is csatlakoztak az ökumenikus imahéthez
 
Új parancsnok a dandár élén
Új parancsnok a dandár élén A Hódmezővásárhelyi Helyőrséget is magába foglaló MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoki teendőit Szloszjár Balázs ezredes vette át.
 
A Tornyai Emlékév nyitánya
A Tornyai Emlékév nyitánya Tornyai János néprajzi gyűjteményéből nyílik kiállítás a festőművész nevét viselő hódmezővásárhelyi múzeumban pénteken.
 
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja A vásárhelyi Klímanócskák már tudják, hogy az egyre rövidebb életű hóember a fenyegető klímaváltozás hírnöke, de a jókedv és vidámság jelképe is. Képekkel.
 
Programok Hódmezővásárhelyen
Programok Hódmezővásárhelyen Január, február és a kora tavaszi időszak néhány kiemelt programját szedtük csokorba a teljesség igénye nélkül.