SportOrszágos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

2018. október 27., szombat
 
Országos bajnok az ifjú vásárhelyi ökölvívó

A mosolygós lány kemény ökle és ügyessége a szorítóban bajnoki címet ért. A Junior Válogatott vezetője jelezte, januártól számít rá a magyar válogatottban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Fanni, a Boxing Gym Vásárhely bokszolója a korábbi bajnokot, az EB ezüstérmesét győzte le a serdülő OB-n.

 

Idén is hagyományosan Kaposvár adott otthont a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokságnak. Ezen a hétvégén a kaposvári Városi Sportcsarnokban a fiúk és a lányok felváltva léptek szorítóba, csaknem 200 versenyző került kötelek közé.

Nagyszerű vásárhelyi sportsikernek örülhetünk, melyet ismét a város egyik legfiatalabb egyesülete, a Boxing Gym Vásárhely szállított.

 

Szombaton reggel Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban kezdődött meg a Serdülő Ökölvívó Országos Bajnokság, ahol a Boxing Gym Vásárhely színeiben Kovács Fanni 46 kg-os súlycsoportban képviselte Hódmezővásárhelyt.

Mestere, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, valamint édesanyja kísérte el a versenyre.

Fanni a korábbi bajnokkal, az EB ezüstérmes Jónás Kornéliával csapott össze és egyhangú pontozással hódította el az országos bajnoki címet!

 

Edzője örömmel számolt be arról is, a mérkőzést megtekintette a junior válogatott vezetője is, aki már jelezte, januártól számít rá a válogatottban, ebben a korcsoportban.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a most 14 éves Kovács Fanni, nemcsak az iskolapadban teljesít kiválóan, de a fiatal tehetség sportsikereit felsorolni is nehéz. Fanni 8 éve taekwondozik, 2 éve kick-boxozik,  és az ökölvívást is a versenyszerűen űzött sportjai között tudhatja.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A honismeret szeretete kézzel készült alkotásokban

A honismeret szeretete kézzel készült...

Október 26-án délután a Németh László Városi Könyvtárban rendezték meg az...
Az ablakon keresztül mászott be

Az ablakon keresztül mászott be

Egy 49 éves férfi egy hódmezővásárhelyi ingatlanból vitt el szerszámgépeket és egyéb...

 

És ezt már olvasta?

Befejezi a játékot Vas Péter
Befejezi a játékot Vas Péter A rajongóknak azonban nem kell megijedniük, hiszen a sportoló ezután a pálya mellől, a szakmai stábban segíti majd a vásárhelyieket.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.33.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.33.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Hat éve hunyt el a vásárhelyi uszoda névadója
Hat éve hunyt el a vásárhelyi uszoda névadója Játékosként háromszor, edzőként egyszer nyert olimpiai aranyérmet a vízilabda-válogatottal, a sportág történetének egyik legnagyobb klasszisa volt.
 
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián, a kétnapos Fesztivál-kupán.
 
Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.