BulvárNaptár jótékony célra

2018. december 6., csütörtök
 
Naptár jótékony célra

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1000 darab 2019-es naptárt adott ki. A különlegessége, hogy heti bontású, vagyis 52 lapot tartalmaz, mindegyik lapon egy-egy jellegzetes vásárhelyi fotóval.

 

 

 

 

 


 

A helyi értékeket bemutató naptár bevételéből Sándor Ricsit támogatják. A hatéves vásárhelyi kisfiú epilepsziás, teljesen magatehetetlen. Édesanyja éjjel- nappal vele van, gondozza. A naptárból összegyűlt pénzből fürdetőszéket és az epilepsziaroham-jelző készüléket vásárolnak, ami megkönnyíti a kisfiú gondozását.

 

A Kincses Vásárhely 2019-es JÓTÉKONYSÁGI asztali naptár az alábbi helyeken vásárolható meg:

- Bessenyei Ferenc Művelődési Központ recepció
- Tornyai János Múzeum recepció
- Inda Virágüzlet
- Ótemplomi Református Egyházközségnél (Zrínyi utca 5.)
- Szent István Király Plébánia

A naptár ára 1.250 Ft

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei döntőbe jutásért

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei...

Idén is a Liszt Ferenc Ének Zenei Általános Iskola tornacsarnokában bonyolították le az Asztalitenisz...
Karácsonyi koncert lemezpremierrel

Karácsonyi koncert lemezpremierrel

A közelgő ünnep hangulatát megelőlegező, zeneileg sokszínű koncertre invitálja a vásárhelyieket a...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.