BulvárNaptár jótékony célra

2018. december 6., csütörtök
 
Naptár jótékony célra

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1000 darab 2019-es naptárt adott ki. A különlegessége, hogy heti bontású, vagyis 52 lapot tartalmaz, mindegyik lapon egy-egy jellegzetes vásárhelyi fotóval.

 

 

 

 

 


 

A helyi értékeket bemutató naptár bevételéből Sándor Ricsit támogatják. A hatéves vásárhelyi kisfiú epilepsziás, teljesen magatehetetlen. Édesanyja éjjel- nappal vele van, gondozza. A naptárból összegyűlt pénzből fürdetőszéket és az epilepsziaroham-jelző készüléket vásárolnak, ami megkönnyíti a kisfiú gondozását.

 

A Kincses Vásárhely 2019-es JÓTÉKONYSÁGI asztali naptár az alábbi helyeken vásárolható meg:

- Bessenyei Ferenc Művelődési Központ recepció
- Tornyai János Múzeum recepció
- Inda Virágüzlet
- Ótemplomi Református Egyházközségnél (Zrínyi utca 5.)
- Szent István Király Plébánia

A naptár ára 1.250 Ft

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei döntőbe jutásért

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei...

Idén is a Liszt Ferenc Ének Zenei Általános Iskola tornacsarnokában bonyolították le az Asztalitenisz...
Karácsonyi koncert lemezpremierrel

Karácsonyi koncert lemezpremierrel

A közelgő ünnep hangulatát megelőlegező, zeneileg sokszínű koncertre invitálja a vásárhelyieket a...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.