BulvárNaptár jótékony célra

2018. december 6., csütörtök
 
Naptár jótékony célra

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1000 darab 2019-es naptárt adott ki. A különlegessége, hogy heti bontású, vagyis 52 lapot tartalmaz, mindegyik lapon egy-egy jellegzetes vásárhelyi fotóval.

 

 

 

 

 


 

A helyi értékeket bemutató naptár bevételéből Sándor Ricsit támogatják. A hatéves vásárhelyi kisfiú epilepsziás, teljesen magatehetetlen. Édesanyja éjjel- nappal vele van, gondozza. A naptárból összegyűlt pénzből fürdetőszéket és az epilepsziaroham-jelző készüléket vásárolnak, ami megkönnyíti a kisfiú gondozását.

 

A Kincses Vásárhely 2019-es JÓTÉKONYSÁGI asztali naptár az alábbi helyeken vásárolható meg:

- Bessenyei Ferenc Művelődési Központ recepció
- Tornyai János Múzeum recepció
- Inda Virágüzlet
- Ótemplomi Református Egyházközségnél (Zrínyi utca 5.)
- Szent István Király Plébánia

A naptár ára 1.250 Ft

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei döntőbe jutásért

Asztalitenisz Diákolimpia a megyei...

Idén is a Liszt Ferenc Ének Zenei Általános Iskola tornacsarnokában bonyolították le az Asztalitenisz...
Karácsonyi koncert lemezpremierrel

Karácsonyi koncert lemezpremierrel

A közelgő ünnep hangulatát megelőlegező, zeneileg sokszínű koncertre invitálja a vásárhelyieket a...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.