SportNagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

2019. május 28., kedd
 
Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

A 91. Ifjúsági Országos Bajnokság házigazdája idén Kaposvár lesz. Május 29 és június 1. között rendezett úszóversenynek nagyok a tétjei.

 

 

 

 

 

A bajnokság helyszínéül szolgáló Csik Ferenc Versenyuszoda avatására a versenyt megelőző napon kerül sor, amely az eseményt még különlegesebbé, emlékezetesebbé teszi. A rendkívül impozáns létesítmény nemzetközi szintű körülményeket biztosít az országos bajnokságnak. 

 

Mint arról írtunk a Vásárhelyi Hírekben tavalyelőtt a 89. és 2018-ban a 90. bajnokságnak is a Gyarmati Dezső Sportuszoda adott otthont, Hódmezővásárhelyen.

 

Május 29. és június 1. között Kaposvár városa rendezi az Ifjúsági ob-t, amely a nyári Európa-bajnokságon, illetve a Világbajnokságon részt vevő válogatott keretek sorsáról is dönteni hivatott.

 

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző - Batta Orsolya, Bányik Barnabás, Dohányos Annamária, Farkas Balázs, Forján Anna, Hajagos Adriel, Horváth Henrik, Komjáti Nelli, Márki Zalán, Pertich Zsombor, Szőke Zita, Tót Csaba, Zaka Maja - alkotja, továbbá nyolc váltó is rajthoz áll.

A négynapos viadal során több érem, döntős helyezés és a pontversenyben az első tízbe jutás várható a csapattól.

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - HSÚVC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója

Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák...

Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben...
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára

A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli...

Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.