BulvárMindszenti lánynak drukkolhatunk

2017. november 11., szombat
 
Mindszenti lánynak drukkolhatunk

Mindszenti döntőse is van az idei Miss Alpok Adria Szépségverseny & Megye Szépe válogatónak. Sokat számítanak a közönségszavazatok! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemrég a Vásárhelyi Hírekben írtuk, hogy a Miss World Hungary egyik jelöltje hódmezővásárhelyi volt. A most 21 éves Nagy Viktória a fitnesz egyik nagyon sikeres sportolója, nemcsak vásárhelyi egyesületében, hanem az országban és nemzetközi vonatkozásban is.

2013-ban az akkor 17 éves Kosztolányi Anna jutott be a Miss Alpok Adria megyei döntőjébe, Az ő neve jól ismert volt a fitness sportág kedvelői számára, hiszen több országos és nemzetközi dobogós helyezéseket tudhat magáénak. 2012.ben, az akkor 22 éves hódmezővásárhelyi Szabó Fanni az országos döntőn negyedik lett és ő lett a közönségdíjas is. A Vásárhelyi Hírek arca is volt és az egészséges életmódhoz adott tippeket a hírportálunkon.

A verseny után elmondta, a Vásárhelyi Hírek olvasói közönségszavazataikkal nagyon nagy mértékben hozzájárultak, ahhoz, hogy a bejutott. 

 

Most is ez a szándékunk, hogy olvasóink segítségével, pontosabban lájkjaival tovább jusson a mindszenti lány.

Miskolczi Anett, 18 éves. Kiskora óta sportol és 3 éve intenzíven űzi a rúdsportot is. Mint mondta, már részt vett több szépségversenyen és most szeretné megmérettetni magát az Alpok Adrián is.

A Vásárhelyi Híreknek azt is elmondta, tavaly érettségizett, jelenleg pedagógiai asszisztensnek tanul., de a jövő évtől a tanulmányait a szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Karán szeretné folytatni. Arra a kérdésünkre, hogy milyen pedagógus szeretne lenni, azt válaszolta: "Úgy gondolom hogy egy tanítónak minél nagyobb odaadással, szeretettel, változatossaggal kell átadnia a tudást a gyerekeknek. Szeretnék megértő, ötletes és türelmes tanítónő lenni akihez bizalommal fordulhatnak a gyerekek."

 

Miskolczi Anettet a közönségszavazatok segíthetik bejutni az országos válogatóba, illetve a békéscsabai Csaba Center Szépe 2017. címet elnyerő lány automatikusan bejut a Miss Alpok Adria országos középdöntőjébe.
Szavazni 2017. november 18. 12 óráig lehet ezen a linken (Kattintson!)

 

Az Alpok Adria (Miss Alpe Adria) versenyt első alkalommal 1988-ban rendezték meg Olaszországban, azóta minden évben egyre több és több lány nevez be a nemes vetélkedésre, hiszen az ott szerzett élmények mellett önbizalomnövelő hatása is van a megmérettetésnek.

Hazánk mellett kilenc ország, Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és San Marino vállalkozó kedvű hölgyei versenyeznek a királynői címért.

Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versengésbe, korábban csupán néhány viszonylag szűk körből kiválasztott versenyzővel képviseltette magát a Miss Alpe Adria döntőjében. Ma már a megyei előválogatókat az országos döntő, majd és a központi nemzetközi finálé követi.

Legutóbb, idén a 2017-es Alpok Adria versenyen május végén a 25 éves Csongrád megyei Táborosi Dominika fejére került a korona, aki a nemzetközi döntőben a harmadik helyen végzett. Első udvarhölgye a 19 éves békéscsabai Sinkovicz Ágnes, a második pedig a 17 éves tótkomlósi Jaksa Mercédesz lett. Az idén júliusban a döntőn az olasz lány, Gloria Pianta lett a szépségkirálynő. A Csongrád megyei lány, Táborosi Dominika különdíjas lett.

 

2018-ban Csongrád Megyét a szentesi Sipos Zsaklin képviselheti, aki Szegeden a szeptember 27-én tartott döntőn lett a megye szépe.

Miskolczi Anett


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Élhető, biztonságos és igazságos ország ígéretével

Élhető, biztonságos és igazságos ország...

Újabb programpontokat ismertetett a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje november 9-én...
Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Városi Népdaléneklési Verseny 2018
Városi Népdaléneklési Verseny 2018 Nagy hagyománya van Vásárhelyen a Népdaléneklési Versenynek. A BFMK-ban április  20-án sok hónapos felkészülés eredményét hallhattuk. Eredményekkel!
 
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek Csongrád megye valamennyi egészségügyi intézményében feloldották a látogatási tilalmat. A megyében is jelentősen csökkent a betegek száma.
 
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben Az udvaron magához vette a falhoz támasztott ásót és annak élével az ágyban fekvő idős férfit legalább tizenkét alkalommal fejen, illetve felsőtesten ütötte.
 
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben Vonat helyett két és félhónapig buszozás Szeged- Hódmezővásárhely, illetve Mártély, Mindszent, Szegvár, Szentes irányában.
 
90 éves Dezső Sándor Imréné
90 éves Dezső Sándor Imréné Gyermekként 6 testvérével a batidai  tanyavilágban  éltek.
 
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrta vitapartnerét egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A súlyos sérüléseket okozó elkövetőt elfogták.

 

 
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója Tanyai tanítóként, majd tanfelügyelőként, illetve városi művelődési osztály vezetőjeként, emlékirata a pártállami korszak mindennapjaiba enged bepillantást. Képekkel.