SportMegvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

2018. november 19., hétfő
 
Megvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

A hétvégén Zágrábban a hat nemzet részvételével megrendezett tornán a vásárhelyi Kovács Pál magabiztosan nyerte súlycsoportját a magyar csapat tagjaként.

 

 

 

 

 

 

 

Horvátország csaknem összes klubja mellett a szlovén, szerb, román, német és a magyar válogatott legjobbjai vettek részt a hétvégén, a Zágrábban megrendezett nemzetközi ökölvívó tornán. Hazánkból a Vasas két versenyzője, Harcsa Zoltán és Fodor Milán, a kőszegiek kiválósága Hámori Ádám, a KSI legjobbjai, valamint Hódmezővásárhelyt is képviselve, a Boxing Gym Vásárhely reménysége, Kovács Pál és mestere Tóth Károly Zsolt.

Heten indultak Kovács Pál súlycsoportjában, aki az első napon erő-nyerő ágra került, rögtön elődöntőben bokszolhatott, ahol egy kellemetlen hazai, horvát fiút kapott, de meggyőző fölénnyel verte. A döntőben egy még keményebb szlovén ellenfél indult a ring másik sarkából, de Kovács Pál őt is legyűrte.

Tóth Károly Zsolt vezetőedző elmondta, más technikájú és bokszkultúrájú ellenfelekkel találkozhattak, ami még kicsit szokatlan számukra, de az összecsapások kiváló alapot biztosítanak a továbbiakhoz, elsősorban a hamarosan kezdődő magyar bajnoksághoz.

A magyar delegációt Balzsay Károly, a férfiválogatott szövetségi kapitánya vezette, aki meg volt elégedve a magyar versenyzők teljesítményével.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A november 17-én és 18-án rendezett országos bajnokság a Gyarmati Dezső Sportuszodában minden szempontból...
A tabella élén a Kosársuli

A tabella élén a Kosársuli

Valódi derbire készült a vásárhelyi csapat, hisz a mérkőzést megelőzően a vendéglátó a...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.