SportMegvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

2018. november 19., hétfő
 
Megvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

A hétvégén Zágrábban a hat nemzet részvételével megrendezett tornán a vásárhelyi Kovács Pál magabiztosan nyerte súlycsoportját a magyar csapat tagjaként.

 

 

 

 

 

 

 

Horvátország csaknem összes klubja mellett a szlovén, szerb, román, német és a magyar válogatott legjobbjai vettek részt a hétvégén, a Zágrábban megrendezett nemzetközi ökölvívó tornán. Hazánkból a Vasas két versenyzője, Harcsa Zoltán és Fodor Milán, a kőszegiek kiválósága Hámori Ádám, a KSI legjobbjai, valamint Hódmezővásárhelyt is képviselve, a Boxing Gym Vásárhely reménysége, Kovács Pál és mestere Tóth Károly Zsolt.

Heten indultak Kovács Pál súlycsoportjában, aki az első napon erő-nyerő ágra került, rögtön elődöntőben bokszolhatott, ahol egy kellemetlen hazai, horvát fiút kapott, de meggyőző fölénnyel verte. A döntőben egy még keményebb szlovén ellenfél indult a ring másik sarkából, de Kovács Pál őt is legyűrte.

Tóth Károly Zsolt vezetőedző elmondta, más technikájú és bokszkultúrájú ellenfelekkel találkozhattak, ami még kicsit szokatlan számukra, de az összecsapások kiváló alapot biztosítanak a továbbiakhoz, elsősorban a hamarosan kezdődő magyar bajnoksághoz.

A magyar delegációt Balzsay Károly, a férfiválogatott szövetségi kapitánya vezette, aki meg volt elégedve a magyar versenyzők teljesítményével.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A november 17-én és 18-án rendezett országos bajnokság a Gyarmati Dezső Sportuszodában minden szempontból...
A tabella élén a Kosársuli

A tabella élén a Kosársuli

Valódi derbire készült a vásárhelyi csapat, hisz a mérkőzést megelőzően a vendéglátó a...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.