SportMegvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

2018. november 19., hétfő
 
Megvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme

A hétvégén Zágrábban a hat nemzet részvételével megrendezett tornán a vásárhelyi Kovács Pál magabiztosan nyerte súlycsoportját a magyar csapat tagjaként.

 

 

 

 

 

 

 

Horvátország csaknem összes klubja mellett a szlovén, szerb, román, német és a magyar válogatott legjobbjai vettek részt a hétvégén, a Zágrábban megrendezett nemzetközi ökölvívó tornán. Hazánkból a Vasas két versenyzője, Harcsa Zoltán és Fodor Milán, a kőszegiek kiválósága Hámori Ádám, a KSI legjobbjai, valamint Hódmezővásárhelyt is képviselve, a Boxing Gym Vásárhely reménysége, Kovács Pál és mestere Tóth Károly Zsolt.

Heten indultak Kovács Pál súlycsoportjában, aki az első napon erő-nyerő ágra került, rögtön elődöntőben bokszolhatott, ahol egy kellemetlen hazai, horvát fiút kapott, de meggyőző fölénnyel verte. A döntőben egy még keményebb szlovén ellenfél indult a ring másik sarkából, de Kovács Pál őt is legyűrte.

Tóth Károly Zsolt vezetőedző elmondta, más technikájú és bokszkultúrájú ellenfelekkel találkozhattak, ami még kicsit szokatlan számukra, de az összecsapások kiváló alapot biztosítanak a továbbiakhoz, elsősorban a hamarosan kezdődő magyar bajnoksághoz.

A magyar delegációt Balzsay Károly, a férfiválogatott szövetségi kapitánya vezette, aki meg volt elégedve a magyar versenyzők teljesítményével.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A mérleg: 14 HSÚVC arany

A november 17-én és 18-án rendezett országos bajnokság a Gyarmati Dezső Sportuszodában minden szempontból...
A tabella élén a Kosársuli

A tabella élén a Kosársuli

Valódi derbire készült a vásárhelyi csapat, hisz a mérkőzést megelőzően a vendéglátó a...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.