Sport Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

2019. november 3., vasárnap
 
 Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

Szép vásárhelyi bokszteljesítmény született  a makói emléktornán. A Boxing Gym Vásárhely két fiatalja is remekelt, de visszatért a szorítóba az egyesület egyik edzője is.

 

 

 

 

 

 

 

A makói Erdei János születésének 100. évfordulója tiszteletére szombaton emléktornát rendeztek a róla elnevezett városi sportcsarnokban. Csongrád és Bács-Kiskun megyéből érkező bokszolók versenyét Erdei Zsolt nyitotta meg. A Boxing Gym Vásárhelyt négy öklözővel képviselte a tornán.

 

Rónyai Roland csütörtökön hátsérülést szenvedett, így nem tudott ringbe szállni. Balog Márkó egy bajai fiúval került össze, akit egyhangú pontozással győzött le, Balog Patriknak kecskeméti ellenfél jutott, ő is egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Kecskeméti Imola, a klub edzője, 7 év után a szorítóba is visszatért.

Kemény mérkőzésen a pontozók ellenfelét látták jobbnak, de szomorkodásra nincs ok, mert Kecskeméti Imola az országos bajnokságon is elindul, melyre ez az alkalom nagyszerű tréning volt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A küzdelmes döntetlen pontot ért

A küzdelmes döntetlen pontot ért

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt rájuk. Így is történt, de a lányok harcossága és bátorsága pontot eredményezett.
Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Huszonnégy előadó - köztük két  vásárhelyi kislány - jutott tovább a Fölszállott a páva új gyerekévadának első adásából.
Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

Egy kiállítás arról, hogy többek között a hódmezővásárhelyi emberek miként nyújtottak segítséget 1989-ben a határ túloldalán élőknek.
Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Idén 8. alkalommal rendezik meg a Fehértavi Darvadozást. Ebből az alkalomból családi rpogramokkal fűszerezve, a Fehér-tó mellett ünnepélyesen átadják  a Szalakóta Látogatóközpontot
 

És ezt már olvasta?

Ivartalanítás állami pénzből
Ivartalanítás állami pénzből Az agrártárca támogatása keretében összesen húsz szervezet közel háromezer eb ivartalanításának a finanszírozását kezdi meg hamarosan.
 
Elárul a tested
Elárul a tested Míg a szavak a gondolatainkat, addig a testnyelvvel az érzéseinket fejezzük ki. Számtalan gyakorlati tudnivalóval fűszerezett előadással fejeződött be a Lélekbérlet.
 
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer

November 10-én rendezte meg a Promenád TSE Hódmezővásárhelyen a XIV. Fekete Sas Kupa klubközi táncversenyt. Eredmények.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Baleset a mártélyi úton
Baleset a mártélyi úton Két személyt szállítottak kórházba, amikor - valószínű a sebesség helytelen megválasztása miatt - fának csapódott egy autó Hódmezővásárhely külterületén.
 
Átadták a felújított Rárósi utat
Átadták a felújított Rárósi utat Hagyomány lett, hogy a megépült, vagy felújított utakat lelkes csapat közös kerékpározással is felavatja. November 9-én a polgármester átadta a felújított Rárósi utat.
 
Megint egy győzelem, megint egy vereség
Megint egy győzelem, megint egy vereség Cegléden lépett pályára pénteken U20-as, valamint felnőttcsapatunk. Kettősség jellemezte a két találkozót.