SportMagabiztos HLKC győzelem

2018. október 15., hétfő
 
Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan a bajnokság negyedik fordulójában, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik fordulójában.

 

 

 

 

 

 

Újabb győzelmükkel továbbra is holtversenyben állnak a tabella élén a Gyulával, jobb gólkülönbséggel jelenleg a békés megyeiek állnak az első helyen. 

A Nagy Emesét és Klemm Katát sérülés miatt ezúttal is nélkülöző vásárhelyi csapet játékára rányomta a bélyegét az andalítóan kellemes, meleg őszi délután, valamint a támadásait lassan szövögető hazaiak “tempója”. - olvasható a hlkc honlapjának elemzésében.

Látszott ugyan a két csapat közti tudásbeli különbség, de ezt az első félidőben nem tudták az eredményben is egyértelműen realizálni. Nagyszerű periódusokat és megoldásokat bosszantó hibák követték, így a félidőre csupán három gólos előnnyel vonulhattak. (10-13).


A szünetben Dankó Ervin “fejmosást” tarthatott, mert egy sokkal élesebb, dinamikusabb HLKC tért vissza a pályára. Ennek eredményeként 10 perc alatt produkáltak egy 5-1-es időszakot. Sikerült 6-7 góllal ellépni a hazaiaktól, sőt a 48. percben már 8 volt közte (15-23). Ebben az időszakban már egész jól működött a rendezetlen védelem elleni támadásuk, és végre belső játékosaik is nagyobb felelősséget vállaltak az egy-egy elleni játékokkal. A végjátékban benne volt egy nagyobb arányú győzelem lehetősége is, de ahogy a meccs elején, úgy a végén is “illedelmes” vendégek voltak. Az utolsó 10 percben felváltva estek a gólok, így visszafogott teljesítménnyel, de magabiztos 7 gólos sikert aratotta HLKC.

 

 

Gyomaendrődi NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 24-31 (10-13)


NBII női felnőtt bajnoki mérkőzés
Gyomaendrőd, 2018.10.13. – 120 néző

Játékvezetők: Cano Ramos Aitor, Oláh Barnabás

 

Versenybíró: Körmendi Péter
HLKC: Ádász – Török 5, Balogh 2, Lukács 3, Szabó 2, Blaskovics 3, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 10, Kandó, Horváth 4, Bálint 2, Kovács, Nagy

 

Dankó Ervin vezetőedző: “Az eredmény nem tükrözi hűen azt a mérkőzést, amit játszottunk. Igaz én mindig mondom, hogy a tabellán hátrább álló csapatok ellen idegenben nagyon-nagyon nehéz. Hiszen azt a fordulatszámot, azt a játékot, amit mi szeretnénk játszani, nagyon nehéz előidézni ilyenkor, mert az ellenfél alapvetően nem partner ebben. Így egy kicsit nyögtünk, de ahogy a nagyok szokták mondani a győzelmet nem kell megmagyarázni. Nagyon örülünk a negyedik győzelmünknek.”

 

A bajnokság következő fordulójába, október 20-án a tabella 5. helyén álló Bácsalmás csapatát fogadjákk a Balogh Imsiben (kezdés 16 óra).

 

 
 
Forrás: hlkc
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Vásárhelyi pedagógusokat díjaztak

Vásárhelyi pedagógusokat díjaztak

Október 12-én a Városházán díszközgyűlés keretében pedagógus arany- és...
 

És ezt már olvasta?

Kalandra fel - idén is
Kalandra fel - idén is A tervek szerint, a több éves hagyományoknak megfelelően, április első hétvégéjén nyit a Mártélyi Kalandpark, amely éppen idén nyáron lesz 10 éves.
 
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Hódmezővásárhelyi Művésztelepén március 22-én nyílik Máté Hunor kiállítása.
 
Tüzes hosszú hétvége
Tüzes hosszú hétvége Több tűz is volt a hosszú hétvégén, lakástűz és szabadtéri tűzeset is. Egyébként március 15-től az ország teljes területén visszavonták a tűzgyújtási tilalmat.
 
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze Az Erasmus program újabb fejezeteként egy héten át a Liszt Ferenc iskola látja vendégül az öt országból érkezett 25 diákot és 16 felnőtt kísérőt.
 
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért Kelebiára utazott március 17-én a HLKC Felnőtt Női csapata. A csoport újonca, a Bácsalmás ellen léptek pályára az NBII hétvégi fordulójában.
 
Lesznek idén fecskéink?
Lesznek idén fecskéink? Már évek óta tavasszal, Vásárhelyen is az eget kémlelik azok is, akiket pár éve még zavart a sok fecskefészek. Azonban egyre kevesebb érkezik. Vajon mi lesz idén?
 
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával A Vásárhelyi Hírek állandó háziasszonya nemcsak csodás receptjeivel, hanem remek kondíciójával és egészséges életmódjával is elkápráztatja az olvasókat.