SportMagabiztos HLKC győzelem

2018. október 15., hétfő
 
Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan a bajnokság negyedik fordulójában, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik fordulójában.

 

 

 

 

 

 

Újabb győzelmükkel továbbra is holtversenyben állnak a tabella élén a Gyulával, jobb gólkülönbséggel jelenleg a békés megyeiek állnak az első helyen. 

A Nagy Emesét és Klemm Katát sérülés miatt ezúttal is nélkülöző vásárhelyi csapet játékára rányomta a bélyegét az andalítóan kellemes, meleg őszi délután, valamint a támadásait lassan szövögető hazaiak “tempója”. - olvasható a hlkc honlapjának elemzésében.

Látszott ugyan a két csapat közti tudásbeli különbség, de ezt az első félidőben nem tudták az eredményben is egyértelműen realizálni. Nagyszerű periódusokat és megoldásokat bosszantó hibák követték, így a félidőre csupán három gólos előnnyel vonulhattak. (10-13).


A szünetben Dankó Ervin “fejmosást” tarthatott, mert egy sokkal élesebb, dinamikusabb HLKC tért vissza a pályára. Ennek eredményeként 10 perc alatt produkáltak egy 5-1-es időszakot. Sikerült 6-7 góllal ellépni a hazaiaktól, sőt a 48. percben már 8 volt közte (15-23). Ebben az időszakban már egész jól működött a rendezetlen védelem elleni támadásuk, és végre belső játékosaik is nagyobb felelősséget vállaltak az egy-egy elleni játékokkal. A végjátékban benne volt egy nagyobb arányú győzelem lehetősége is, de ahogy a meccs elején, úgy a végén is “illedelmes” vendégek voltak. Az utolsó 10 percben felváltva estek a gólok, így visszafogott teljesítménnyel, de magabiztos 7 gólos sikert aratotta HLKC.

 

 

Gyomaendrődi NKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 24-31 (10-13)


NBII női felnőtt bajnoki mérkőzés
Gyomaendrőd, 2018.10.13. – 120 néző

Játékvezetők: Cano Ramos Aitor, Oláh Barnabás

 

Versenybíró: Körmendi Péter
HLKC: Ádász – Török 5, Balogh 2, Lukács 3, Szabó 2, Blaskovics 3, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 10, Kandó, Horváth 4, Bálint 2, Kovács, Nagy

 

Dankó Ervin vezetőedző: “Az eredmény nem tükrözi hűen azt a mérkőzést, amit játszottunk. Igaz én mindig mondom, hogy a tabellán hátrább álló csapatok ellen idegenben nagyon-nagyon nehéz. Hiszen azt a fordulatszámot, azt a játékot, amit mi szeretnénk játszani, nagyon nehéz előidézni ilyenkor, mert az ellenfél alapvetően nem partner ebben. Így egy kicsit nyögtünk, de ahogy a nagyok szokták mondani a győzelmet nem kell megmagyarázni. Nagyon örülünk a negyedik győzelmünknek.”

 

A bajnokság következő fordulójába, október 20-án a tabella 5. helyén álló Bácsalmás csapatát fogadjákk a Balogh Imsiben (kezdés 16 óra).

 

 
 
Forrás: hlkc
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Vásárhelyi pedagógusokat díjaztak

Vásárhelyi pedagógusokat díjaztak

Október 12-én a Városházán díszközgyűlés keretében pedagógus arany- és...
 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.