SportLendületben a vásárhelyi bokszolók

2019. április 25., csütörtök
 
Lendületben a vásárhelyi bokszolók

A Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág vásárhelyi és hazai hírnevét.

 

 

 

 

 

 

 


Kovács Pál egy hét hazai (tatai) edzőtábor után április 15. és 21-e között Belgrádba utazott, nemzetközi edzőtáborba, amely – 57 női és 99 férfi öklöző részvételével - az 57. Belgrade Winner nemzetközi tornával ért véget tucatnyi ország részvételével.

Pali súlycsoportjában több EB, VB helyezett, ezüst, arany és bronzérmes korosztályos válogatott indult, így a megszerzett harmadik hely, a bronzérem ragyogónak mondható. Egy orosz és egy szerb válogatott versenyzőt egyhangú pontozással vert, de egy sérülés miatt az elődöntőben már nem tudott kiállni ukrán ellenfele ellen, így a harmadik hellyel vigasztalódhatott.

 

Közben a Magyar Kupát is megrendezték Érden, ahol a Boxing Gym Vásárhelyt Kovács Fanni képviselte. Fiatal kora ellenére az ökölvívás több gyönyörű elemét bemutatva, meggyőző fölénnyel nyerte a döntőt, ezzel a Boxing Gym Vásárhely első Magyar Kupa győzelmét begyűjtve.

Kovács Fanni hamarosan megkezdi a felkészülést a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Közel százhúsz, vásárhelyi, székkutasi és mindszenti diák vett részt a Klauzál...
Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.