SportLendületben a vásárhelyi bokszolók

2019. április 25., csütörtök
 
Lendületben a vásárhelyi bokszolók

A Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág vásárhelyi és hazai hírnevét.

 

 

 

 

 

 

 


Kovács Pál egy hét hazai (tatai) edzőtábor után április 15. és 21-e között Belgrádba utazott, nemzetközi edzőtáborba, amely – 57 női és 99 férfi öklöző részvételével - az 57. Belgrade Winner nemzetközi tornával ért véget tucatnyi ország részvételével.

Pali súlycsoportjában több EB, VB helyezett, ezüst, arany és bronzérmes korosztályos válogatott indult, így a megszerzett harmadik hely, a bronzérem ragyogónak mondható. Egy orosz és egy szerb válogatott versenyzőt egyhangú pontozással vert, de egy sérülés miatt az elődöntőben már nem tudott kiállni ukrán ellenfele ellen, így a harmadik hellyel vigasztalódhatott.

 

Közben a Magyar Kupát is megrendezték Érden, ahol a Boxing Gym Vásárhelyt Kovács Fanni képviselte. Fiatal kora ellenére az ökölvívás több gyönyörű elemét bemutatva, meggyőző fölénnyel nyerte a döntőt, ezzel a Boxing Gym Vásárhely első Magyar Kupa győzelmét begyűjtve.

Kovács Fanni hamarosan megkezdi a felkészülést a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Közel százhúsz, vásárhelyi, székkutasi és mindszenti diák vett részt a Klauzál...
Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.