BulvárLendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1., szombat
 
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét. Pénteken már az egyesület által kiírt logópályázat eredményhirdetését is megtartották.

 

 

 

 


Szender Ákosnak, a Tornyai János Múzeum informatikusa által készített logóját használja mostantól a Szeretem Vásárhelyt egyesület.

Sok ötlete van az egyesületnek, mint ahogy Walterné Böngyik Terézia elnök a Vásárhelyi Híreknek kifejtette: „Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretnénk megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánjuk frissíteni a vásárhelyi életérzést.”

 

Mint ahogy hónapok óta a város közterületeinek szépítésére is alakultak alkalmi és állandó társulások, így valószínű a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is a közösségi élet javítását tűzte ki céljául. Ennek egyik első megnyilvánulása, hogy szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhelyen, egy nappal később a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segíti a gyerekek biztonságos közlekedését. Mint ismeretes a Rendőrkapitányság is jelentős állománnyal lesz az iskoláknál.

 

 Kapcsolódó cikkünk:

 

Zebra akció iskolakezdésre

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Csak a szalagház visszabontása a járható út

Csak a szalagház visszabontása a járható út

A Modern Városok porgram szerint valamikor bontani fogják a szalagházat, így nem engedélyezik a városnak a...
Fotók és slam poetry

Fotók és slam poetry

A vásárhelyi születésű Sipka Bertalannak és Jankó Attilának nyílik rendhagyó...
 

És ezt már olvasta?

Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Elhunyt Szeli Ferenc
Elhunyt Szeli Ferenc

65 éves korában elhunyt Szeli Ferenc, aki az MSZP korábbi önkormányzati képviselője, a Kertváros korábbi egyéni képviselője, a helyi szervezet elnökségi tagja volt.

 
A végére elfogyott az erő és a koncentráció
A végére elfogyott az erő és a koncentráció Borítékolható volt, hogy nagyon nehéz meccs vár a vásárhelyi csapatra a Békéscsaba U21 gárdája ellen az NBII őszi zárófordulójában.
 
Tartósan a tabella élén a Kosársuli
Tartósan a tabella élén a Kosársuli Az NB I/B Zöld csoportjában a 11. fordulóján a jó formában lévő együttes a győzelemért lépett pályára a Mercedes Kosárlabda Akadémia csodás pályáján.
 
Átadták a Szegedi Tudós Akadémia képzési központját
Átadták a Szegedi Tudós Akadémia képzési központját A most átadott országos középiskolai képzési központhoz hasonló működik a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnáziumban is.
 
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra A Vásárhelyi Hírek háziasszonya Baracskay Angéla: "'Karácsonyra mindig vállalom a nemes feladatot, de a sütinek mindig van apropója. Okot pedig mindig találok rá. Leginkább azért, mert édességfüggő vagyok."