BulvárLendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1., szombat
 
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét. Pénteken már az egyesület által kiírt logópályázat eredményhirdetését is megtartották.

 

 

 

 


Szender Ákosnak, a Tornyai János Múzeum informatikusa által készített logóját használja mostantól a Szeretem Vásárhelyt egyesület.

Sok ötlete van az egyesületnek, mint ahogy Walterné Böngyik Terézia elnök a Vásárhelyi Híreknek kifejtette: „Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretnénk megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánjuk frissíteni a vásárhelyi életérzést.”

 

Mint ahogy hónapok óta a város közterületeinek szépítésére is alakultak alkalmi és állandó társulások, így valószínű a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is a közösségi élet javítását tűzte ki céljául. Ennek egyik első megnyilvánulása, hogy szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhelyen, egy nappal később a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segíti a gyerekek biztonságos közlekedését. Mint ismeretes a Rendőrkapitányság is jelentős állománnyal lesz az iskoláknál.

 

 Kapcsolódó cikkünk:

 

Zebra akció iskolakezdésre

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Csak a szalagház visszabontása a járható út

Csak a szalagház visszabontása a járható út

A Modern Városok porgram szerint valamikor bontani fogják a szalagházat, így nem engedélyezik a városnak a...
Fotók és slam poetry

Fotók és slam poetry

A vásárhelyi születésű Sipka Bertalannak és Jankó Attilának nyílik rendhagyó...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.