BulvárLendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1., szombat
 
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét. Pénteken már az egyesület által kiírt logópályázat eredményhirdetését is megtartották.

 

 

 

 


Szender Ákosnak, a Tornyai János Múzeum informatikusa által készített logóját használja mostantól a Szeretem Vásárhelyt egyesület.

Sok ötlete van az egyesületnek, mint ahogy Walterné Böngyik Terézia elnök a Vásárhelyi Híreknek kifejtette: „Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretnénk megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánjuk frissíteni a vásárhelyi életérzést.”

 

Mint ahogy hónapok óta a város közterületeinek szépítésére is alakultak alkalmi és állandó társulások, így valószínű a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is a közösségi élet javítását tűzte ki céljául. Ennek egyik első megnyilvánulása, hogy szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhelyen, egy nappal később a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segíti a gyerekek biztonságos közlekedését. Mint ismeretes a Rendőrkapitányság is jelentős állománnyal lesz az iskoláknál.

 

 Kapcsolódó cikkünk:

 

Zebra akció iskolakezdésre

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Csak a szalagház visszabontása a járható út

Csak a szalagház visszabontása a járható út

A Modern Városok porgram szerint valamikor bontani fogják a szalagházat, így nem engedélyezik a városnak a...
Fotók és slam poetry

Fotók és slam poetry

A vásárhelyi születésű Sipka Bertalannak és Jankó Attilának nyílik rendhagyó...
 

És ezt már olvasta?

Ismét lehet pályázni a háztartási gépek cseréjére
Ismét lehet pályázni a háztartási gépek cseréjére Újraindul az Otthon melege program novembertől, amellyel a háztartási nagygépek cseréjére nyílik lehetőség, Itt a beadás dátuma!
 
Dönts helyesen! – Szelektálj!” – Újratöltve!
Dönts helyesen! – Szelektálj!” – Újratöltve! A projekt a fiatalok környezeti nevelése és szemléletformálása érdekében a régió fiataljai számára szervez, korosztályuknak és érdeklődésüknek megfelelő programokat.
 
A zene hullámain Európa körül
A zene hullámain Európa körül A kétéves Erasmus projekt nagyszerű lehetőség, hogy a Liszt Ferenc diákjai nagyobb betekintést nyerjenek más országok diákjainak életébe, életfelfogásába. 
 
Magyarország 10 éve a helyi eseményeken keresztül
Magyarország 10 éve a helyi eseményeken keresztül A Nemzeti Emlékezet Hete programsorozatában az Emlékpontban Magyarország 1948–1958 közötti időszakáról tudományos konferenciát rendeztek
 
A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek
A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek Az I. Világháborúról adott ki kötetet a Csongrád Megyei Önkormányzat, amelyet a szerző mutatott be a mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtárban. Képekkel.
 
Újabb sikeres rekonstrukció
Újabb sikeres rekonstrukció Befejeződött a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítása Csúcs, Béketelep, Tabán és Kincses-telep városrészben. Összesen 13 kilométer csatorna készült
 
Egy helyszín két megemlékezés
Egy helyszín két megemlékezés

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján, Hódmezővásárhelyen az ünnepi megemlékezés 23-án 9 óra 30 perckor a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődik.