Kék hírekKét lopás két tettenérés

2018. november 14., szerda
 
Két lopás két tettenérés

A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt négy alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.

 

 

 

 

 

A feltételezett elkövetők november 9-én és 11-én egy vásárhelyi bevásárlóközpontból tableteket akartak ellopni. A műszaki cikkeket ruhájuk alá rejtették, majd a próbafülkében eltávolították azokról az áruvédelmi eszközt. A biztonsági személyzet mindkét alkalommal tetten érte a tolvajokat, és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták őket.

 

A gyanúsítottak november 10-én egy mindszenti telephelyről szerszámgépet vittek el, és egy családi házból is lopni akartak. Utóbbi esetben a tulajdonos megzavarta őket, így üres kézzel távoztak.

 

A nyomozók a páros fiatalkorú tagját gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Itt a csendes gyilkos szezonja

Itt a csendes gyilkos szezonja

Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz...
Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.