GazdaságKét autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

2019. szeptember 26., csütörtök
 
Két autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

A Vásárhelyi Polgárőrség is kapott autót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. 18 remek állapotban lévő autót 4 megye között osztották el.

 

 

 

 

 


A 18 gépkocsit szeptember 25-én Szegeden adták át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek.

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az átadó ünnepségen azt mondta: Örülünk, hogy ilyen segítséget tudunk nyújtani a polgárőrségnek, akik ezt ki is érdemelték.

Mint mondta, számítanak a polgárőrök munkájára. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse.

 

A 18 autó egyike, egy Opel Astra H Hódmezővásárhelyre került, a helyi polgárőrök tevékenységét tesz könnyebbé. A Vásárhelyhez közeli Mindszent polgárőrei is kaptak egy autót.

 

Információink szerint, a vásárhelyi polgárőrök vasárnap, a Kútvölgyi Kukorica Fesztiválon újabb gépkocsit kapnak, ezúttal a Vásárhelyi Polgármesteri Hivataltól. A Renault Cliot a rendezvényen Szula Ferenc, a hódmezővásárhelyi polgárőrség vezetője veszi át Márki-Zay Péter polgármestertől.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk...

Idén az Országos Könyvtári Napok eseményeit szeptember 30-tól október 6-ig rendezik a Németh...
Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Sportpálya fejlesztések kezdődtek...

Befejezéséhez közeledik a népkerti kosárlabdapálya. Az új pálya magas teherbírású...
 

És ezt már olvasta?

Továbbra is arzénes a vásárhelyi ivóvíz
Továbbra is arzénes a vásárhelyi ivóvíz

A Nemzeti Népegészségügyi Központ rendszeresen méri a Vásárhely és közigazgatási területéhez tartozó települések ivóvizének arzéntartalmát.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.42.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.42.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Iskolások a Tornyai-múzeumban
Iskolások a Tornyai-múzeumban A közgyűjtemény szakembereitől megtudhatták, mi is történik addig, amíg egy kiállítás összeáll, s mi minden van a kiállított tárgyak mögött.

 

 
Díjazott finom menű félezer forintból
Díjazott finom menű félezer forintból Az októberi fordulóba 39 csapat jutott be, köztük a hódmezővásárhelyi szakácsok csapata. A novemberi fordulóra készülnek. A döntőbe is bejuthatnak.
 
Ünnepi programok Hódmezővásárhelyen
Ünnepi programok Hódmezővásárhelyen Az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján, Hódmezővásárhelyen az ünnepi megemlékezés a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődik.
 
Rendhagyó helyről érkezett pénz a felújításra
Rendhagyó helyről érkezett pénz a felújításra Míg a Kálvin tér egyik oldalán lévő épületbe 240 millió pályázati, és 800 milliós önkormányzati pénzt pumpáltak, a tér másik oldalán rogyadozott a templom.
 
90 éves Gyovai Ferenc
90 éves Gyovai Ferenc A sok évtizedes munkájának elismeréseként 2015-ben gyémántoklevélben részesítették.