SportJöhet a középdöntő

2018. november 14., szerda
 
Jöhet a középdöntő

Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.

 

 

 

 

 

 


Kívülről egyszerűnek tűnő akadályok, koncentráció, erő és lelkes szurkolótábor kísérte a mestert az arénába, ahol bejutott az epizódfináléba, onnan pedig a középdöntőbe.

Bár egy egész busznyi kis sereg és a család kísérte, izgulta és szurkolt végig az akadálypálya mellett, Zsolt a fináléban az utolsó előtti akadálynál kiesett, és a vízbe pottyant. De ennek ellenére bent van a legjobb 90 között, ahol tovább küzdhet majd a Ninja címért.

 

Máté Zsolt a vásárhelyi sportegyesület vezetőedzőjének neve évek óta a taekwondo sport kiemelkedő hazai és nemzetközi elismertségének fokmérője. Elhívatottságáról két éve nyilatkozott a Vásárhelyi Híreknek:  

„Ötéves korom óta visz a családi sodrás ebben a harcművészetben. 2001-ben volt a Taekwondo Világválogatott Hódmezővásárhelyen, ott szerettem bele a csodálatos rúgásokba. Kazettás videóról gyakorolva, konyhát kipakolva igyekeztem a látottakat elsajátítani. 13 évesen - zöld övesen - rúgtam meg Magyarországon elsőként a taekwondosok körében azt a rúgás, amit láttam 2001-ben. 16 évesen feketeöves lettem, csak az hajtott, hajt előre, hogy egyre jobb legyek és tudásomat továbbadhassam a fiataloknak.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
Konferencia a Hunyadiak koráról

Konferencia a Hunyadiak koráról

Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.