SportJöhet a középdöntő

2018. november 14., szerda
 
Jöhet a középdöntő

Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.

 

 

 

 

 

 


Kívülről egyszerűnek tűnő akadályok, koncentráció, erő és lelkes szurkolótábor kísérte a mestert az arénába, ahol bejutott az epizódfináléba, onnan pedig a középdöntőbe.

Bár egy egész busznyi kis sereg és a család kísérte, izgulta és szurkolt végig az akadálypálya mellett, Zsolt a fináléban az utolsó előtti akadálynál kiesett, és a vízbe pottyant. De ennek ellenére bent van a legjobb 90 között, ahol tovább küzdhet majd a Ninja címért.

 

Máté Zsolt a vásárhelyi sportegyesület vezetőedzőjének neve évek óta a taekwondo sport kiemelkedő hazai és nemzetközi elismertségének fokmérője. Elhívatottságáról két éve nyilatkozott a Vásárhelyi Híreknek:  

„Ötéves korom óta visz a családi sodrás ebben a harcművészetben. 2001-ben volt a Taekwondo Világválogatott Hódmezővásárhelyen, ott szerettem bele a csodálatos rúgásokba. Kazettás videóról gyakorolva, konyhát kipakolva igyekeztem a látottakat elsajátítani. 13 évesen - zöld övesen - rúgtam meg Magyarországon elsőként a taekwondosok körében azt a rúgás, amit láttam 2001-ben. 16 évesen feketeöves lettem, csak az hajtott, hajt előre, hogy egyre jobb legyek és tudásomat továbbadhassam a fiataloknak.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
Konferencia a Hunyadiak koráról

Konferencia a Hunyadiak koráról

Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.