SportJöhet a középdöntő

2018. november 14., szerda
 
Jöhet a középdöntő

Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.

 

 

 

 

 

 


Kívülről egyszerűnek tűnő akadályok, koncentráció, erő és lelkes szurkolótábor kísérte a mestert az arénába, ahol bejutott az epizódfináléba, onnan pedig a középdöntőbe.

Bár egy egész busznyi kis sereg és a család kísérte, izgulta és szurkolt végig az akadálypálya mellett, Zsolt a fináléban az utolsó előtti akadálynál kiesett, és a vízbe pottyant. De ennek ellenére bent van a legjobb 90 között, ahol tovább küzdhet majd a Ninja címért.

 

Máté Zsolt a vásárhelyi sportegyesület vezetőedzőjének neve évek óta a taekwondo sport kiemelkedő hazai és nemzetközi elismertségének fokmérője. Elhívatottságáról két éve nyilatkozott a Vásárhelyi Híreknek:  

„Ötéves korom óta visz a családi sodrás ebben a harcművészetben. 2001-ben volt a Taekwondo Világválogatott Hódmezővásárhelyen, ott szerettem bele a csodálatos rúgásokba. Kazettás videóról gyakorolva, konyhát kipakolva igyekeztem a látottakat elsajátítani. 13 évesen - zöld övesen - rúgtam meg Magyarországon elsőként a taekwondosok körében azt a rúgás, amit láttam 2001-ben. 16 évesen feketeöves lettem, csak az hajtott, hajt előre, hogy egyre jobb legyek és tudásomat továbbadhassam a fiataloknak.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
Konferencia a Hunyadiak koráról

Konferencia a Hunyadiak koráról

Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.