BulvárJanuár elsején született az év első vásárhelyi babája

2018. január 3., szerda
 

Január elsején 16 óra 20 perckor született Hódmezővásárhely első babája, Kócsó András Kolos. 2018-ban az ország első újszülöttje Szombathelyen született 0 óra 1 perckor 3130 grammal, Budapest első babája 0 óra 23 perckor 3400 grammal, Csongrád megye újszülöttje 2 óra 15 perckor 2450 grammal született.

 

 

Fotók: VH

 

 

Vagyis a vásárhelyi baba a 16 óra 20 perces „idejével lekéste”- a sajtó számára minden évben izgalommal várt – versenyt, azonban egyvalamiben nagyon is az élvonalban van, ugyanis a kis András Kolos mind közül talán a legnagyobb baba, a maga 4330 grammjával.

Édesanyja, Ágnes a Vásárhelyi Híreknek ma délelőtt meg is jegyezte, „nem volt egy könnyű szülés, de az is igaz hogy mindössze 2 óra alatt természetes úton jött a világra.

A békésen szundikáló kis vasgyúrót az sem izgatta, hogy fotósok, újságírók gyűrűjében Hegedűs Zoltán és Dr. Kószó Péter alpolgármesterek köszöntötték Vásárhely első újszülöttjének édesanyját virággal és 100 ezer forintos utalvánnyal.

 

Tavaly egyébként éppen 6 napot kellett várni, hogy megszülessen 2017 első vásárhelyi babája. Év közben ez a tendencia aztán sokat javult, amire Hegedűs Zoltán is utalt, mondván, míg 2007-ben 177, 2017-ben már 277 házasság kötettett a városban, ami a gyermekáldásra is jó hatással van.

 

Az újszülött édesanyja elmondta, tervezték a babát, aki nagyon nagy ajándék a most kétéves bátyjának, nagyon várják már őket haza. Hozzátette: "Nyugodt baba, a hangját is alig hallani, pedig több várandós anyuka miatt nagy jövés-menés volt az elmúlt két éjszaka.

"Mennyei szavak" ezek a friss apukák számára hiszen az „új jövevény” sokaknak álmatlan éjszakákat, meg éjjel kettőkor a cumisüveg melegítése közben egy kis lopott alvást jelentenek.  

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyen mindent egy helyen intézhetünk

Vásárhelyen mindent egy helyen intézhetünk

Bővült a hódmezővásárhelyi kormányablakok szolgáltatásainak kínálata:...
Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.