BulvárIdén is mozivarázs Mikulásra

2018. december 2., vasárnap
 
Idén is mozivarázs Mikulásra

Popcorn, üdítő, Apróláb. Ezzel, a kettőt a szájnak, egyet pedig a szemnek szánt ajándékkal lepi meg a Kultik Vásárhely Mozi üzemeltetője a hátrányos helyzetű gyerekeket.

 

 

 

(Fotó: VH archív)

 

 

 

 

A vásárhelyiek hamar birtokba vették a következetesen premier filmeket játszó Mozaik Mozit, miután 2013-ban 40 millió forintos beruházással néhány hónap alatt igazi mozipalotává varázsolták a termet. 3D vetítővel, magas-támlás székekkel lejtősre építették a 160 személyes nézőteret, és hogy a gyerekek is jól lássanak ülésemelő is rendelkezésre áll.

 

 

Az indulás óta szinte hagyománnyá vált, hogy Mikulás környékén az üzemeltetők vendégül látnak egy „teltháznyi” gyereket.

Idén ezt december 4-én délutánra tervezték. A Kultik Vásárhely mozi 14 órás kezdéssel jótékonysági vetítést szervez nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek számára.

A mintegy 160 résztvevőt az Apróláb című 3D-s animációs filmmel, pattogatott kukoricával és üdítővel várják.

A vetítés előtt rövid beszédet mond Dr. Kis Andrea alpolgármester asszony.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban december 23-án Gyermekkarácsonyt rendeznek, amelyhez a szervezők a...
Döntő december 16-án

Döntő december 16-án

Véget értek a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál elődöntői. A fesztivált a tehetségek...

 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.