BulvárIdén is mozivarázs Mikulásra

2018. december 2., vasárnap
 
Idén is mozivarázs Mikulásra

Popcorn, üdítő, Apróláb. Ezzel, a kettőt a szájnak, egyet pedig a szemnek szánt ajándékkal lepi meg a Kultik Vásárhely Mozi üzemeltetője a hátrányos helyzetű gyerekeket.

 

 

 

(Fotó: VH archív)

 

 

 

 

A vásárhelyiek hamar birtokba vették a következetesen premier filmeket játszó Mozaik Mozit, miután 2013-ban 40 millió forintos beruházással néhány hónap alatt igazi mozipalotává varázsolták a termet. 3D vetítővel, magas-támlás székekkel lejtősre építették a 160 személyes nézőteret, és hogy a gyerekek is jól lássanak ülésemelő is rendelkezésre áll.

 

 

Az indulás óta szinte hagyománnyá vált, hogy Mikulás környékén az üzemeltetők vendégül látnak egy „teltháznyi” gyereket.

Idén ezt december 4-én délutánra tervezték. A Kultik Vásárhely mozi 14 órás kezdéssel jótékonysági vetítést szervez nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek számára.

A mintegy 160 résztvevőt az Apróláb című 3D-s animációs filmmel, pattogatott kukoricával és üdítővel várják.

A vetítés előtt rövid beszédet mond Dr. Kis Andrea alpolgármester asszony.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban december 23-án Gyermekkarácsonyt rendeznek, amelyhez a szervezők a...
Döntő december 16-án

Döntő december 16-án

Véget értek a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál elődöntői. A fesztivált a tehetségek...

 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.