BulvárIdén is mozivarázs Mikulásra

2018. december 2., vasárnap
 
Idén is mozivarázs Mikulásra

Popcorn, üdítő, Apróláb. Ezzel, a kettőt a szájnak, egyet pedig a szemnek szánt ajándékkal lepi meg a Kultik Vásárhely Mozi üzemeltetője a hátrányos helyzetű gyerekeket.

 

 

 

(Fotó: VH archív)

 

 

 

 

A vásárhelyiek hamar birtokba vették a következetesen premier filmeket játszó Mozaik Mozit, miután 2013-ban 40 millió forintos beruházással néhány hónap alatt igazi mozipalotává varázsolták a termet. 3D vetítővel, magas-támlás székekkel lejtősre építették a 160 személyes nézőteret, és hogy a gyerekek is jól lássanak ülésemelő is rendelkezésre áll.

 

 

Az indulás óta szinte hagyománnyá vált, hogy Mikulás környékén az üzemeltetők vendégül látnak egy „teltháznyi” gyereket.

Idén ezt december 4-én délutánra tervezték. A Kultik Vásárhely mozi 14 órás kezdéssel jótékonysági vetítést szervez nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek számára.

A mintegy 160 résztvevőt az Apróláb című 3D-s animációs filmmel, pattogatott kukoricával és üdítővel várják.

A vetítés előtt rövid beszédet mond Dr. Kis Andrea alpolgármester asszony.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

Gyermekkarácsony cipősdoboz akcióval

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban december 23-án Gyermekkarácsonyt rendeznek, amelyhez a szervezők a...
Döntő december 16-án

Döntő december 16-án

Véget értek a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál elődöntői. A fesztivált a tehetségek...

 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.