SportHuszonnégy érmet hoztak haza

2019. április 26., péntek
 
Huszonnégy érmet hoztak haza

Gerendáson rendezte meg a Spárta Sportegyesület az V. Fehér Kupa és V. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub is 20 versenyzővel képviseltette magát.

 

 

 

 

 

A rendezvény célja volt, hogy az alacsonyabb öves, utánpótlás korú versenyzők is hasonló tudású ellenfelekkel szemben gyűjthessenek tapasztalatot. A rendezvény fővédnöke, Máté Zoltán VII. Danos mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség alelnöke volt.

 

A vásárhelyi sportolók 3 arany, 11 ezüst, 10 bronzérmet, valamint 1 negyedik helyezést szereztek a baráti hangulatú megmérettetésen.

Felkészítők: Zsarkó Dániel Péter IV. Dan, Lőkös Zoltán II. Dan, Cserényi Tibor I. Dan.

Versenybíró: Fátyol József

 

Eredmények:


Aranyérmesek

Küzdelem

Veszelovszki Sándor, Eperjesi Gergely, Lengyel Levente.

 

Ezüstérmesek:

Küzdelem

Szecskó Barnabás, Terhes Szabolcs, Kasza Zoltán, Veszelovszki Lilla, Veszelovszki Gabriella, Szép Kristóf, Székely-Szabó Boglárka, Kovács Áron, Szecskó Rebeka + különdíj a bátorságáért.

Formagyakorlat

Szecskó Rebeka, Nagy Noémi.

 

Bronzérmesek:

Küzdelem

Terhes Bence, Csentes-Varga Zsombor, Nagy Noémi, Nagy Dávid, Aradi Levente, Cserényi Bendegúz.

Formagyakorlat

Veszelovszki Gabriella, Csentes-Varga Zsombor, Szép Kristóf, Aradi Levente.

 

4. helyezést ért el küzdelemben: Sosterics Dávid.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben a vásárhelyi bokszolók

Lendületben a vásárhelyi bokszolók

A Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág vásárhelyi...

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Közel százhúsz, vásárhelyi, székkutasi és mindszenti diák vett részt a Klauzál...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.