SportHuszonnégy érmet hoztak haza

2019. április 26., péntek
 
Huszonnégy érmet hoztak haza

Gerendáson rendezte meg a Spárta Sportegyesület az V. Fehér Kupa és V. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub is 20 versenyzővel képviseltette magát.

 

 

 

 

 

A rendezvény célja volt, hogy az alacsonyabb öves, utánpótlás korú versenyzők is hasonló tudású ellenfelekkel szemben gyűjthessenek tapasztalatot. A rendezvény fővédnöke, Máté Zoltán VII. Danos mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség alelnöke volt.

 

A vásárhelyi sportolók 3 arany, 11 ezüst, 10 bronzérmet, valamint 1 negyedik helyezést szereztek a baráti hangulatú megmérettetésen.

Felkészítők: Zsarkó Dániel Péter IV. Dan, Lőkös Zoltán II. Dan, Cserényi Tibor I. Dan.

Versenybíró: Fátyol József

 

Eredmények:


Aranyérmesek

Küzdelem

Veszelovszki Sándor, Eperjesi Gergely, Lengyel Levente.

 

Ezüstérmesek:

Küzdelem

Szecskó Barnabás, Terhes Szabolcs, Kasza Zoltán, Veszelovszki Lilla, Veszelovszki Gabriella, Szép Kristóf, Székely-Szabó Boglárka, Kovács Áron, Szecskó Rebeka + különdíj a bátorságáért.

Formagyakorlat

Szecskó Rebeka, Nagy Noémi.

 

Bronzérmesek:

Küzdelem

Terhes Bence, Csentes-Varga Zsombor, Nagy Noémi, Nagy Dávid, Aradi Levente, Cserényi Bendegúz.

Formagyakorlat

Veszelovszki Gabriella, Csentes-Varga Zsombor, Szép Kristóf, Aradi Levente.

 

4. helyezést ért el küzdelemben: Sosterics Dávid.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Lendületben a vásárhelyi bokszolók

Lendületben a vásárhelyi bokszolók

A Boxing Gym Vásárhely két öklözője ismét öregbítette a sportág vásárhelyi...

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Díjazták a történelemverseny legjobbjait

Közel százhúsz, vásárhelyi, székkutasi és mindszenti diák vett részt a Klauzál...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.