Kék hírekHatan a kórházban

2017. december 30., szombat
 

Jogosítvány nélkül száguldott a vezető öt utasával, amikor Kakasszéknél autójuk kisodródott. A biztonsági ővet sem használták.

 

 

 

 

 

 

A baleset 2017. december 30-án, valamivel 1 óra előtt történt. Egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, a kakasszéki elágazásnál az autó vezetője az enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott.

A jármű sofőrjének nem volt vezetői engedélye, az autóban hatan ültek, - a Vásárhelyi Hírek információi szerint - 2 lány és 4 fiatalember.

A Rendőrség elsődleges adatai szerint többen nem használták a biztonsági övet. A balesetben ketten életveszélyes, ketten súlyos és ketten könnyű sérülést szenvedtek. 


A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a 47-es főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség. A forgalomkorlátozás valamivel 5 óra előtt megszűnt.

 

A rendőrség felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, és ennek megfelelően válasszák meg a sebességet is! Csak az adott járműben megengedett számú személy utazzon az autóban, hiszen nekik megfelelő számú biztonsági öv áll rendelkezésre, melyek használata a vezetőnek és az utasoknak is kötelező! 

 

Tegyük hozzá, a szilveszteri bulizás után ne fogadjuk el, az ittas autós hazafuvarozási ajánlkozását. 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
Családi tragédia Székkutason

Családi tragédia Székkutason

December 27-én délelőtt a 44 éves férfi összeszólalkozott feleségével, majd a vita...
 

És ezt már olvasta?

Idén is lesz Erzsébet utalvány
Idén is lesz Erzsébet utalvány December 12-től megkezdték a hódmezővásárhelyi idős polgárok Erzsébet-utalványainak a kiküldését. Több mint hatezren várhatják a postást.
 
A hagyomány folytatódik
A hagyomány folytatódik a Balogh Imsi Sportaréna előcsarnokában a szokásos precíz szervezés mellett vehették át az előre összeállított dobozokat a vásárhelyi közfoglalkoztatottak.
 
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Elhunyt Szeli Ferenc
Elhunyt Szeli Ferenc

65 éves korában elhunyt Szeli Ferenc, aki az MSZP korábbi önkormányzati képviselője, a Kertváros korábbi egyéni képviselője, a helyi szervezet elnökségi tagja volt.

 
A végére elfogyott az erő és a koncentráció
A végére elfogyott az erő és a koncentráció Borítékolható volt, hogy nagyon nehéz meccs vár a vásárhelyi csapatra a Békéscsaba U21 gárdája ellen az NBII őszi zárófordulójában.
 
Tartósan a tabella élén a Kosársuli
Tartósan a tabella élén a Kosársuli Az NB I/B Zöld csoportjában a 11. fordulóján a jó formában lévő együttes a győzelemért lépett pályára a Mercedes Kosárlabda Akadémia csodás pályáján.