Kék hírekHatan a kórházban

2017. december 30., szombat
 

Jogosítvány nélkül száguldott a vezető öt utasával, amikor Kakasszéknél autójuk kisodródott. A biztonsági ővet sem használták.

 

 

 

 

 

 

A baleset 2017. december 30-án, valamivel 1 óra előtt történt. Egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, a kakasszéki elágazásnál az autó vezetője az enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott.

A jármű sofőrjének nem volt vezetői engedélye, az autóban hatan ültek, - a Vásárhelyi Hírek információi szerint - 2 lány és 4 fiatalember.

A Rendőrség elsődleges adatai szerint többen nem használták a biztonsági övet. A balesetben ketten életveszélyes, ketten súlyos és ketten könnyű sérülést szenvedtek. 


A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a 47-es főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség. A forgalomkorlátozás valamivel 5 óra előtt megszűnt.

 

A rendőrség felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, és ennek megfelelően válasszák meg a sebességet is! Csak az adott járműben megengedett számú személy utazzon az autóban, hiszen nekik megfelelő számú biztonsági öv áll rendelkezésre, melyek használata a vezetőnek és az utasoknak is kötelező! 

 

Tegyük hozzá, a szilveszteri bulizás után ne fogadjuk el, az ittas autós hazafuvarozási ajánlkozását. 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
Családi tragédia Székkutason

Családi tragédia Székkutason

December 27-én délelőtt a 44 éves férfi összeszólalkozott feleségével, majd a vita...
 

És ezt már olvasta?

Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán Vásárhelyi középiskolás diákcsoportok ismerkedtek a helyi zsidóság első világháború előtti életével és a helyi zsidó férfiak frontszolgálatával. Képekkel.
 
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete újabb ivartalanítási akciót szervez a városban. Csakúgy mint korábban, most is egy svájci alapítvány jóvoltából végezheti az akciót.
 
Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.