Kék hírekHatan a kórházban

2017. december 30., szombat
 

Jogosítvány nélkül száguldott a vezető öt utasával, amikor Kakasszéknél autójuk kisodródott. A biztonsági ővet sem használták.

 

 

 

 

 

 

A baleset 2017. december 30-án, valamivel 1 óra előtt történt. Egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, a kakasszéki elágazásnál az autó vezetője az enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott.

A jármű sofőrjének nem volt vezetői engedélye, az autóban hatan ültek, - a Vásárhelyi Hírek információi szerint - 2 lány és 4 fiatalember.

A Rendőrség elsődleges adatai szerint többen nem használták a biztonsági övet. A balesetben ketten életveszélyes, ketten súlyos és ketten könnyű sérülést szenvedtek. 


A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a 47-es főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség. A forgalomkorlátozás valamivel 5 óra előtt megszűnt.

 

A rendőrség felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, és ennek megfelelően válasszák meg a sebességet is! Csak az adott járműben megengedett számú személy utazzon az autóban, hiszen nekik megfelelő számú biztonsági öv áll rendelkezésre, melyek használata a vezetőnek és az utasoknak is kötelező! 

 

Tegyük hozzá, a szilveszteri bulizás után ne fogadjuk el, az ittas autós hazafuvarozási ajánlkozását. 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
Családi tragédia Székkutason

Családi tragédia Székkutason

December 27-én délelőtt a 44 éves férfi összeszólalkozott feleségével, majd a vita...
 

És ezt már olvasta?

Miért hagytuk, hogy így legyen? - A megszállás más megvilágításban
Miért hagytuk, hogy így legyen? - A megszállás más megvilágításban A magyar katonák két hónapig voltak csehszlovák területen. A sajtó a bevonulásról annak első napján csak egy szűkszavú, „mínuszos” hírben emlékezett meg. Képekkel.
 
90 éves Csende Lajos
90 éves Csende Lajos A háború alatt elvitték leventének, utána visszakerült Vásárhelyre. A helyi Közúttól ment nyugdíjba.
 
90 éves Somogyi Antal
90 éves Somogyi Antal Traktorosként kezdett dolgozni az Állami Gazdaságban. Itt ismerkedett meg feleségével, 1962-ben átköltöztek Hódmezővásárhelyre.
 
Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.