Kék hírekHatan a kórházban

2017. december 30., szombat
 

Jogosítvány nélkül száguldott a vezető öt utasával, amikor Kakasszéknél autójuk kisodródott. A biztonsági ővet sem használták.

 

 

 

 

 

 

A baleset 2017. december 30-án, valamivel 1 óra előtt történt. Egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, a kakasszéki elágazásnál az autó vezetője az enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott.

A jármű sofőrjének nem volt vezetői engedélye, az autóban hatan ültek, - a Vásárhelyi Hírek információi szerint - 2 lány és 4 fiatalember.

A Rendőrség elsődleges adatai szerint többen nem használták a biztonsági övet. A balesetben ketten életveszélyes, ketten súlyos és ketten könnyű sérülést szenvedtek. 


A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a 47-es főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség. A forgalomkorlátozás valamivel 5 óra előtt megszűnt.

 

A rendőrség felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy mindig az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezessék gépjárműveiket, és ennek megfelelően válasszák meg a sebességet is! Csak az adott járműben megengedett számú személy utazzon az autóban, hiszen nekik megfelelő számú biztonsági öv áll rendelkezésre, melyek használata a vezetőnek és az utasoknak is kötelező! 

 

Tegyük hozzá, a szilveszteri bulizás után ne fogadjuk el, az ittas autós hazafuvarozási ajánlkozását. 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Nézzünk a jövőbe!

Nézzünk a jövőbe!

Kilenc hosszú hétvége és áthelyezett munkanap vár ránk 2018-ban. A munkanap áthelyezések miatt...
Családi tragédia Székkutason

Családi tragédia Székkutason

December 27-én délelőtt a 44 éves férfi összeszólalkozott feleségével, majd a vita...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Városi Népdaléneklési Verseny 2018
Városi Népdaléneklési Verseny 2018 Nagy hagyománya van Vásárhelyen a Népdaléneklési Versenynek. A BFMK-ban április  20-án sok hónapos felkészülés eredményét hallhattuk. Eredményekkel!
 
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek
Ismét látogathatók a kórházi fekvőbetegek Csongrád megye valamennyi egészségügyi intézményében feloldották a látogatási tilalmat. A megyében is jelentősen csökkent a betegek száma.
 
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben
Vádat emeltek a brutális vásárhelyi nővel szemben Az udvaron magához vette a falhoz támasztott ásót és annak élével az ágyban fekvő idős férfit legalább tizenkét alkalommal fejen, illetve felsőtesten ütötte.
 
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben
Áprilistól jelentős változások a vasútközlekedésben Vonat helyett két és félhónapig buszozás Szeged- Hódmezővásárhely, illetve Mártély, Mindszent, Szegvár, Szentes irányában.
 
90 éves Dezső Sándor Imréné
90 éves Dezső Sándor Imréné Gyermekként 6 testvérével a batidai  tanyavilágban  éltek.
 
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen
Dulakodás és szurkálás Vásárhelyen

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrta vitapartnerét egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A súlyos sérüléseket okozó elkövetőt elfogták.

 

 
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója
Mátyáshalomtól a Tudás kertjéig - Gál József könyvbemutatója Tanyai tanítóként, majd tanfelügyelőként, illetve városi művelődési osztály vezetőjeként, emlékirata a pártállami korszak mindennapjaiba enged bepillantást. Képekkel.