BulvárHat ország harminc város

2019. április 14., vasárnap
 
Hat ország harminc város

Ismét növeli szegedi kínálatát Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatója. A FlixBus közvetlen összeköttetéseket indított Münchenbe, Salzburgba és Rosenheimbe.

 

 

 

 

 

 

 

Az új német és osztrák célállomások éjszakai busszal érhetők el, a szegediek heti öt indulási lehetőségből választhatnak. Leghamarabb Salzburgba juthatnak el az utasok, kevesebb mint tíz óra az út távolsági busszal.

 

A FlixBus jelenleg hat országba kínál átszállás nélküli utazási lehetőséget a megyeszékhelyről, Bécs, Pozsony, Prága, Berlin, Szófia vagy Bukarest mellett számos további kisebb város, összesen közel 30 európai település közelíthető meg zöld busszal.

„Európában közel 2000 célállomásra közlekednek FlixBus-ok, ezeknek 40 százaléka 20.000 főnél kisebb település. Magyarországon is része a stratégiánknak, hogy a Budapesten kívüli régiókat minél több szállal a kontinentális hálózatunkhoz kapcsoljuk. A jelenlegi bővítéssel újabb turisztikailag fontos területek válnak elérhetővé szegedi utasainknak, már a nyári főszezon előtt.” – mondta el Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója.

 

A FlixBus 2016 óta bővíti hálózatát Magyarországon, több mint száz európai településre biztosít közvetlen összeköttetést. 2019-ben eddig Horvátország irányába jelentett be jelentős bővítéseket a vállalat, nyáron több mint húsz adriai településre indulnak majd buszok naponta Budapestről, Zágráb felé pedig megduplázza kapacitását a cég júniusig, tizenkét járatot kínál majd naponta.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

Egy győzelem már megvan

Egy győzelem már megvan

Elkezdődött a felsőházi rájátszás a Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld...
 

És ezt már olvasta?

Jó híre van a világban a Szegedi Tudományegyetemnek
Jó híre van a világban a Szegedi Tudományegyetemnek A ranglista értékelése szerint a kutatás, fejlesztés és innováció nemzetközi szinten elismert. Ebben erőteljesen részt vesz a vásárhelyi Mezőgazdasági Kar is.
 
Nemzetközi konferencia volt Hódmezővásárhelyen
Nemzetközi konferencia volt Hódmezővásárhelyen Június második hetében nemzetközi találkozó helyszíne volt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrsége.
 
Hat helyszín, huszonegy program Hódmezővásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján
Hat helyszín, huszonegy program Hódmezővásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján

Június 22-én, szombaton este ismét megnyílnak Hódmezővásárhely múzeumai is. Izgalmas programok élménytelivé varázsolják a Múzeumok Éjszakáját.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Megemlékezés és könyvbemutató
Megemlékezés és könyvbemutató A holokauszt hódmezővásárhelyi áldozataira emlékeztek a zsinagógában, majd a zsinagóga melleti kiállítóhelyen mutatták be Nagy Gyöngyi, zsidó katonák sorsát ismertető könyvét.
 
470 vásárhelyi mártír emléknapja
470 vásárhelyi mártír emléknapja 1944-ben június 16-án hurcolták el a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai napig is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja.
 
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban Három Kovácsra lehet büszke Vásárhely. Nem rokonok, de a vezetéknevük azonos, és az a közös bennük, hogy a Boxing Gym Vásárhely fiatal ökölvívói.