SportHárom magyar bajnoki érem Vásárhelynek

2019. október 21., hétfő
 
Három magyar bajnoki érem Vásárhelynek

A Junior Magyar Ökölvívó Bajnokság szinte nem is végződhetett volna jobban a Boxing Gym Vásárhelynek, a fényes érmeken túl még egy pontszerző pozíciót is sikerült szerezni.

 

 

 

 

 


Jól kezdődött Balog Márkó visszatérése a sporthoz, hiszen rögtön fölényes, pontozásos győzelmet aratott a magyar bajnokságban, a kaposvári Ring SC versenyző Bankert Máté ellen. A folytatásban a győri Gladiátor öklözője, Muhovics Milán azonban útját állta, nem jutott elődöntőbe. Így is pontszerző helyet szerzett a Boxing Gym Vásárhelynek.

 

Csütörtökön Kovács Fanni, első párosként, Szeleczki Lillával mérkőzött, akit egyhangú pontozással múlt felül, így a legjobb négy közé került. Kovács Fanni az elődöntőben is meggyőző fölénnyel nyert tatabányai ellenfele nem is küzdte végig a három menetet, így a szombati, élete második magyar bajnoki döntőjére készülhetett.

 

Balog Patrik és Seres Héra a legjobb négy közé került, így pénteken elődöntőztek. Seres Héra élete első nemzeti bajnokiján indult most, de a döntőbe kerülés nem sikerült, így is ragyogó teljesítménnyel és bronzéremmel vigasztalódhatott.

 

Balog Patrik az elődöntőben egyértelmű fölénnyel verte kőbányai ellenfelét, a meccset végig sem játszották.  A döntőben a magyar válogatott Zarándó Péter várt rá, aki pontozással bizonyult nála jobbnak, egy látványos, kemény mérkőzés után. Balog Patrik magyar bajnoki ezüsttel zárt.

 

Kovács Fanni  szombaton a másik vásárhelyi egyesület versenyzőjével, Kiss Aurórával találkozott a ringben. A kemény összecsapás végén Fanni kezét emelték a magasba: egyhangú pontozással lett magyar bajnok, immáron másodszor!

 

Kovács Fanni ezzel páratlan sorozatot tudhat magáénak és klubjának, hiszen idén nyert egy magyar kupát, több nemzetközi versenyen érmet, bronzot hozott haza a junior Európa-bajnokságról, hétvégén pedig behúzta második magyar bajnoki címét.

 

A Boxing Gym Vásárhely ezzel egy arany, egy ezüst, egy bronz, és egy pontszerző hellyel zárta a junior OB-t. A néhai Kerekes János szellemiségében működő klub mostani sikeréhez az összes edző és segítő hozzájárult, azaz Kecskeméti Imola, Berki Ferenc, Krucsai Zsolt, Szabó Szilveszter, Kovács Gábor, Diószegi Tibor és Tóth Zsolt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Élményfestés, avagy művészetterápia

Élményfestés, avagy művészetterápia

Az ötlet kezdeményezője Lucza-Vígh Erna, aki szerint a mai, rohanó világunkban fontos az önkifejezés, amelynek egyik bevált eszköze lehet az alkotótevékenység.
Óvodások a Tornyaiban

Óvodások a Tornyaiban

Uniós támogatással múzeumpedagógiai foglalkozásokat rendeznek óvodás és általános iskolás csoport számára.
Minden, amit az anyaságról tudni akartál és az is, amit nem!

Minden, amit az anyaságról tudni akartál és az is, amit nem!

Újabb tabudöntögetés az idei Terézanyu pályázaton. A pályázatok közül több szólt arról, hogyan lehet helytállni, ha beteg gyermek születik a családban vagy éppen a szülők egyike rendelkezik valamilyen fogyatékossággal. Az is érezhető probléma, hogy az anyák egyedül maradnak a felelősséggel.
Van akinek jobban csúszik

Van akinek jobban csúszik

December 13-tól a profik ismét róhatják a köröket, a kezdők pedig vívhatják ádáz küzdelmüket a folytonos fenékre huppanás ellen. Itt vannak a nyitva tartási  idők!
 

És ezt már olvasta?

Ivartalanítás állami pénzből
Ivartalanítás állami pénzből Az agrártárca támogatása keretében összesen húsz szervezet közel háromezer eb ivartalanításának a finanszírozását kezdi meg hamarosan.
 
Elárul a tested
Elárul a tested Míg a szavak a gondolatainkat, addig a testnyelvvel az érzéseinket fejezzük ki. Számtalan gyakorlati tudnivalóval fűszerezett előadással fejeződött be a Lélekbérlet.
 
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer
Fekete Sas Kupa tizennegyedszer

November 10-én rendezte meg a Promenád TSE Hódmezővásárhelyen a XIV. Fekete Sas Kupa klubközi táncversenyt. Eredmények.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.45.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Baleset a mártélyi úton
Baleset a mártélyi úton Két személyt szállítottak kórházba, amikor - valószínű a sebesség helytelen megválasztása miatt - fának csapódott egy autó Hódmezővásárhely külterületén.
 
Átadták a felújított Rárósi utat
Átadták a felújított Rárósi utat Hagyomány lett, hogy a megépült, vagy felújított utakat lelkes csapat közös kerékpározással is felavatja. November 9-én a polgármester átadta a felújított Rárósi utat.
 
Megint egy győzelem, megint egy vereség
Megint egy győzelem, megint egy vereség Cegléden lépett pályára pénteken U20-as, valamint felnőttcsapatunk. Kettősség jellemezte a két találkozót.