SportHarmadik tavaszi meccsét is megnyerte a HFC II.

2018. március 27., kedd
 
Harmadik tavaszi meccsét is megnyerte a HFC II.

Továbbrobog a HFC II. a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Bacsa-Vinnai tanítványok vasárnap a Bordányt verték, ezzel pedig még közelebb kerültek a dobogóhoz.

 

 

 

 

 

Remek és koncentrált játékot mutatott be a Bordány vendégeként a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A fiatalok számára több szempontból is fontos volt ez a találkozó. Egyrészt ősszel hazai pályán kikaptak a Bordánytól, másrészt pedig a bajnoki versenyfutásban is komoly riválisról van szó, így a dédelgetett álmok csakis a három pont megszerzéséről szólhattak.

 

A fiúk ennek fényében játszottak és az első nagy lépést Darida Ádám szépségdíjas gólja jelentette a 18. percben. A Bordány igyekezett tartani magát, ám a hajrában előbb Bódai Dániel, majd a születésnapját ünneplő Bürgés Balázs is beköszönt, ezzel pedig úgy tűnt, akár el is dőlhet a mérkőzés.

 

A pakliban egy még ennél is nagyobb gólszámú meccs is benne volt, ám a Bordány hátul igyekezett tartani magát, ami sikerült is. A támadások azonban nem ültek a jól védekező vásárhelyiekkel szemben. Maradt a 0-3, ezzel pedig harmadik tavaszi meccsén kilencedik pontját vágta zsebre a HFC II. Nagypénteken az UTC 1913 Labdarúgó Kft elleni hazai meccsel folytatódik a csapat számára a bajnokság.

 

Csongrád megyei I. osztály, 20. forduló

Megye I. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Mórahalmi Sportcentrum, 80 néző

 

Foliaplast Bordány SK - HFC II 0:3 (0:3)

 

HFC II.: Szatmári - Bábi (Győrfi), Dér, Pálinkó, Rau (Gyuris), - Darida (Perpauer), Siber (Surján), Bartyik R. - Bürgés, Bódai (Nagy), Mezei
Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Darida, Bódai, Bürgés

 

Bacsa Zsolt: „A csapat ma a taktikai elképzeléseket 100%-ig betartotta és megvalósította. Az első félidőben gyönyörű gólokat lőttünk, kiemelném Darida gólját, amely bármelyik topbajnokságban megállta volna a helyét a hétvégi gólszépségversenyen. A második félidőben pedig profi módon őriztük az eredményt, az ellenfelünk gólhelyzetig sem jutott el. Dolgozunk tovább, mert céljaink eléréséhez további alázatos munkára van szükség.”

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Nyúl-stopot kérnek a vásárhelyi állatvédők

Nyúl-stopot kérnek a vásárhelyi állatvédők

Csak akkor vegyünk nyulat húsvétra, ha hosszú távon szeretnénk elkötelezni magunkat. Megfelelő...

Győzött a HFC a SZEOL ellen

Győzött a HFC a SZEOL ellen

Rácz Dezső góljával és nagy küzdéssel három ponttal gazdagodott a Hódmezővásárhelyi FC a...
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.