SportHarmadik tavaszi meccsét is megnyerte a HFC II.

2018. március 27., kedd
 
Harmadik tavaszi meccsét is megnyerte a HFC II.

Továbbrobog a HFC II. a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Bacsa-Vinnai tanítványok vasárnap a Bordányt verték, ezzel pedig még közelebb kerültek a dobogóhoz.

 

 

 

 

 

Remek és koncentrált játékot mutatott be a Bordány vendégeként a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A fiatalok számára több szempontból is fontos volt ez a találkozó. Egyrészt ősszel hazai pályán kikaptak a Bordánytól, másrészt pedig a bajnoki versenyfutásban is komoly riválisról van szó, így a dédelgetett álmok csakis a három pont megszerzéséről szólhattak.

 

A fiúk ennek fényében játszottak és az első nagy lépést Darida Ádám szépségdíjas gólja jelentette a 18. percben. A Bordány igyekezett tartani magát, ám a hajrában előbb Bódai Dániel, majd a születésnapját ünneplő Bürgés Balázs is beköszönt, ezzel pedig úgy tűnt, akár el is dőlhet a mérkőzés.

 

A pakliban egy még ennél is nagyobb gólszámú meccs is benne volt, ám a Bordány hátul igyekezett tartani magát, ami sikerült is. A támadások azonban nem ültek a jól védekező vásárhelyiekkel szemben. Maradt a 0-3, ezzel pedig harmadik tavaszi meccsén kilencedik pontját vágta zsebre a HFC II. Nagypénteken az UTC 1913 Labdarúgó Kft elleni hazai meccsel folytatódik a csapat számára a bajnokság.

 

Csongrád megyei I. osztály, 20. forduló

Megye I. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Mórahalmi Sportcentrum, 80 néző

 

Foliaplast Bordány SK - HFC II 0:3 (0:3)

 

HFC II.: Szatmári - Bábi (Győrfi), Dér, Pálinkó, Rau (Gyuris), - Darida (Perpauer), Siber (Surján), Bartyik R. - Bürgés, Bódai (Nagy), Mezei
Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Darida, Bódai, Bürgés

 

Bacsa Zsolt: „A csapat ma a taktikai elképzeléseket 100%-ig betartotta és megvalósította. Az első félidőben gyönyörű gólokat lőttünk, kiemelném Darida gólját, amely bármelyik topbajnokságban megállta volna a helyét a hétvégi gólszépségversenyen. A második félidőben pedig profi módon őriztük az eredményt, az ellenfelünk gólhelyzetig sem jutott el. Dolgozunk tovább, mert céljaink eléréséhez további alázatos munkára van szükség.”

 
 
Forrás: hfc1912
 

Olvassa el ezt is!

Nyúl-stopot kérnek a vásárhelyi állatvédők

Nyúl-stopot kérnek a vásárhelyi állatvédők

Csak akkor vegyünk nyulat húsvétra, ha hosszú távon szeretnénk elkötelezni magunkat. Megfelelő...

Győzött a HFC a SZEOL ellen

Győzött a HFC a SZEOL ellen

Rácz Dezső góljával és nagy küzdéssel három ponttal gazdagodott a Hódmezővásárhelyi FC a...
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Az országban egyedülálló százméteres medence
Az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet fénypontja volt a 600 ezer dolláros kölcsönből a Népkertben épített Városi Strandfürdő. 1929. július 14-től üzemel.
 
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Pirított kókuszos kuglács sárgabarackkal
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Pirított kókuszos kuglács sárgabarackkal Baracskay Angéla: Egy kicsit kuglóf állagú és egy kicsit foszlós kalács, szóval a kettő között van, tehát nevezzük úgy: Kuglács.
 
Ember a fotók mögött: Plohn József
Ember a fotók mögött: Plohn József Az Alföldi Galériában Bernátsky Ferenc tart kurátori tárlatvezetést, egy héttel később az árvizek során készített Plohn felvételeket mutatja be a múzeum szakembere.