SportGyőzelem Csorvás ellen

2018. november 13., kedd
 
Győzelem Csorvás ellen

A HLKC a dobogó 3. helyén álló Csorvást fogadta szombaton az NBII 7. fordulójában, a két csapat tabellán elfoglalt helye és aktuális formája igazi rangadót ígért.

 

 

 

 

 


Szerencsére nem így lett… A vásárhelyiek nagyon elkapták ugyanis a meccs elejét, amivel állva hagyták a vendégcsapatot. Védelmük szilárdan állt a lábán, a kapuban pedig Ádász bravúrt-bravúrra halmozott, így a szemmel láthatóan tanácstalan csorvásiak első góljára a 13. percig kellett várni.

Ezalatt viszont a HLKC már 7-et termelt. Félő volt, hogy a kitűnő kezdés után csökken a koncentráció, a lányok és Dankó Ervin vezetőedző azonban mindent elkövetett ez ellen, így a félidőben 8 volt az előnyük (16-8).


A második játékrészben tovább nőtt a két csapat között a különbség. Hátul egy-két átlövést leszámítva továbbra is jól szűrtek, a kapuban pedig az Ádász Diát váltó Áncsán folytatta “kolléganője” jó teljesítményét. A masszív védekezésből indulva többször is gyors indításokkal mattolták a vendégcsapatot, a kispadról beszálló játékosaik vezérletével 10-12 gólos előnnyel érkeztek a meccs hajrájára. Az utolsó 8-10 percben Szabó, Horváth, majd Klemm is többször betalált a rendezetlen védelem ellen, így a meccs vége igazi jutalomjátékot hozott a szép számú közönség előtt.

Jó hangulatú mérkőzésen, a Blue Front hathatós és kitartó támogatásával nem várt nagy arányú győzelmet aratott a HLKC a jó erőkből álló Csorvás ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella második helyén 14 ponttal, a már lejátszott mérkőzésének köszönhetően vezető Gyula mögött.

 

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 31-17 (16-8)


NBII női felnőtt bajnokság – 7. forduló
Balogh Imsi spcs. – 180 néző

 

Játékvezetők: Herceg Udo Miltiádész, Piller Tamás
Versenybíró: Csorba László
 

 

HLKC: Ádász – Török 2, Nagy 7, Lukács 4, Szabó 3, Bálint 2, Székesi 1, Cs: Áncsán (k), Horváth 4, Blaskovics 3, Kandó 1, Balogh 2, Klemm 2, Kovács, Becsei

 

Dankó Ervin: “Az első 15 percben eldőlt a meccs. Jól védekeztünk és könnyű gólokat szereztünk. A csapat a legszebb arcát mutatta. Bravó lányok!”

 

A bajnokság következő fordulójában a listavezető Gyula otthonába látogatunk, a mérkőzés 18.00 órakor kezdődik a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban (Gyula, Ajtóssy A. u. 2-10.)

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tormay Cécile-ről az Emlékpontban

Tormay Cécile-ről az Emlékpontban

Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége...
Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.