SportGyőzelem Csorvás ellen

2018. november 13., kedd
 
Győzelem Csorvás ellen

A HLKC a dobogó 3. helyén álló Csorvást fogadta szombaton az NBII 7. fordulójában, a két csapat tabellán elfoglalt helye és aktuális formája igazi rangadót ígért.

 

 

 

 

 


Szerencsére nem így lett… A vásárhelyiek nagyon elkapták ugyanis a meccs elejét, amivel állva hagyták a vendégcsapatot. Védelmük szilárdan állt a lábán, a kapuban pedig Ádász bravúrt-bravúrra halmozott, így a szemmel láthatóan tanácstalan csorvásiak első góljára a 13. percig kellett várni.

Ezalatt viszont a HLKC már 7-et termelt. Félő volt, hogy a kitűnő kezdés után csökken a koncentráció, a lányok és Dankó Ervin vezetőedző azonban mindent elkövetett ez ellen, így a félidőben 8 volt az előnyük (16-8).


A második játékrészben tovább nőtt a két csapat között a különbség. Hátul egy-két átlövést leszámítva továbbra is jól szűrtek, a kapuban pedig az Ádász Diát váltó Áncsán folytatta “kolléganője” jó teljesítményét. A masszív védekezésből indulva többször is gyors indításokkal mattolták a vendégcsapatot, a kispadról beszálló játékosaik vezérletével 10-12 gólos előnnyel érkeztek a meccs hajrájára. Az utolsó 8-10 percben Szabó, Horváth, majd Klemm is többször betalált a rendezetlen védelem ellen, így a meccs vége igazi jutalomjátékot hozott a szép számú közönség előtt.

Jó hangulatú mérkőzésen, a Blue Front hathatós és kitartó támogatásával nem várt nagy arányú győzelmet aratott a HLKC a jó erőkből álló Csorvás ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella második helyén 14 ponttal, a már lejátszott mérkőzésének köszönhetően vezető Gyula mögött.

 

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Csorvási SK 31-17 (16-8)


NBII női felnőtt bajnokság – 7. forduló
Balogh Imsi spcs. – 180 néző

 

Játékvezetők: Herceg Udo Miltiádész, Piller Tamás
Versenybíró: Csorba László
 

 

HLKC: Ádász – Török 2, Nagy 7, Lukács 4, Szabó 3, Bálint 2, Székesi 1, Cs: Áncsán (k), Horváth 4, Blaskovics 3, Kandó 1, Balogh 2, Klemm 2, Kovács, Becsei

 

Dankó Ervin: “Az első 15 percben eldőlt a meccs. Jól védekeztünk és könnyű gólokat szereztünk. A csapat a legszebb arcát mutatta. Bravó lányok!”

 

A bajnokság következő fordulójában a listavezető Gyula otthonába látogatunk, a mérkőzés 18.00 órakor kezdődik a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban (Gyula, Ajtóssy A. u. 2-10.)

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tormay Cécile-ről az Emlékpontban

Tormay Cécile-ről az Emlékpontban

Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége...
Érmes sikerek Olaszországban

Érmes sikerek Olaszországban

A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.