Kék hírekGazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

2019. január 31., csütörtök
 
Gazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

Jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás három hódmezővásárhelyi férfi ellen, akik a városban találtak egy pénztárcát, melyből eltulajdonították a benne lévő készpénzt. A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül elfogták őket.

 

 

Képünk illusztráció

 


A gyanúsítottak január 27-én 19 óra 50 perckor egy parkolóban figyeltek fel a földön heverő erszényre. Egyikük felvette azt, majd beszálltak az ott parkoló gépkocsijukba és elhajtottak a helyszínről. Útközben szétosztották egymás között a tárcában lévő, csaknem 100 ezer forint értékű hazai és külföldi bankjegyet, majd az üres pénztárcát bedobták egy postaládába.

 

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

Ellenük jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman beismerő vallomást tettek.

A nyomozók az eltulajdonított pénzt lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak nyitott kérdések

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak...

A megszüntető határozatot a Szerdahelyi József Kht., mint  médiaszolgáltató -...
Gazdanap helyi ízekkel

Gazdanap helyi ízekkel

Február 2-án a Gregus Máté Szakképző iskola tornatermében népi mesterségek és helyi...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.