Kék hírekGazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

2019. január 31., csütörtök
 
Gazdátlan pénztárca egy vásárhelyi parkolóban

Jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás három hódmezővásárhelyi férfi ellen, akik a városban találtak egy pénztárcát, melyből eltulajdonították a benne lévő készpénzt. A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül elfogták őket.

 

 

Képünk illusztráció

 


A gyanúsítottak január 27-én 19 óra 50 perckor egy parkolóban figyeltek fel a földön heverő erszényre. Egyikük felvette azt, majd beszálltak az ott parkoló gépkocsijukba és elhajtottak a helyszínről. Útközben szétosztották egymás között a tárcában lévő, csaknem 100 ezer forint értékű hazai és külföldi bankjegyet, majd az üres pénztárcát bedobták egy postaládába.

 

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

Ellenük jogtalan elsajátítás vétsége miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman beismerő vallomást tettek.

A nyomozók az eltulajdonított pénzt lefoglalták és visszaadták a sértettnek.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak nyitott kérdések

Megszűnt a VTV frekvenciája - Maradtak...

A megszüntető határozatot a Szerdahelyi József Kht., mint  médiaszolgáltató -...
Gazdanap helyi ízekkel

Gazdanap helyi ízekkel

Február 2-án a Gregus Máté Szakképző iskola tornatermében népi mesterségek és helyi...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.