Kék hírekGallyégetésből udvartűz

2018. április 11., szerda
 
Gallyégetésből udvartűz

Szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja egy családi ház udvarán keletkezett tűznek Hódmezővásárhelyen.  

 

 

 

 

 

 


 

Tűz ütött ki egy családi ház udvarán kedden délután a Szántó Kovács János utcában. A tulajdonos gallyat égetett, a lángok átterjedtek az udvaron tárolt lomokra is. Akár rosszabbul is végződhetett volna a tűznek, de a város hivatásos egysége hamar kiérkezett és három vízsugárral elfojtotta a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakóépületre, személyi sérülés nem történt.

Az oltás és kárelhárítás idejére a Szántó Kovás János utcát teljes szélességében lezárták.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Ötven helyszínen háromszáz tudományos, ismeretterjesztő, kulturális, sport- és szórakoztató...
Miért is van vágányzár Vásárhely és Szeged között?

Miért is van vágányzár Vásárhely és...

A laikusok számára is érdekes szakmai mustra a tram-train miatt most kezdődött felújításról....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy hét múlva kiderül
Egy hét múlva kiderül Idegenben kell kiharcolniuk a felsőházban maradást, mert Békés elleni meccsén az utolsó másodpercben egy bravúr hármassal nyertek a vendégek.
 
Csongrád Megyében is kezdődik a szúnyogirtás
Csongrád Megyében is kezdődik a szúnyogirtás A központi szúnyoggyérítési programot a katasztrófavédelem irányítja. Az önkormányzatok saját költségvetésük terhére önállóan is végezhetnek szúnyoggyérítést.
 
Fényesi Tóth János meghitt irodalmi estre várja a vásárhelyieket
Fényesi Tóth János meghitt irodalmi estre várja a vásárhelyieket Nevét az irodalomkedvelő közönség 2012-től ismerhette meg, a Vásárhelyi Estékkel. Most új sorzatának második estje lesz április 23-án.
 
Aranyos Bóbiták
Aranyos Bóbiták Évek óta a deszki Maros Menti Fesztivál állandó fellépői a BFMK gyermek néptánccsoportjai. Idén a 8-10 éves csapat, a Bóbita csoport képviselte az intézményt.
 
Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban
Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban Rendhagyó természetismereti foglalkozást tartott kisiskolásoknak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Országos Állatvédelmi Alapítvány.
 
Nézze meg mind a 34 tervpályázatot!
Nézze meg mind a 34 tervpályázatot! A városvezetés által tavaly meghirdetett Könyvtár és tudásközpont építészeti megfogalmazása építészeti pályázat valamennyi tervét értékelhetik az olvasók is. 
 
Végső búcsú Hamvas Ödöntől
Végső búcsú Hamvas Ödöntől Április 20-án a Szent István Templomban gyászmisével vettek végső búcsút dr. Hamvas Ödöntől, aki hosszan tartó betegség után 77 éves korában hunyt el.