Kék hírekGallyégetésből udvartűz

2018. április 11., szerda
 
Gallyégetésből udvartűz

Szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja egy családi ház udvarán keletkezett tűznek Hódmezővásárhelyen.  

 

 

 

 

 

 


 

Tűz ütött ki egy családi ház udvarán kedden délután a Szántó Kovács János utcában. A tulajdonos gallyat égetett, a lángok átterjedtek az udvaron tárolt lomokra is. Akár rosszabbul is végződhetett volna a tűznek, de a város hivatásos egysége hamar kiérkezett és három vízsugárral elfojtotta a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakóépületre, személyi sérülés nem történt.

Az oltás és kárelhárítás idejére a Szántó Kovás János utcát teljes szélességében lezárták.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Ötven helyszínen háromszáz tudományos, ismeretterjesztő, kulturális, sport- és szórakoztató...
Miért is van vágányzár Vásárhely és Szeged között?

Miért is van vágányzár Vásárhely és...

A laikusok számára is érdekes szakmai mustra a tram-train miatt most kezdődött felújításról....
 

És ezt már olvasta?

Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.