Kék hírekGallyégetésből udvartűz

2018. április 11., szerda
 
Gallyégetésből udvartűz

Szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja egy családi ház udvarán keletkezett tűznek Hódmezővásárhelyen.  

 

 

 

 

 

 


 

Tűz ütött ki egy családi ház udvarán kedden délután a Szántó Kovács János utcában. A tulajdonos gallyat égetett, a lángok átterjedtek az udvaron tárolt lomokra is. Akár rosszabbul is végződhetett volna a tűznek, de a város hivatásos egysége hamar kiérkezett és három vízsugárral elfojtotta a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakóépületre, személyi sérülés nem történt.

Az oltás és kárelhárítás idejére a Szántó Kovás János utcát teljes szélességében lezárták.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Kezdődik az Egyetemi Tavasz Szegeden

Ötven helyszínen háromszáz tudományos, ismeretterjesztő, kulturális, sport- és szórakoztató...
Miért is van vágányzár Vásárhely és Szeged között?

Miért is van vágányzár Vásárhely és...

A laikusok számára is érdekes szakmai mustra a tram-train miatt most kezdődött felújításról....
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.