BulvárEgy videó amit látni kell

2018. október 24., szerda
 
Egy videó amit látni kell

A Miniszterelnökség és a hozzá kapcsolódó intézmények, programok, előirányzatok 790 milliárd forintos, a Miniszterelnöki Kormányiroda 183 milliárd forintos, míg a Miniszterelnöki Kabinetiroda 122 milliárd forintos kiadással számolhat a júniusban benyújtott jövő évi költségvetési törvényjavaslat szerint.

 

 

 


A Miniszterelnökség kiadásai idén még 870 milliárd forintra rúgtak, a 2019-es költségvetésben a tárca előirányzatai között. Tavaly ilyenkor mutatták be a 2030-ig szóló Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát.

 

A szakmai oldal mellett azonban van – és kell lennie – egy, a szívet, a lelket megérintő szubjektív élménynek is, amely a hazai és a külföldi turistákat az újabb tájak, újabb élmények felfedezésére, avagy az új turistákat az ország megismerésére ösztönzi. Ez a most készült csodaszép videóklip ezt segíti.

 

Ahogy mondani szokták: a filmben minden a helyén van. A film után pedig sokan mondják majd: „a szívünkben is!”    

Természetesen teljes képernyőn, hanggal együtt a legjobb, ehhez pedig a videón a Youtube feliratra kell kattintani!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

1956-ra emlékeztek a vásárhelyi hadigondozottak

1956-ra emlékeztek a vásárhelyi...

A hatvankét évvel ezelőtti eseményekről a civil szervezet tagjai a Helyőrségi Klub Hódi Pál utcai...
Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló

Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló

Ha nem is "menetrend szerint", de Hódmezővásárhelyre érkezett az a buszmegálló, amelyet Felcsútról...
 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.