SportEgy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

2019. március 15., péntek
 
Egy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

Március 14-én, csütörtökön utolsó előtti alapszakaszos hazai bajnokiját játszotta a Vásárhelyi Kosársuli. A KTE-Duna Aszfalt ellen harcolt a győzelemért Tóth Tamás csapata – amelynek voltak felhőtlenebb hetei is a szezon során.

 

 

 

 

 

 

„Nehéz helyzetben várjuk a Kecskemét elleni mérkőzést több szempontból is. Sajnos Egerben két kulcsjátékosunk megsérült, így kényszerűségből ki kell hagyják a találkozót. Molnár Bencének a bokája ment ki csúnyán, míg Béres Nándornak egy lepattanóharc közben az orrát törték el. Mindketten több hetet is kihagyhatnak.” – nyilatkozta Tóth Tamás a meccs előtt.

 

Arról is beszélt, hogy „a kecskeméti fiatalok nagyon szimpatikusak számomra, mert minden egyes fordulóban hasonló játékerőt képviselő csapattal állnak ki, így nincsen meglepetés győzelmük illetve vereségük sem, ezzel nem befolyásolják a bajnokság végkimenetelét, mint a másik két U23-as csapat többször. Rengeteget fejlődtek egyénileg és csapatként is a szezon során, kiváló munkát végzett Forray Gábor és Váradi Kornél. Nem szabad lebecsülni a kecskeméti társaságot, mert egy percig sem adják fel a meccseket, küzdenek a végső dudaszóig becsülettel” – mustrálta az ellenfelet Tóth Tamás.

A dicsérő szavak ellenére is a Hódtói Sportcsarnok 300 nézője, az edzővel együtt az összecsapás végén örülhetett az eredménynek, hiszen ezzel a Kosársuli tizenegyedik győzelmét könyvelhette el.

 

NB I/B Zöld csoport:

Vásárhelyi Kosársuli-KTE-Duna Aszfalt 89-69 (18-21, 22-13, 26-18, 23-17)

Hódtói Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Kovács, Radnóti, Maár

 

Kosársuli: Kovács 7/3, Varga 10, Bálint 8, PAVLOVIC 14, VAS 26/18

Csere: Börcsök -, Perák 4, Kelemen 14/6, Rostás 6, Czégel -

Vezetőedző: Tóth Tamás

 

Kecskemét: MOLNÁR 32/12, Plézer 10, Lukács 6/6, Kucsera 11, Fülöp 6

Csere: Vízi 1, Reszegi 2, Lukácsi 1, Nagy -

Vezetőedző: Váradi Kornél

 

Tóth Tamás: „Egy végig nagyon szívósan küzdő ellenfelet sikerült megvernünk. A különbség nem mutatja pontosan, mennyire nehéz mérkőzés volt. Az utóbbi hetekben nem minden úgy alakult, ahogy terveztük, így mentálisan is sokat jelent a mai győzelem. Sok sikert kívánok a kecskeméti fiataloknak, gratulálok mindkét csapatnak a hozzáálláshoz!”

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Abszolút kortárs művész, aki nem feszegeti sem a műfaj, sem a tradicionális anyaghasználat határait, egyszerűen...
Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon

Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori...

Március 8. és 10-e között rendezték meg Balatonfüreden az ITF Taekwon-do szemináriumot, amelyen a...

 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.