SportDiadalmenetben a HLKC

2019. április 30., kedd
 
Diadalmenetben a HLKC

Több, mint 80 gólos meccsen szerezte meg az újabb győzelmét a HLKC Felnőtt Női csapata.

 

 

 

 

 

 

Szombati bajnoki meccsükön nem a védekezés magasiskolája miatt tapsolták véresre a kezüket a kilátogató nézők Újkígyóson. Az NBII 20. fordulójában a Felföldi István SE ellen kisebb “flúgos-futam” zajlott a pályán, amiből a vásárhelyiek erőteljes támadójátéka miatt mi jöttek ki győztesen.
A 30 kapott gól kicsit soknak tűnik, az 53 lőtt azonban kalaplengetést érdemel…
Lelkes és kitartó szurkolóik előtt igazi gálamérkőzést játszottak – védekezésben ugyan ezúttal hiányzott a teljes koncentráció – , így is joggal járt a HLKC-s lányoknak a vastaps a lefújás után.

 

Felföldi István SE Újkígyós – Hódmezővásárhelyi LKC 30-53 (17-28)

 

NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 20. forduló

2019.04.27, Újkígyós – 80 néző

Jv: Oláh Edit, Szikszay Judit

Versenybíró: Kocsis-Sajti Anikó

HLKC: Ádász – Török 7, Nagy 10, Dankó 7, Szabó 4, Bagi 8, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 4, Lukács 10, Vörös, Ötvös, Földesi, Kovács 3

 

Dankó Ervin vezetőedző: “A 15. percig flúgos futam volt a pályán, ebben az is szerepet játszott, hogy a védekezésünk túl puha volt. Később agresszívebbek lettünk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. A csapat úgy állt a mérkőzéshez ahogy kell. Gratulálok!”


A héten szünet következik a bajnokságban, legközelebb május 11-én (utolsó hazai mérkőzésükön a 2018/2019. bajnokságban) a Balogh Imsiben játszanak a Szarvas csapata ellen.

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Május 3-tól érettségi

Május 3-tól érettségi

Néhány nap múlva kezdődik a tavaszi érettségi időszak. Vásárhelyen 517 diák kezdi az...
Alföldi Állattenyésztési Napok huszonhatodszor

Alföldi Állattenyésztési Napok...

A hódmezővásárhelyi kiállítást 2019-ben az OMÉK állattenyésztési...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.