SportDiadalmenetben a HLKC

2019. április 30., kedd
 
Diadalmenetben a HLKC

Több, mint 80 gólos meccsen szerezte meg az újabb győzelmét a HLKC Felnőtt Női csapata.

 

 

 

 

 

 

Szombati bajnoki meccsükön nem a védekezés magasiskolája miatt tapsolták véresre a kezüket a kilátogató nézők Újkígyóson. Az NBII 20. fordulójában a Felföldi István SE ellen kisebb “flúgos-futam” zajlott a pályán, amiből a vásárhelyiek erőteljes támadójátéka miatt mi jöttek ki győztesen.
A 30 kapott gól kicsit soknak tűnik, az 53 lőtt azonban kalaplengetést érdemel…
Lelkes és kitartó szurkolóik előtt igazi gálamérkőzést játszottak – védekezésben ugyan ezúttal hiányzott a teljes koncentráció – , így is joggal járt a HLKC-s lányoknak a vastaps a lefújás után.

 

Felföldi István SE Újkígyós – Hódmezővásárhelyi LKC 30-53 (17-28)

 

NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 20. forduló

2019.04.27, Újkígyós – 80 néző

Jv: Oláh Edit, Szikszay Judit

Versenybíró: Kocsis-Sajti Anikó

HLKC: Ádász – Török 7, Nagy 10, Dankó 7, Szabó 4, Bagi 8, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 4, Lukács 10, Vörös, Ötvös, Földesi, Kovács 3

 

Dankó Ervin vezetőedző: “A 15. percig flúgos futam volt a pályán, ebben az is szerepet játszott, hogy a védekezésünk túl puha volt. Később agresszívebbek lettünk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. A csapat úgy állt a mérkőzéshez ahogy kell. Gratulálok!”


A héten szünet következik a bajnokságban, legközelebb május 11-én (utolsó hazai mérkőzésükön a 2018/2019. bajnokságban) a Balogh Imsiben játszanak a Szarvas csapata ellen.

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Május 3-tól érettségi

Május 3-tól érettségi

Néhány nap múlva kezdődik a tavaszi érettségi időszak. Vásárhelyen 517 diák kezdi az...
Alföldi Állattenyésztési Napok huszonhatodszor

Alföldi Állattenyésztési Napok...

A hódmezővásárhelyi kiállítást 2019-ben az OMÉK állattenyésztési...
 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.