Bulvár

 
Jól jönne a segítség - számítanak a vásárhelyiekre

Jól jönne a segítség - számítanak a vásárhelyiekre

2018. október 1.

Már hat éve segíti a Hódmezővásárhelyen és környékén élő, nehéz sorsú, bajba jutott kisállatokat a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete.

Újabb ivartalanítási akció Hódmezővásárhelyen

Újabb ivartalanítási akció Hódmezővásárhelyen

2018. szeptember 30.

Az állatorvosi eljárás feléért újabb ivartalanítási akciót szervez Hódmezővásárhelyen élő macskáknak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. 

Kellemes kirándulóhely a Kása-erdő

Kellemes kirándulóhely a Kása-erdő

2018. szeptember 12. Ezúttal a Hód-mentor Sportegyesület tett újabb lépéseket átvitt és valódi értelemben, hogy a vásárhelyiek minél többen töltsék szabadidejüket "Vásárhely tüdejében".
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1. A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét.
Lehet hogy nem lesz több?

Lehet hogy nem lesz több?

2018. szeptember 1. Az emberek akaratának megfelelően meg kell szüntetni az évenként kétszeri óraátállítást, és át kell térni az állandó nyári időszámításra ‒ jelentette ki az Európai Bizottság elnöke.
Zebra akció iskolakezdésre

Zebra akció iskolakezdésre

2018. augusztus 30. Hétfőn reggel Vásárhelyen közel 7500 gyerek indul el otthonról. Azt szeretnék, ha biztonságosan jutnának el az iskolába. Egyeztettek a helyi rendőrkapitánysággal.
SZIN-es rekord az ötvenediken

SZIN-es rekord az ötvenediken

2018. augusztus 27. Vasárnap hajnalban véget ért a Szeged Ifjúsági Napok az Újszegedi Partfürdő területén. A nézőszám átlépte a 100 ezres határt és volt két teltházas nap is.
 12

Egészségünkről a VH-ban

Új, állandó rovatunkban Székbíró Zsuzsanna természetgyógyász, több évtizedes tapasztalatait, gondolatait osztja meg a Vásárhelyi Hírek olvasóival.

A szervezetünknek nélkülözhetetlen magnéziumról

 

A szervezetünk egyik bástyája-Székbíró Zsuzsanna a probiotikumokról


 

Szódabikarbóna - a régi-új csodaszer

 

A gránátalma jótékony hatása


Tavaszra nyitó házi praktika - a chili avagy a Cayenne bors titkai

 

Hirdetés

Ajánlatunk!

Hódmezővásárhely és környéke 42  panoráma képét láthatja. Illés Tibor speciális fotón az egér mozgatásával nézhet körbe. Kattintson a képre!


Sportolóink legszebbjei

Hirdetés
Hirdetés

Divat anno - az izgalmas 30-as évek

Képeken a 30-as évek hazai divathangulata 


A divat körforgása örök, s különösen igaz ez a jelen és a közeljövő trendjeire: tulajdonképpen minden divat marad vagy divat lesz hamarosan, ami már a huszadik században is előfordult.

A Galériában megnézheti mi volt a 20-as 30-as évek utcai divat trendje.