SportBoxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

2018. október 15., hétfő
 
Boxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

Ezúttal négy fiatal hozott Vásárhelyre ökölvívó aranyakat. A kitartó, kemény munka és alapos felkészítés ismét meghozta a gyümölcsét. Tarolt a Boxing Gym Vásárhely Debrecenben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 14-én Debrecenben a DVSC Ökölvívó termében rendeztek versenyt gyerek, serdülő, junior, ifjúsági, felnőtt kategóriában.

A DVSC Ökölvívó Klub által szervezett – már hagyományosnak tekinthető Pofonparti lehetőséget biztosítani a sportolóknak a versenyzésre, a felkészültségük felmérésére és minimum vizsgán való részvételre. 

 

Ezúttal négy fiatal, Tóth Nikolett, Kovács Fanni, Ajtai Attila és Kovács Krisztián utazott Debrecenbe az ökölvívó tornára és mindannyian a legjobban szerepeltek, mondta el a kis küldöttség vezetője, Tóth Károly Zsolt vezetőedző.

Tóth Nikolett egy könnyebb súlyú, de magasabb, rutinosabb ellenfelet kapott, akivel magas színvonalú mérkőzést vívtak.

Ajtai Attila élete első nemzeti mérkőzésén van túl, és edzője szerint ez volt élete eddig legjobb meccse is. Egy román fiúval mérkőzött.

Kovács Fanni a tavalyi év serdülő bajnokát kapta és nagyszerű győzelmet aratott.

Kovács Krisztián igazi nehézsúlyú meccset vívott egy könnyebb, de felnőtt korcsoportba tartozó ellenféllel, itt is arany született.

A Boxing Gym Vásárhely vezetősége igen elégedett, a kitűzött célt ezúttal is sikerült elérni, ezekre a mérkőzésekre pedig a hamarosan kezdődő országos bajokság miatt is nagy szükség van.

 

 

A 2017 októberében Hódmezővásárhelyen alakult - mára már 50-nél is több sportolót számláló - Boxing Gym Sportegyesület bokszolói Bánvölgyi Róbert elnökletével, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, Cserényi Csaba technikai vezető munkájának eredményeként idén hazai és külföldi versenyeken már több érmes helyezést értek el, legutóbb például a Testvérvárosok Kupáján.

 

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Magabiztos HLKC győzelem

Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik...
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.