SportBoxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

2018. október 15., hétfő
 
Boxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

Ezúttal négy fiatal hozott Vásárhelyre ökölvívó aranyakat. A kitartó, kemény munka és alapos felkészítés ismét meghozta a gyümölcsét. Tarolt a Boxing Gym Vásárhely Debrecenben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 14-én Debrecenben a DVSC Ökölvívó termében rendeztek versenyt gyerek, serdülő, junior, ifjúsági, felnőtt kategóriában.

A DVSC Ökölvívó Klub által szervezett – már hagyományosnak tekinthető Pofonparti lehetőséget biztosítani a sportolóknak a versenyzésre, a felkészültségük felmérésére és minimum vizsgán való részvételre. 

 

Ezúttal négy fiatal, Tóth Nikolett, Kovács Fanni, Ajtai Attila és Kovács Krisztián utazott Debrecenbe az ökölvívó tornára és mindannyian a legjobban szerepeltek, mondta el a kis küldöttség vezetője, Tóth Károly Zsolt vezetőedző.

Tóth Nikolett egy könnyebb súlyú, de magasabb, rutinosabb ellenfelet kapott, akivel magas színvonalú mérkőzést vívtak.

Ajtai Attila élete első nemzeti mérkőzésén van túl, és edzője szerint ez volt élete eddig legjobb meccse is. Egy román fiúval mérkőzött.

Kovács Fanni a tavalyi év serdülő bajnokát kapta és nagyszerű győzelmet aratott.

Kovács Krisztián igazi nehézsúlyú meccset vívott egy könnyebb, de felnőtt korcsoportba tartozó ellenféllel, itt is arany született.

A Boxing Gym Vásárhely vezetősége igen elégedett, a kitűzött célt ezúttal is sikerült elérni, ezekre a mérkőzésekre pedig a hamarosan kezdődő országos bajokság miatt is nagy szükség van.

 

 

A 2017 októberében Hódmezővásárhelyen alakult - mára már 50-nél is több sportolót számláló - Boxing Gym Sportegyesület bokszolói Bánvölgyi Róbert elnökletével, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, Cserényi Csaba technikai vezető munkájának eredményeként idén hazai és külföldi versenyeken már több érmes helyezést értek el, legutóbb például a Testvérvárosok Kupáján.

 

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Magabiztos HLKC győzelem

Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik...
 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.