SportBoxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

2018. október 15., hétfő
 
Boxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

Ezúttal négy fiatal hozott Vásárhelyre ökölvívó aranyakat. A kitartó, kemény munka és alapos felkészítés ismét meghozta a gyümölcsét. Tarolt a Boxing Gym Vásárhely Debrecenben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 14-én Debrecenben a DVSC Ökölvívó termében rendeztek versenyt gyerek, serdülő, junior, ifjúsági, felnőtt kategóriában.

A DVSC Ökölvívó Klub által szervezett – már hagyományosnak tekinthető Pofonparti lehetőséget biztosítani a sportolóknak a versenyzésre, a felkészültségük felmérésére és minimum vizsgán való részvételre. 

 

Ezúttal négy fiatal, Tóth Nikolett, Kovács Fanni, Ajtai Attila és Kovács Krisztián utazott Debrecenbe az ökölvívó tornára és mindannyian a legjobban szerepeltek, mondta el a kis küldöttség vezetője, Tóth Károly Zsolt vezetőedző.

Tóth Nikolett egy könnyebb súlyú, de magasabb, rutinosabb ellenfelet kapott, akivel magas színvonalú mérkőzést vívtak.

Ajtai Attila élete első nemzeti mérkőzésén van túl, és edzője szerint ez volt élete eddig legjobb meccse is. Egy román fiúval mérkőzött.

Kovács Fanni a tavalyi év serdülő bajnokát kapta és nagyszerű győzelmet aratott.

Kovács Krisztián igazi nehézsúlyú meccset vívott egy könnyebb, de felnőtt korcsoportba tartozó ellenféllel, itt is arany született.

A Boxing Gym Vásárhely vezetősége igen elégedett, a kitűzött célt ezúttal is sikerült elérni, ezekre a mérkőzésekre pedig a hamarosan kezdődő országos bajokság miatt is nagy szükség van.

 

 

A 2017 októberében Hódmezővásárhelyen alakult - mára már 50-nél is több sportolót számláló - Boxing Gym Sportegyesület bokszolói Bánvölgyi Róbert elnökletével, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, Cserényi Csaba technikai vezető munkájának eredményeként idén hazai és külföldi versenyeken már több érmes helyezést értek el, legutóbb például a Testvérvárosok Kupáján.

 

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Magabiztos HLKC győzelem

Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik...
 

És ezt már olvasta?

Háromszorosára nőtt az influenzások száma
Háromszorosára nőtt az influenzások száma Újabb tucatnyi kórházban vezettek be látogatási tilalmat. Valószínű hamarosan a vásárhelyi kórház is sorra kerül. Most a 15-34 évesek közül kerül ki a legtöbb beteg.
 
Folytatódnak a kifizetések
Folytatódnak a kifizetések A MÁK szerint több mint 661 milliárd forint agrártámogatást utaltak el tavaly. Folytatódik az egységes területalapú támogatás, illetve a zöldítés támogatás kifizetésével.
 
Ökumenikus imahét
Ökumenikus imahét Vasárnaptól nyolc napon át közösen imádkoznak. A vásárhelyi keresztyén felekezetek idén is csatlakoztak az ökumenikus imahéthez
 
Új parancsnok a dandár élén
Új parancsnok a dandár élén A Hódmezővásárhelyi Helyőrséget is magába foglaló MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoki teendőit Szloszjár Balázs ezredes vette át.
 
A Tornyai Emlékév nyitánya
A Tornyai Emlékév nyitánya Tornyai János néprajzi gyűjteményéből nyílik kiállítás a festőművész nevét viselő hódmezővásárhelyi múzeumban pénteken.
 
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja A vásárhelyi Klímanócskák már tudják, hogy az egyre rövidebb életű hóember a fenyegető klímaváltozás hírnöke, de a jókedv és vidámság jelképe is. Képekkel.
 
Programok Hódmezővásárhelyen
Programok Hódmezővásárhelyen Január, február és a kora tavaszi időszak néhány kiemelt programját szedtük csokorba a teljesség igénye nélkül.