Kék hírekAsztallábbal törte el vitapartnere lábát

2018. március 30., péntek
 
Asztallábbal törte el vitapartnere lábát

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai elfogták és előállították, azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy bútordarabbak eltörte vitapartnere lábát.

 

 

 

 

 

 

A 69 éves férfi és vitapartnere március 28-án 16 óra körül keveredett szóváltásba Hódmezővásárhely-Erzsébet egyik boltja közelében.

A veszekedés miatt feldúlt férfi hazament, ahol magához vett egy asztallábat, mellyel visszament az üzlethez. Megkereste haragosát, akire rátámadt a bútordarabbal, a sértett lábára, valamint a testére sújtott, aki a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kapitányság körzeti megbízottjai alig fél óra alatt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi léböjt receptek

Tavaszi léböjt receptek

Egy háromnapos léböjtkúrával sokat segíthetsz a szervezetednek! Receptek!
Áprilisi programok Vásárhelyen

Áprilisi programok Vásárhelyen

2018 áprilisi programok: könyvbemutatók, életmód-, tudományos-, ismeretterjesztő előadások, koncertek,...
 

És ezt már olvasta?

Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.