Kék hírekAsztallábbal törte el vitapartnere lábát

2018. március 30., péntek
 
Asztallábbal törte el vitapartnere lábát

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai elfogták és előállították, azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy bútordarabbak eltörte vitapartnere lábát.

 

 

 

 

 

 

A 69 éves férfi és vitapartnere március 28-án 16 óra körül keveredett szóváltásba Hódmezővásárhely-Erzsébet egyik boltja közelében.

A veszekedés miatt feldúlt férfi hazament, ahol magához vett egy asztallábat, mellyel visszament az üzlethez. Megkereste haragosát, akire rátámadt a bútordarabbal, a sértett lábára, valamint a testére sújtott, aki a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kapitányság körzeti megbízottjai alig fél óra alatt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi léböjt receptek

Tavaszi léböjt receptek

Egy háromnapos léböjtkúrával sokat segíthetsz a szervezetednek! Receptek!
Áprilisi programok Vásárhelyen

Áprilisi programok Vásárhelyen

2018 áprilisi programok: könyvbemutatók, életmód-, tudományos-, ismeretterjesztő előadások, koncertek,...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy hét múlva kiderül
Egy hét múlva kiderül Idegenben kell kiharcolniuk a felsőházban maradást, mert Békés elleni meccsén az utolsó másodpercben egy bravúr hármassal nyertek a vendégek.
 
Csongrád Megyében is kezdődik a szúnyogirtás
Csongrád Megyében is kezdődik a szúnyogirtás A központi szúnyoggyérítési programot a katasztrófavédelem irányítja. Az önkormányzatok saját költségvetésük terhére önállóan is végezhetnek szúnyoggyérítést.
 
Fényesi Tóth János meghitt irodalmi estre várja a vásárhelyieket
Fényesi Tóth János meghitt irodalmi estre várja a vásárhelyieket Nevét az irodalomkedvelő közönség 2012-től ismerhette meg, a Vásárhelyi Estékkel. Most új sorzatának második estje lesz április 23-án.
 
Aranyos Bóbiták
Aranyos Bóbiták Évek óta a deszki Maros Menti Fesztivál állandó fellépői a BFMK gyermek néptánccsoportjai. Idén a 8-10 éves csapat, a Bóbita csoport képviselte az intézményt.
 
Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban
Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban Rendhagyó természetismereti foglalkozást tartott kisiskolásoknak a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Országos Állatvédelmi Alapítvány.
 
Nézze meg mind a 34 tervpályázatot!
Nézze meg mind a 34 tervpályázatot! A városvezetés által tavaly meghirdetett Könyvtár és tudásközpont építészeti megfogalmazása építészeti pályázat valamennyi tervét értékelhetik az olvasók is. 
 
Végső búcsú Hamvas Ödöntől
Végső búcsú Hamvas Ödöntől Április 20-án a Szent István Templomban gyászmisével vettek végső búcsút dr. Hamvas Ödöntől, aki hosszan tartó betegség után 77 éves korában hunyt el.