Kék hírekAsztallábbal törte el vitapartnere lábát

2018. március 30., péntek
 
Asztallábbal törte el vitapartnere lábát

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai elfogták és előállították, azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy bútordarabbak eltörte vitapartnere lábát.

 

 

 

 

 

 

A 69 éves férfi és vitapartnere március 28-án 16 óra körül keveredett szóváltásba Hódmezővásárhely-Erzsébet egyik boltja közelében.

A veszekedés miatt feldúlt férfi hazament, ahol magához vett egy asztallábat, mellyel visszament az üzlethez. Megkereste haragosát, akire rátámadt a bútordarabbal, a sértett lábára, valamint a testére sújtott, aki a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kapitányság körzeti megbízottjai alig fél óra alatt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi léböjt receptek

Tavaszi léböjt receptek

Egy háromnapos léböjtkúrával sokat segíthetsz a szervezetednek! Receptek!
Áprilisi programok Vásárhelyen

Áprilisi programok Vásárhelyen

2018 áprilisi programok: könyvbemutatók, életmód-, tudományos-, ismeretterjesztő előadások, koncertek,...
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.