Kék hírekAsztallábbal törte el vitapartnere lábát

2018. március 30., péntek
 
Asztallábbal törte el vitapartnere lábát

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai elfogták és előállították, azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy bútordarabbak eltörte vitapartnere lábát.

 

 

 

 

 

 

A 69 éves férfi és vitapartnere március 28-án 16 óra körül keveredett szóváltásba Hódmezővásárhely-Erzsébet egyik boltja közelében.

A veszekedés miatt feldúlt férfi hazament, ahol magához vett egy asztallábat, mellyel visszament az üzlethez. Megkereste haragosát, akire rátámadt a bútordarabbal, a sértett lábára, valamint a testére sújtott, aki a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kapitányság körzeti megbízottjai alig fél óra alatt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi léböjt receptek

Tavaszi léböjt receptek

Egy háromnapos léböjtkúrával sokat segíthetsz a szervezetednek! Receptek!
Áprilisi programok Vásárhelyen

Áprilisi programok Vásárhelyen

2018 áprilisi programok: könyvbemutatók, életmód-, tudományos-, ismeretterjesztő előadások, koncertek,...
 

És ezt már olvasta?

Kalandra fel - idén is
Kalandra fel - idén is A tervek szerint, a több éves hagyományoknak megfelelően, április első hétvégéjén nyit a Mártélyi Kalandpark, amely éppen idén nyáron lesz 10 éves.
 
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Hódmezővásárhelyi Művésztelepén március 22-én nyílik Máté Hunor kiállítása.
 
Tüzes hosszú hétvége
Tüzes hosszú hétvége Több tűz is volt a hosszú hétvégén, lakástűz és szabadtéri tűzeset is. Egyébként március 15-től az ország teljes területén visszavonták a tűzgyújtási tilalmat.
 
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze Az Erasmus program újabb fejezeteként egy héten át a Liszt Ferenc iskola látja vendégül az öt országból érkezett 25 diákot és 16 felnőtt kísérőt.
 
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért Kelebiára utazott március 17-én a HLKC Felnőtt Női csapata. A csoport újonca, a Bácsalmás ellen léptek pályára az NBII hétvégi fordulójában.
 
Lesznek idén fecskéink?
Lesznek idén fecskéink? Már évek óta tavasszal, Vásárhelyen is az eget kémlelik azok is, akiket pár éve még zavart a sok fecskefészek. Azonban egyre kevesebb érkezik. Vajon mi lesz idén?
 
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával A Vásárhelyi Hírek állandó háziasszonya nemcsak csodás receptjeivel, hanem remek kondíciójával és egészséges életmódjával is elkápráztatja az olvasókat.