Kék hírekAsztallábbal törte el vitapartnere lábát

2018. március 30., péntek
 
Asztallábbal törte el vitapartnere lábát

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai elfogták és előállították, azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy bútordarabbak eltörte vitapartnere lábát.

 

 

 

 

 

 

A 69 éves férfi és vitapartnere március 28-án 16 óra körül keveredett szóváltásba Hódmezővásárhely-Erzsébet egyik boltja közelében.

A veszekedés miatt feldúlt férfi hazament, ahol magához vett egy asztallábat, mellyel visszament az üzlethez. Megkereste haragosát, akire rátámadt a bútordarabbal, a sértett lábára, valamint a testére sújtott, aki a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a kapitányság körzeti megbízottjai alig fél óra alatt elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi léböjt receptek

Tavaszi léböjt receptek

Egy háromnapos léböjtkúrával sokat segíthetsz a szervezetednek! Receptek!
Áprilisi programok Vásárhelyen

Áprilisi programok Vásárhelyen

2018 áprilisi programok: könyvbemutatók, életmód-, tudományos-, ismeretterjesztő előadások, koncertek,...
 

És ezt már olvasta?

90 éves Lantos László Imre
90 éves Lantos László Imre A Volánnál  tehertaxisként dolgozott, majd személyi taxisként ment nyugdíjba.
 
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden A szegedi Állatvédelmi Kontaktpontjában nyári tábort szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány 6-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják.
 
90 éves Török Bálint
90 éves Török Bálint Ipari tanulóként végzett mint harisnyakötő. 1942 óta Kokron gyárban a későbbi Hódikötnél dolgozott. 1988-ban innen ment nyugdíjba.
 
Izgalmas kiállítások Szegeden
Izgalmas kiállítások Szegeden A nagy érdeklődésre való tekintettel nyári hosszabbított nyitva tartás mellett döntöttek a Móra-múzeumban és a Fekete házban. 
 
Vásárhelyi iskolai kórusok Ulmban
Vásárhelyi iskolai kórusok Ulmban Hódmezővásárhely két iskolája é

nekkaraival képviselték Magyarországot a 29. Baden –Württenbergi Iskolai Kórustalálkozón, valamint a 11. Nemzetközi Dunafesztiválon.

 
95 éves Ollé Istvánné
95 éves Ollé Istvánné  Szüleivel és 6 testvérével 1957-ben költöztek Magyarországra, 1996-ba költözött Hódmezővásárhelyre.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."