BulvárAngyali állatbarátok kerestetnek

2018. november 12., hétfő
 
Angyali állatbarátok kerestetnek

Közelegnek az ünnepek, a hideg, sötét esték. Sok kutyámak és macskának meleg otthona van, azonban sokan az utcán, a hidegben, szerencsésebbek padláson vagy egy elhagyatott épületben húzzák meg magukat.

 

 

 

 

 

 


A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete „Angyali állatbarátokat” keres, akik az ünnepek, a mikulás és a karácsony közeledtével, támogatják a szervezet munkáját, akár pénzadománnyal vagy tárgyi adománnyal, de akár önkéntes munkával is.

 

Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, most nagyon nagy szükségük volna egy olyan mobil vagy konténerházra, amelyben, krízishelyzetben, rászoruló cicákat tudnak elhelyezni a hideg időben. Várják olyan állatbarátok jelentkezését, esetleg vállalkozók megkeresését, akik ennek beszerzésében tudnak segíteni. Hozzátette, jelenleg csaknem százezer forintnyi számla vár kifizetésre, amit most nem tudnak kiegyenlíteni. Ebben vannak állatorvosi költségek és autójavíttatási díj is.

 

Aki szeretné, pénzadománnyal is támogathatja szervezetünk munkáját. A korábbi évekhez hasonlóan várják olyan állatbarátok jelentkezését is, akik saját baráti körükben vagy a munkahelyükön, karácsony alkalmával önszorgalomból gyűjtést szerveznének és így segítenék a vásárhelyi egyesület tevékenységét.

 

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete már mintegy négyszáz utcai és olyan macskát ivartalaníttatott, amelyek nehéz helyzetben élő állattartók állatai voltak. Kiemelt céljuk a megelőző tevékenység végzése, éppen ezért rendszeresen látogatják a város oktatási intézményeit is. A SÜNMENTŐ-KOMMANDÓ programjuk keretében jelenleg négy sünt is teleltetnek, akiket tavasszal visszaengednek a természetbe.

 

Aki pénzadománnyal, utalással segítené az egyesület munkáját, az a CIB Banknál vezetett 10700158-67637539-51100005-ös bankszámlaszámra küldheti a támogatást.

Fontos, hogy a közleménybe minden támogató írja bele, hogy: „angyali állatbarát”, hiszen december 24-én, szenteste az egyesület egy táblával szeretné megköszönni a támogatásokat, amin az angyali állatbarátok nevét tüntetik fel.

 

Olvassa el ezt is!

Vidám Márton-nap a Kopáncsi Tanyamúzeumban

Vidám Márton-nap a Kopáncsi Tanyamúzeumban

A program résztvevői a Márton-nap gasztronómiájából is ízelítőt kaptak,...
Risztov Éva is tagja lett a Magyar Úszó Hírességek Csarnokának

Risztov Éva is tagja lett a Magyar Úszó...

Risztov Éva: ez is egy üzenet a fiataloknak, akik úgy gondolják, vidékről nem lehet a csúcsra jutni, hogy igenis...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.