BulvárAngyali állatbarátok kerestetnek

2018. november 12., hétfő
 
Angyali állatbarátok kerestetnek

Közelegnek az ünnepek, a hideg, sötét esték. Sok kutyámak és macskának meleg otthona van, azonban sokan az utcán, a hidegben, szerencsésebbek padláson vagy egy elhagyatott épületben húzzák meg magukat.

 

 

 

 

 

 


A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete „Angyali állatbarátokat” keres, akik az ünnepek, a mikulás és a karácsony közeledtével, támogatják a szervezet munkáját, akár pénzadománnyal vagy tárgyi adománnyal, de akár önkéntes munkával is.

 

Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, most nagyon nagy szükségük volna egy olyan mobil vagy konténerházra, amelyben, krízishelyzetben, rászoruló cicákat tudnak elhelyezni a hideg időben. Várják olyan állatbarátok jelentkezését, esetleg vállalkozók megkeresését, akik ennek beszerzésében tudnak segíteni. Hozzátette, jelenleg csaknem százezer forintnyi számla vár kifizetésre, amit most nem tudnak kiegyenlíteni. Ebben vannak állatorvosi költségek és autójavíttatási díj is.

 

Aki szeretné, pénzadománnyal is támogathatja szervezetünk munkáját. A korábbi évekhez hasonlóan várják olyan állatbarátok jelentkezését is, akik saját baráti körükben vagy a munkahelyükön, karácsony alkalmával önszorgalomból gyűjtést szerveznének és így segítenék a vásárhelyi egyesület tevékenységét.

 

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete már mintegy négyszáz utcai és olyan macskát ivartalaníttatott, amelyek nehéz helyzetben élő állattartók állatai voltak. Kiemelt céljuk a megelőző tevékenység végzése, éppen ezért rendszeresen látogatják a város oktatási intézményeit is. A SÜNMENTŐ-KOMMANDÓ programjuk keretében jelenleg négy sünt is teleltetnek, akiket tavasszal visszaengednek a természetbe.

 

Aki pénzadománnyal, utalással segítené az egyesület munkáját, az a CIB Banknál vezetett 10700158-67637539-51100005-ös bankszámlaszámra küldheti a támogatást.

Fontos, hogy a közleménybe minden támogató írja bele, hogy: „angyali állatbarát”, hiszen december 24-én, szenteste az egyesület egy táblával szeretné megköszönni a támogatásokat, amin az angyali állatbarátok nevét tüntetik fel.

 

Olvassa el ezt is!

Vidám Márton-nap a Kopáncsi Tanyamúzeumban

Vidám Márton-nap a Kopáncsi Tanyamúzeumban

A program résztvevői a Márton-nap gasztronómiájából is ízelítőt kaptak,...
Risztov Éva is tagja lett a Magyar Úszó Hírességek Csarnokának

Risztov Éva is tagja lett a Magyar Úszó...

Risztov Éva: ez is egy üzenet a fiataloknak, akik úgy gondolják, vidékről nem lehet a csúcsra jutni, hogy igenis...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.