SportAlaposan meg kellett dolgozni a két pontért

2019. március 18., hétfő
 
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért

Kelebiára utazott március 17-én a HLKC Felnőtt Női csapata. A csoport újonca, a Bácsalmás ellen léptek pályára az NBII hétvégi fordulójában.

 

 

 

 

 

 

Beszámolójuk szerint, annak tudatában készültek a mérkőzésre, hogy a középmezőnyben tanyázó bácsalmásiak hazai pályán mindenkit alaposan megizzasztanak, a Gyula és KSZSE kivételével eddig az összes vendégcsapat elvérzett náluk. 

Nem várt tehát könnyű mérkőzés a lányokra, amit a mérkőzés összképe igazolt is. Ugyan folyamatosan előnyben volta a vásárhelyiek, de az első félidőben végig nyakukban érezhettük vendéglátóik leheletét. Szívósan tapadtak a HLKC-ra, igaz ehhez az is kellett, hogy a szokottnál több hibát vétettek támadásban. A játékrész végén 3 gólos előnyt adtak le, így minimális fórral (14-15) fordultak.


Vezetőedzőjük mérkőzés előtti jóslata (“A védekezés lesz a döntő”) a második félidőben szerencsére ezúttal is bevált, hiszen jelentősen feljavultak ebben a játékelemben. Egyre kevesebb területet és levegőt engedtek a hazaiaknak, így a félidő derekától “nyílni kezdett az olló”.

A hajrára kialakult 6 gólos előny reális, de alaposan meg kellett dolgozni a két pontért a jól küzdő hazaiak ellen.

 

Bácsalmási PVSE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-29 (14-15)

NBII Dél-keleti csoport női felnőtt bajnokság 16. forduló
Kelebia, 2019.03.17. – 100 néző

Játékvezetők: Kovácsik Gábor, Polgár Csaba
Versenybíró: Fogl Ferenc
 

 

HLKC: Ádász – Török 2, Nagy 5, Dankó, Szabó 10, Bagi 6, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 5, Lukács 1, Kandó, Blaskovics, Vörös, Ötvös

 

Dankó Ervin vezetőedző:Amiért mentünk, azt teljesítettük. Nehéz, “izzadtság-szagú” meccsen szereztük meg a győzelmet.”

 

Hétvégén szünet következik a bajnokságban, legközelebb március 30.-án lépnek pályára, 16 órai kezdéssel a PC Trade Szeged KKSE U21 csapatát fogadják a Balogh Imsiben.

 


 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tavaszi méregtelenítés

Tavaszi méregtelenítés

Az egyik legjobb módja a megtisztulásnak, ha egy komplett méregtelenítő kúrába kezdünk! Ötletek.

Idén sem volt vásárhelyi döntős

Idén sem volt vásárhelyi döntős

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési centrum égisze alá tartozó három vásárhelyi...
 

És ezt már olvasta?

A Jézus-ábrázolások története
A Jézus-ábrázolások története

Jézus, illetve Mária és József biztosan nem világos bőrű és szőke hajú európaiak voltak.

 
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye
Ennivaló receptjeink! - A szeszélyes április süteménye

Az időjárás szeszélyességét a hónap első két hetében is bizonyító áprilishoz egy finom sütemény receptjével csatlakozunk.

 
A romlást hozó ékszer
A romlást hozó ékszer A nő élete két év alatt tönkrement, csalánkiütései, hallucinációi és folyamatos rosszulléte elvitte a pénzét. Magyarországon is hozzá lehet jutni.
 
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny
Jubileumi Országos Francia Nyelvű Versmondó verseny A Magyar – Francia Baráti Társaság megalakulása óta szervezi a versenyt Dr. Radicsné dr. Ruzsa Ilona fáradhatatlan közreműködésével. Eredményekkel.
 
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok
Idén is voltak díjazott vásárhelyi néptánccsoportok

Az Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál Szegeden már hagyománnyá vált. Idén 29. alkalommal, április 12-14. között rendezték meg.

 
90 éves Szabó József Lajos
90 éves Szabó József Lajos A Hódmezővásárhelyi Mérleggyárban dolgozott, mint belső revizor. Innen ment 1989-ben nyugdíjba.
 
Pompás meccs, hatalmas győzelem
Pompás meccs, hatalmas győzelem Nemcsak a forduló, de talán az egész tavasz rangadójára készültek szombat délután a Balogh Imsiben, hiszen a bajnoki tabellát vezető Gyula csapata látogatott Vásárhelyre.