Kék hírekA szegedi vonat elsodort egy autót

2018. október 25., csütörtök
 
A szegedi vonat elsodort egy autót

Egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között a vasúti átjáróban. A baleset a kakasszéki leágazásnál a régi – Orosháza központjába vezető - 474-es út és az azt keresztező vasúti átjáróban történt. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

 

 

 

 

Frissítés! A Vásárhely24 úgy tudja, a balesetben elhunyt két fiatalember jó barátok voltak, a másik két áldozat az egyik fiatalember barátnőjének a szülei, Orosházára mentek a lányhoz.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A baleset fél hatkor történt, a személygépkocsi a Szeged felől érkező menetrend szerint vonattal ütközött, amely legalább 100 méteren át tolta maga előtt az autót.

Az orosházi hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A vasúti közlekedés áll az érintett szakaszon.

A Rendőrség további tájékoztatást későbbre igér.

 

 

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Lejárnak a matricák

Lejárnak a matricák

A naponta utazó iskolás, vagy kollégista diákok és szüleik figyelmébe ajánlott, hogy alig egy...
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak...
 

És ezt már olvasta?

Háromszorosára nőtt az influenzások száma
Háromszorosára nőtt az influenzások száma Újabb tucatnyi kórházban vezettek be látogatási tilalmat. Valószínű hamarosan a vásárhelyi kórház is sorra kerül. Most a 15-34 évesek közül kerül ki a legtöbb beteg.
 
Folytatódnak a kifizetések
Folytatódnak a kifizetések A MÁK szerint több mint 661 milliárd forint agrártámogatást utaltak el tavaly. Folytatódik az egységes területalapú támogatás, illetve a zöldítés támogatás kifizetésével.
 
Ökumenikus imahét
Ökumenikus imahét Vasárnaptól nyolc napon át közösen imádkoznak. A vásárhelyi keresztyén felekezetek idén is csatlakoztak az ökumenikus imahéthez
 
Új parancsnok a dandár élén
Új parancsnok a dandár élén A Hódmezővásárhelyi Helyőrséget is magába foglaló MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoki teendőit Szloszjár Balázs ezredes vette át.
 
A Tornyai Emlékév nyitánya
A Tornyai Emlékév nyitánya Tornyai János néprajzi gyűjteményéből nyílik kiállítás a festőművész nevét viselő hódmezővásárhelyi múzeumban pénteken.
 
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja
Gondolta volna? Január 18. a Hóemberek Világnapja A vásárhelyi Klímanócskák már tudják, hogy az egyre rövidebb életű hóember a fenyegető klímaváltozás hírnöke, de a jókedv és vidámság jelképe is. Képekkel.
 
Programok Hódmezővásárhelyen
Programok Hódmezővásárhelyen Január, február és a kora tavaszi időszak néhány kiemelt programját szedtük csokorba a teljesség igénye nélkül.