Kék hírekA szegedi vonat elsodort egy autót

2018. október 25., csütörtök
 
A szegedi vonat elsodort egy autót

Egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között a vasúti átjáróban. A baleset a kakasszéki leágazásnál a régi – Orosháza központjába vezető - 474-es út és az azt keresztező vasúti átjáróban történt. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

 

 

 

 

Frissítés! A Vásárhely24 úgy tudja, a balesetben elhunyt két fiatalember jó barátok voltak, a másik két áldozat az egyik fiatalember barátnőjének a szülei, Orosházára mentek a lányhoz.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A baleset fél hatkor történt, a személygépkocsi a Szeged felől érkező menetrend szerint vonattal ütközött, amely legalább 100 méteren át tolta maga előtt az autót.

Az orosházi hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A vasúti közlekedés áll az érintett szakaszon.

A Rendőrség további tájékoztatást későbbre igér.

 

 

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Lejárnak a matricák

Lejárnak a matricák

A naponta utazó iskolás, vagy kollégista diákok és szüleik figyelmébe ajánlott, hogy alig egy...
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak...
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.28.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről
Képek és történetek Hódmezővásárhelyről A Plohn műterem 75 évét bemutató tárlat szombati látogatóinak Bernátsky Ferenc mesélt a fényképészről, a családjáról és a barátairól. Képekkel.
 
76 éve született Rapcsák András
76 éve született Rapcsák András Olyan politikai és városépítő teljesítményt tett le az asztalra, amelyhez mérhetőt azóta is keveset találni az országban, mondta Kövér László.
 
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok
Nyári bőrvédő táplálkozási javaslatok Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az alkoholt és a zsíros ételeket, ezek ugyanis kánikulában igen megterhelőek a szervezet számára.
 
Az országban egyedülálló százméteres medence
Az országban egyedülálló százméteres medence A vásárhelyi fürdőélet fénypontja volt a 600 ezer dolláros kölcsönből a Népkertben épített Városi Strandfürdő. 1929. július 14-től üzemel.
 
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Pirított kókuszos kuglács sárgabarackkal
Ennivaló receptjeink - Baracskay Angélától - Pirított kókuszos kuglács sárgabarackkal Baracskay Angéla: Egy kicsit kuglóf állagú és egy kicsit foszlós kalács, szóval a kettő között van, tehát nevezzük úgy: Kuglács.
 
Ember a fotók mögött: Plohn József
Ember a fotók mögött: Plohn József Az Alföldi Galériában Bernátsky Ferenc tart kurátori tárlatvezetést, egy héttel később az árvizek során készített Plohn felvételeket mutatja be a múzeum szakembere.