Kék hírekA szegedi vonat elsodort egy autót

2018. október 25., csütörtök
 
A szegedi vonat elsodort egy autót

Egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között a vasúti átjáróban. A baleset a kakasszéki leágazásnál a régi – Orosháza központjába vezető - 474-es út és az azt keresztező vasúti átjáróban történt. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

 

 

 

 

Frissítés! A Vásárhely24 úgy tudja, a balesetben elhunyt két fiatalember jó barátok voltak, a másik két áldozat az egyik fiatalember barátnőjének a szülei, Orosházára mentek a lányhoz.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A baleset fél hatkor történt, a személygépkocsi a Szeged felől érkező menetrend szerint vonattal ütközött, amely legalább 100 méteren át tolta maga előtt az autót.

Az orosházi hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A vasúti közlekedés áll az érintett szakaszon.

A Rendőrség további tájékoztatást későbbre igér.

 

 

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Lejárnak a matricák

Lejárnak a matricák

A naponta utazó iskolás, vagy kollégista diákok és szüleik figyelmébe ajánlott, hogy alig egy...
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak...
 

És ezt már olvasta?

Kalandra fel - idén is
Kalandra fel - idén is A tervek szerint, a több éves hagyományoknak megfelelően, április első hétvégéjén nyit a Mártélyi Kalandpark, amely éppen idén nyáron lesz 10 éves.
 
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti
Érzéseit színekkel, formákkal közvetíti A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Hódmezővásárhelyi Művésztelepén március 22-én nyílik Máté Hunor kiállítása.
 
Tüzes hosszú hétvége
Tüzes hosszú hétvége Több tűz is volt a hosszú hétvégén, lakástűz és szabadtéri tűzeset is. Egyébként március 15-től az ország teljes területén visszavonták a tűzgyújtási tilalmat.
 
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze
Egy projekt, amelyben a résztvevőket a zene köti össze Az Erasmus program újabb fejezeteként egy héten át a Liszt Ferenc iskola látja vendégül az öt országból érkezett 25 diákot és 16 felnőtt kísérőt.
 
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért
Alaposan meg kellett dolgozni a két pontért Kelebiára utazott március 17-én a HLKC Felnőtt Női csapata. A csoport újonca, a Bácsalmás ellen léptek pályára az NBII hétvégi fordulójában.
 
Lesznek idén fecskéink?
Lesznek idén fecskéink? Már évek óta tavasszal, Vásárhelyen is az eget kémlelik azok is, akiket pár éve még zavart a sok fecskefészek. Azonban egyre kevesebb érkezik. Vajon mi lesz idén?
 
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával
Tavaszi egészség tippek Baracskay Angéla ajánlásával A Vásárhelyi Hírek állandó háziasszonya nemcsak csodás receptjeivel, hanem remek kondíciójával és egészséges életmódjával is elkápráztatja az olvasókat.