Kék hírekA szegedi vonat elsodort egy autót

2018. október 25., csütörtök
 
A szegedi vonat elsodort egy autót

Egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között a vasúti átjáróban. A baleset a kakasszéki leágazásnál a régi – Orosháza központjába vezető - 474-es út és az azt keresztező vasúti átjáróban történt. A fénysorompó működött a MÁV közleménye szerint.

 

 

 

 

Frissítés! A Vásárhely24 úgy tudja, a balesetben elhunyt két fiatalember jó barátok voltak, a másik két áldozat az egyik fiatalember barátnőjének a szülei, Orosházára mentek a lányhoz.


A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban utazó négy ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A baleset fél hatkor történt, a személygépkocsi a Szeged felől érkező menetrend szerint vonattal ütközött, amely legalább 100 méteren át tolta maga előtt az autót.

Az orosházi hivatásos tűzoltók a kiérkezésük után megkezdték a helyszínen a műszaki mentést. A vasúti közlekedés áll az érintett szakaszon.

A Rendőrség további tájékoztatást későbbre igér.

 

 

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Lejárnak a matricák

Lejárnak a matricák

A naponta utazó iskolás, vagy kollégista diákok és szüleik figyelmébe ajánlott, hogy alig egy...
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

Az önkéntes állatvédők filléres gondjai

A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak...
 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.