Kék hírekA harmadik halálos baleset ugyanott

2018. november 23., péntek
 
A harmadik halálos baleset ugyanott

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely közelében pénteken kora délután, egy autó lesodródott az útról, majd fának ütközött.

 

 

A képek a helyszínen készültek (MTI)

 

 

 

 

A Vásárhelyi Hírekben beszámoltunk mindegyik balesetről. 2014-ben, tavaly és november 23-án is ugyanott – a Csomorkányi út 21-es kilométerszelvényénél történt halálos baleset.  

 

November 23-án 14 óra 40 perckor a 4418-as – Csomorkányi úton – a Kútvölgy-Kakasszéki Csatorna közelében egy személyautó fának ütközött. A jármű sofőrje beszorult, feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből a kiérkező tűzoltók, majd átadták a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.  A személyautó vezetője azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 

 

Tavaly márciusban szintén a 21-es kilométerszelvénynél volt halálos baleset, (Erről ITT olvashat!)

Akkor egy idős erzsébeti férfi utazott, aki Vásárhely felé tartott és ismeretlen okból az utat keresztező csatornába hajtott, az autó a tetejére borult. A balesetben a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

2014 júniusában a Csomorkányi úton Vásárhely felé haladt Suzukijával egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi, amikor a 21 kilométerszelvénynél – eddig ismeretlen okból – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és többször megpördülve az út menti bokros, fás részbe csapódott. (Erről ITT olvashat!)

 

Figyelemre méltó, hogy a Csomorkányi úton történt a legtöbb halálos közlekedési baleset az elmúlt 4 évben, hiszen mint emlékezetes még egy, szintén tragédiával végződő baleset volt 2016 márciusában, amikor a Csomorkányi úton haladt egy Porsche Cayenne, és a Szoboszlai utcából érkező Volkswagen Passat nem adta meg az elsőbbséget, aminek következtében a Porsche oldalról nekiütközött a Passatnak. Utóbbi autóban ketten ültek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megelőzhető a tragédia

Megelőzhető a tragédia

Ismét a hírekbe került a szén-monoxid, 24 óra alatt a három esetből kettőben a készülék...
Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

10 emelet magas óriáskerékkel és szabadtéri jégpályával rajtol a Szegedi Karácsonyi Hetek....

 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.