Kék hírekA harmadik halálos baleset ugyanott

2018. november 23., péntek
 
A harmadik halálos baleset ugyanott

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely közelében pénteken kora délután, egy autó lesodródott az útról, majd fának ütközött.

 

 

A képek a helyszínen készültek (MTI)

 

 

 

 

A Vásárhelyi Hírekben beszámoltunk mindegyik balesetről. 2014-ben, tavaly és november 23-án is ugyanott – a Csomorkányi út 21-es kilométerszelvényénél történt halálos baleset.  

 

November 23-án 14 óra 40 perckor a 4418-as – Csomorkányi úton – a Kútvölgy-Kakasszéki Csatorna közelében egy személyautó fának ütközött. A jármű sofőrje beszorult, feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből a kiérkező tűzoltók, majd átadták a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.  A személyautó vezetője azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 

 

Tavaly márciusban szintén a 21-es kilométerszelvénynél volt halálos baleset, (Erről ITT olvashat!)

Akkor egy idős erzsébeti férfi utazott, aki Vásárhely felé tartott és ismeretlen okból az utat keresztező csatornába hajtott, az autó a tetejére borult. A balesetben a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

2014 júniusában a Csomorkányi úton Vásárhely felé haladt Suzukijával egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi, amikor a 21 kilométerszelvénynél – eddig ismeretlen okból – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és többször megpördülve az út menti bokros, fás részbe csapódott. (Erről ITT olvashat!)

 

Figyelemre méltó, hogy a Csomorkányi úton történt a legtöbb halálos közlekedési baleset az elmúlt 4 évben, hiszen mint emlékezetes még egy, szintén tragédiával végződő baleset volt 2016 márciusában, amikor a Csomorkányi úton haladt egy Porsche Cayenne, és a Szoboszlai utcából érkező Volkswagen Passat nem adta meg az elsőbbséget, aminek következtében a Porsche oldalról nekiütközött a Passatnak. Utóbbi autóban ketten ültek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megelőzhető a tragédia

Megelőzhető a tragédia

Ismét a hírekbe került a szén-monoxid, 24 óra alatt a három esetből kettőben a készülék...
Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

10 emelet magas óriáskerékkel és szabadtéri jégpályával rajtol a Szegedi Karácsonyi Hetek....

 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.