Kék hírekA harmadik halálos baleset ugyanott

2018. november 23., péntek
 
A harmadik halálos baleset ugyanott

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely közelében pénteken kora délután, egy autó lesodródott az útról, majd fának ütközött.

 

 

A képek a helyszínen készültek (MTI)

 

 

 

 

A Vásárhelyi Hírekben beszámoltunk mindegyik balesetről. 2014-ben, tavaly és november 23-án is ugyanott – a Csomorkányi út 21-es kilométerszelvényénél történt halálos baleset.  

 

November 23-án 14 óra 40 perckor a 4418-as – Csomorkányi úton – a Kútvölgy-Kakasszéki Csatorna közelében egy személyautó fának ütközött. A jármű sofőrje beszorult, feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből a kiérkező tűzoltók, majd átadták a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.  A személyautó vezetője azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

 

 

Tavaly márciusban szintén a 21-es kilométerszelvénynél volt halálos baleset, (Erről ITT olvashat!)

Akkor egy idős erzsébeti férfi utazott, aki Vásárhely felé tartott és ismeretlen okból az utat keresztező csatornába hajtott, az autó a tetejére borult. A balesetben a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

2014 júniusában a Csomorkányi úton Vásárhely felé haladt Suzukijával egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi, amikor a 21 kilométerszelvénynél – eddig ismeretlen okból – áttért a menetirány szerinti bal oldalra és többször megpördülve az út menti bokros, fás részbe csapódott. (Erről ITT olvashat!)

 

Figyelemre méltó, hogy a Csomorkányi úton történt a legtöbb halálos közlekedési baleset az elmúlt 4 évben, hiszen mint emlékezetes még egy, szintén tragédiával végződő baleset volt 2016 márciusában, amikor a Csomorkányi úton haladt egy Porsche Cayenne, és a Szoboszlai utcából érkező Volkswagen Passat nem adta meg az elsőbbséget, aminek következtében a Porsche oldalról nekiütközött a Passatnak. Utóbbi autóban ketten ültek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Megelőzhető a tragédia

Megelőzhető a tragédia

Ismét a hírekbe került a szén-monoxid, 24 óra alatt a három esetből kettőben a készülék...
Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

Szeged lesz a Dél-Alföld adventi fővárosa

10 emelet magas óriáskerékkel és szabadtéri jégpályával rajtol a Szegedi Karácsonyi Hetek....

 

És ezt már olvasta?

A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása
A Máté Taekwondo eredményes szomszédolása Május 25-én, szombaton rendezték meg Horvátországban a hagyományosnak mondható Karlovac Open 2019 taekwondo versenyt.
 
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára
A szezon végét ért a Vásárhelyi Kosársuli számára Utolsó mérkőzését játszotta pénteken az NB I/B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársuli. A bronzéremért zajló párharcban az Óbudai Kaszások látogatott a Hódtói Sportcsarnokba.
 
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák
Azonos színvonalúak lettek a vásárhelyi óvodák A 2014-től a több szakaszra bontott projekt célja az energetikai korszerűsítés mellett az óvodák oktatási infrastruktúra-fejlesztésének megvalósítása volt.
 
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé
Egy művésztelep nem falakból, hanem a művészek közösségéből válik lényegessé Az országos képzőművészetben is fontos szerepet tölt be az az öt Munkácsy-díjas művész, akiknek a munkáit a most nyílt kiállításon láthatjuk. Képekkel.
 
NATO nap Hódmezővásárhelyen
NATO nap Hódmezővásárhelyen Közel ezerötszáz látogatót fogadott május 23-án a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanya. Esküt tettek a hathetes alapkiképzésre bevonult katonák is. Képekkel.
 
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója
Elismerő oklevelet kapott a Klímanócskák megálmodója Brüsszelben, az Európai Hulladékcsökkentési Díj átadóján elismerő oklevélben részesült a hódmezővásárhelyi Klímanócskák program megalkotója, Bozókiné Szabó Ildikó.
 
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.