Félperces95 éves Ollé Istvánné

2018. július 16., hétfő
 
95 éves Ollé Istvánné

A napokban ünnepelte 95. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 Marika néni (Tánczos Mária) 1923. 7. hó 14-én született Csehszlovákiában. Szüleivel és 6 testvérével 1957-ben költöztek Magyarországra, Pitvarosra. Házastársával a helyi Termelőszövetkezetnél dolgoztak mezőgazdaságban, és innen mentek el nyugdíjba.
1996-ba költözött Hódmezővásárhelyre.
 

2 gyermekük született, 5 unokája, 9 dédunoka, és 2 ükunokája van.
Marika néni nagyon jó egészségnek örvend mind szellemileg, mind fizikailag. Szeret TV-ét nézni, újságot olvasni.
Születésnapját családi körben ünnepelik.

 

Olvassa el ezt is!

Lopással kombinált garázdaság

Lopással kombinált garázdaság

Egy gépkocsiból lopott, majd késsel támadt haragosaira egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A...
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.51-52.hét

Családi események Hódmezővásárhelyen...

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága,...
 

És ezt már olvasta?

Van már költségvetés
Van már költségvetés Harmadik nekifutásra lett költségvetése Hódmezővásárhelynek, de ez sem ment annyira simán. Csak a közgyűlés többségét alkotó Fidesz-KDNP-frakció tagjai támogatták.
 
A rendszer Vásárhelyen debütál
A rendszer Vásárhelyen debütál Márciustól már helyi adók is befizethetők a Díjnet iCsekk mobilfizetési szolgáltatásán keresztül a közművek, telefon és egyéb szolgáltatók számlái mellett.
 
A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.