Félperces95 éves Ollé Istvánné

2018. július 16., hétfő
 
95 éves Ollé Istvánné

A napokban ünnepelte 95. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 Marika néni (Tánczos Mária) 1923. 7. hó 14-én született Csehszlovákiában. Szüleivel és 6 testvérével 1957-ben költöztek Magyarországra, Pitvarosra. Házastársával a helyi Termelőszövetkezetnél dolgoztak mezőgazdaságban, és innen mentek el nyugdíjba.
1996-ba költözött Hódmezővásárhelyre.
 

2 gyermekük született, 5 unokája, 9 dédunoka, és 2 ükunokája van.
Marika néni nagyon jó egészségnek örvend mind szellemileg, mind fizikailag. Szeret TV-ét nézni, újságot olvasni.
Születésnapját családi körben ünnepelik.

 

Olvassa el ezt is!

Lopással kombinált garázdaság

Lopással kombinált garázdaság

Egy gépkocsiból lopott, majd késsel támadt haragosaira egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A...
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét

Családi események Hódmezővásárhelyen...

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága,...
 

És ezt már olvasta?

Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Elhunyt Szeli Ferenc
Elhunyt Szeli Ferenc

65 éves korában elhunyt Szeli Ferenc, aki az MSZP korábbi önkormányzati képviselője, a Kertváros korábbi egyéni képviselője, a helyi szervezet elnökségi tagja volt.

 
A végére elfogyott az erő és a koncentráció
A végére elfogyott az erő és a koncentráció Borítékolható volt, hogy nagyon nehéz meccs vár a vásárhelyi csapatra a Békéscsaba U21 gárdája ellen az NBII őszi zárófordulójában.
 
Tartósan a tabella élén a Kosársuli
Tartósan a tabella élén a Kosársuli Az NB I/B Zöld csoportjában a 11. fordulóján a jó formában lévő együttes a győzelemért lépett pályára a Mercedes Kosárlabda Akadémia csodás pályáján.
 
Átadták a Szegedi Tudós Akadémia képzési központját
Átadták a Szegedi Tudós Akadémia képzési központját A most átadott országos középiskolai képzési központhoz hasonló működik a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnáziumban is.
 
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra
Ennivaló receptjeink - Angélától - Mákos omlós Karácsonyra A Vásárhelyi Hírek háziasszonya Baracskay Angéla: "'Karácsonyra mindig vállalom a nemes feladatot, de a sütinek mindig van apropója. Okot pedig mindig találok rá. Leginkább azért, mert édességfüggő vagyok."
 
Metamorfózis a kerámiában ábrázolva
Metamorfózis a kerámiában ábrázolva A hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában december 6-án nyílt meg a XXI. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium beszámoló kiállítása. Képekkel.