Félperces90 éves Hös-Nagy Kálmán

2019. január 15., kedd
 
90 éves Hös-Nagy Kálmán

Most ünnepelte 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

Hös-Nagy Kálmán 1929. január 14-én Hódmezővásárhelyen született  kétgyermekes családba. Szüleivel tanyán éltek mezőgazdasággal foglalkoztak.

 

Édesapja korán elhunyt így édesanyja egyedül nevelte a két gyermeket. Lakatos szakmát tanult majd a HÓDGÉP-nél dolgozott mint anyagvizsgáló, majd a Dózsa Tsz-nél és a Lenin Tsz-nél is dolgozott. 42 évesen szerzett diplomát. 60 évesen ment nyugdíjba.

 

1950-ben házasodott két lányuk született, 4 unokája 6 dédunokája van. Sajnos 3 éve házastársa elhunyt azóta egyedül él.

Kálmán bácsi nagyon jó egészségnek örvend, interneten keresztül naprakészen  tájékozódik  a világ eseményeiről. 

Születésnapját családi körben ünneplik.

 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Czuczi Győző

Elhunyt Czuczi Győző

Nagy veszteség érte Hódmezővásárhelyt: közéleti szereplőjeként tevékenységével...
Ez a csendes gyilkos szezonja

Ez a csendes gyilkos szezonja

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők egy embert...
 

És ezt már olvasta?

Változásokkal készülnek az új szezonra
Változásokkal készülnek az új szezonra Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi Kosársuli. A Békés elleni első bajnoki időpontja ugyanis vészesen közeleg.
 
Egy sikeres szezon végén
Egy sikeres szezon végén Hosszú és tartalmas szezon van a NICS-HSÚVC mögött, és még mindig nincs vége. Ismét az ország legjobbjai között zárt az egyesület.
 
Egy különleges alkotó tevékenység
Egy különleges alkotó tevékenység A népi bútorfestés hagyományait, szimbolikáját, színvilágát ismerhették meg és gyakorlati tapasztalatokat is szerezhettek Tornyai János Múzeum bútorfestő kurzusán.
 
Kábítószerfogás Vásárhelyen
Kábítószerfogás Vásárhelyen Egy belvárosi lakásban tartottak kutatást. A rendőrök a 27 éves férfit és nőt előállították, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.
 
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat hét számos fizikai és szellemi kihívást tartogat az újoncok számára,
 
Elektromos autók álltak szolgálatba
Elektromos autók álltak szolgálatba Két új, teljesen elektromos autó segíti a vásárhelyi Önkormányzatot. A városban nemrég felszerelt 3 ingyenes elektromos töltőállomáson egyre több autót látni.
 
Remek előadások a sokszínűség jegyében
Remek előadások a sokszínűség jegyében A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ meghirdette új színházi évadát, amelyről az intézmény vezetője beszélt részletesen.