Sport28 érem Aradról

2018. november 4., vasárnap
 
28 érem Aradról

Harmincnégy versenyzővel vett részt Romániában, a XX. Arad Kupán a NICS-HSÚVC. Katona Zsolt, Paku Zoltán és Sibalin Dávid csapatai a korosztályokat tekintve a hétévesektől a tizenhét évesekig megmérettettek, és kiváló felkészülési viadalt tudhatnak maguk mögött.

 

 

 

 


A már megszokott sok egyéni csúcs mellett összesen 28 érem született (4 arany, 8 ezüst és 16 bronz), amely a csapatversenyben az előkelő 3. helyhez és az ezzel járó kupa megszerzéséhez volt elegendő.

 

Külön kiemelendő a négy első helyezett, Kardos Marcell (50 méter pillangó), Szatmári Máté (50 méter mell), Vörös Nándor (50 méter hát) és az a Tót Emma, aki korosztályában, a 2006-osok között az 50 méter mellen elért győzelme, időeredménye és az ezzel járó FINA-pont alapján a legeredményesebb lányversenyző lett.

 

“A sok egyéni rekordot is nézve biztató felkészülési verseny volt a decemberi ciklus-záróra” – mondta Sibalin Dávid edző, akinek kezei alatt látványosan fejlődnek a fiatalok az utóbbi hetek elvégzett munkája végett.

 

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - HSUVC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Útavatás pedálozással

Útavatás pedálozással

Körülbelül kétszázan tekertek szombaton azon a kerékpáros túrán, amely a Makót...
Az úszósport példaképei Vásárhelyen

Az úszósport példaképei Vásárhelyen

Megkezdődött az új régióválogatott közös programja. A csapat tagjainak Jakabos Zsuzsanna és Takács...
 

És ezt már olvasta?

Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.
 
Érmes sikerek Olaszországban
Érmes sikerek Olaszországban A Hód Fitness SE. sportolói is ott voltak Európa egyik legrangosabb megmérettetésén és mint évek óta, most is bizonyították hazai és nemzetközi hírnevüket. Eredményekkel és képekkel.
 
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban
Tormay Cécile-ről az Emlékpontban Asszonyok a Horthy-korszakban című programsorozat előadásán a Magyar Asszonyok Nemzeti Szövetsége alapítójának életéről és tevékenységéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton
Tárlatvezetés a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton A szombat délelőtti tematikus tárlatvezetés a Tornyai-plakettes alkotóinak és kortársainak alkotói koncepciójára, látásmódjára fókuszál.